Her kelimeniz sonuna kadar dogru olmakla birlikte esim ailesine de tavir aldi ve gorusmedi.testi yaptirmak sana guvenmedigim anlamina gelir dedi.ayrica onlara hicbisey ispat etmek zorunda degilim dedi.İşte bunu yaşamamanız için testi yaptırsaydınız . Eşiniz sizin bu yaşadığınızı görmüyor muydu? Boşanırım ne demek ? Anası ‘bu çocuk oğlumdan değil, başkasının’ diye iftira atacak test isteyecek , oğlu test yaptırırsan boşarım diyecek ...?! Sizin günahınız neydi bu adamın karısı olmak mı? Ne yaşadıysan size ve evladınıza olmuş. Bu hadisede testi yapmak için izin istemeniz dahi doğru değil . Siz yıprandınız yıllarca? Değer miydi? Alsaydın testi çarpsaydın suratına, kapasaydın tüm kapılarını hepsine. Onlar düşünseydi gerisini. Test için sizi boşayacak olan eş , iftira karşısında bir kalemde silmeli bu ifitirayı atan kişileri de . Yok öyle canımın istediği gibi iftira sallamak sağa sola. Sonra ben kayınvalideyim, anneyim edebiyatı yapmasın kimse . Bunu yaşattığı kişide anne sonuçta ! Yaşadıklarınız kolay kolay herkesin kaldırabileceği bir hadise değil...
Ama tabii surec cok zordu benim icin kendi kendime bir ispat cabasi icine girdim tabii esimle konustuk bunu surekli ama cozum olmadi