- 6 Mart 2023
- 144
- 55
- 28
- 28
- Konu Sahibi pecetesiolan
Başka birini korumadım aksine uzaklaştırdım.Sizin esas göreviniz kendi çocuğunuzu korumak kollamak, elalem değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka birini korumadım aksine uzaklaştırdım.Sizin esas göreviniz kendi çocuğunuzu korumak kollamak, elalem değil
İyi niyet asla yok zaten. Kadın has kötü birisi.Tam anneanne babanne farki olmus, digerinin anneannesi, sizinkinin babaannesi,. Ben iyi niyet gormedim
Asla müsade etmem dediğim gibi gelmemelerini söyledim kabul etmedim.Evladınıza kötü laflar söyletmeyin, küçük de olsa kulağı duyuyor. Şimdiden herkes haddini bilsin , kötü söz söyletmeyin. Onlar pis dedikçe siz hayır pis değil deyin, bu şekilde konuşmanıza izin veremem deyin. Bu nasıl bir saçmalıktır, o zaman kıskanmasın diye hayatı boyunca dışlanacak, kötü sözler mi duyacak sizin kızınız?
İşte bu sebeple ayıp mı oldu diye düşünmeye gerek yok. Ayıpsa ayıp, onunki daha ayıpBaşka birini korumadım aksine uzaklaştırdım.
Sizin bebeğiniz görümcenizin kızının oyuncağımıymış acaba biraz eğlensinmiş ne münasebet çocuğun uyku saatinde. Ayıp olursa olsun sizin önceliğiniz bebeğiniz.Merhaba kızlar. Eşimin annesi aşırı patavatsız bir kadın ve bunu zaten kendisi de hep söyler ben patavatsızım diye. Sürekli olmadık lafları var zaten iğneleyici fakat bir olay anlatmak istiyorum. Dün görümcemler geldi 5 yaşında bir kızı var. Benim kızım 1 yaşında. Görümcemin kızını çok severim doğduğundan beri fazla ilgileniriz çünkü ailenin ilk torunu tatlı da bir kız. Haliyle kıskanma oluyor normal olarak. Bu kıskanma şiddete dönmediği sürece alttan almaya çalışıyorum hep. Fakat kayınvalidem kıza sürekli kıskanmasın diye kendince biz onu sevmiyoruz zaten onu ailede kimse sevmiyor, o pis saçları pis, elbisesi pis vs bir sürü saçma mantıksız konuşunca bu sefer kız kinlenip bir kaç kez kızıma zarar verip iteledi sıkıp düşürdü çok ağlattı yani aşırı sinirlendim. Eşimin annesine bu şekilde kıskanmayı gideremeyeceğini aksine çocuğu kinlendirdiğini söyledim hatta defalarca ama beni anlamadı. Bugün görümcemler gezmeye gitmişler. Görümcemin kızı da bize gelmek istemiş kayınvalidem aradı. Eşim açmıştı ses hoparlördeyken konuştu ben size getireyim biraz eğlensin diye eşim bana bakınca bende gerçekten öğlen uyku saati geldiği için uyuyacak sonra gelsin dedim. Uyku saati olduğunu biliyor çünkü ben dersteyken çocuğa o bakıyor öğlen uykusuna kadar. Uyumasın bugün deyince bende nasıl uyumasın dayanamaz uyandığında getir hala gelmek isterse dedim. Eşimle vedalaşıp kapattık. Eşim sonra acaba ayıp mı oldu dedi açıkçası ben de bir yandan kızım için kızgınım bir yandan tavırlarına kızgınım haklı olduğumu bildiğim halde saflıktan acaba diyorum siz durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Biri benim bebeğime o pis kimse onu sevmiyor dese ağzını yirtar ona da birdaha göstermem bebeğimi. Size de tavsiye ederimMerhaba kızlar. Eşimin annesi aşırı patavatsız bir kadın ve bunu zaten kendisi de hep söyler ben patavatsızım diye. Sürekli olmadık lafları var zaten iğneleyici fakat bir olay anlatmak istiyorum. Dün görümcemler geldi 5 yaşında bir kızı var. Benim kızım 1 yaşında. Görümcemin kızını çok severim doğduğundan beri fazla ilgileniriz çünkü ailenin ilk torunu tatlı da bir kız. Haliyle kıskanma oluyor normal olarak. Bu kıskanma şiddete dönmediği sürece alttan almaya çalışıyorum hep. Fakat kayınvalidem kıza sürekli kıskanmasın diye kendince biz onu sevmiyoruz zaten onu ailede kimse sevmiyor, o pis saçları pis, elbisesi pis vs bir sürü saçma mantıksız konuşunca bu sefer kız kinlenip bir kaç kez kızıma zarar verip iteledi sıkıp düşürdü çok ağlattı yani aşırı sinirlendim. Eşimin annesine bu şekilde kıskanmayı gideremeyeceğini aksine çocuğu kinlendirdiğini söyledim hatta defalarca ama beni anlamadı. Bugün görümcemler gezmeye gitmişler. Görümcemin kızı da bize gelmek istemiş kayınvalidem aradı. Eşim açmıştı ses hoparlördeyken konuştu ben size getireyim biraz eğlensin diye eşim bana bakınca bende gerçekten öğlen uyku saati geldiği için uyuyacak sonra gelsin dedim. Uyku saati olduğunu biliyor çünkü ben dersteyken çocuğa o bakıyor öğlen uykusuna kadar. Uyumasın bugün deyince bende nasıl uyumasın dayanamaz uyandığında getir hala gelmek isterse dedim. Eşimle vedalaşıp kapattık. Eşim sonra acaba ayıp mı oldu dedi açıkçası ben de bir yandan kızım için kızgınım bir yandan tavırlarına kızgınım haklı olduğumu bildiğim halde saflıktan acaba diyorum siz durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bebeğiniz bu lafları gayet anlıyor ayrıca büyüdükçe daha çok anlayacak. Görünce kızını sallayın gitsin siz kendi çocuğunuzu koruyun. Yemin ediyorum yakarım aşırı sinir oldum. Eşiniz de aynı onlardan. Ayıp mı oldu demiş ya orada onu da boagacktinizBiri benim bebeğime o pis kimse onu sevmiyor dese ağzını yirtar ona da birdaha göstermem bebeğimi. Size de tavsiye ederim
Sonuna kadar haklı olan sizsinizMerhaba kızlar. Eşimin annesi aşırı patavatsız bir kadın ve bunu zaten kendisi de hep söyler ben patavatsızım diye. Sürekli olmadık lafları var zaten iğneleyici fakat bir olay anlatmak istiyorum. Dün görümcemler geldi 5 yaşında bir kızı var. Benim kızım 1 yaşında. Görümcemin kızını çok severim doğduğundan beri fazla ilgileniriz çünkü ailenin ilk torunu tatlı da bir kız. Haliyle kıskanma oluyor normal olarak. Bu kıskanma şiddete dönmediği sürece alttan almaya çalışıyorum hep. Fakat kayınvalidem kıza sürekli kıskanmasın diye kendince biz onu sevmiyoruz zaten onu ailede kimse sevmiyor, o pis saçları pis, elbisesi pis vs bir sürü saçma mantıksız konuşunca bu sefer kız kinlenip bir kaç kez kızıma zarar verip iteledi sıkıp düşürdü çok ağlattı yani aşırı sinirlendim. Eşimin annesine bu şekilde kıskanmayı gideremeyeceğini aksine çocuğu kinlendirdiğini söyledim hatta defalarca ama beni anlamadı. Bugün görümcemler gezmeye gitmişler. Görümcemin kızı da bize gelmek istemiş kayınvalidem aradı. Eşim açmıştı ses hoparlördeyken konuştu ben size getireyim biraz eğlensin diye eşim bana bakınca bende gerçekten öğlen uyku saati geldiği için uyuyacak sonra gelsin dedim. Uyku saati olduğunu biliyor çünkü ben dersteyken çocuğa o bakıyor öğlen uykusuna kadar. Uyumasın bugün deyince bende nasıl uyumasın dayanamaz uyandığında getir hala gelmek isterse dedim. Eşimle vedalaşıp kapattık. Eşim sonra acaba ayıp mı oldu dedi açıkçası ben de bir yandan kızım için kızgınım bir yandan tavırlarına kızgınım haklı olduğumu bildiğim halde saflıktan acaba diyorum siz durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Öyle olduğunu sanmıyorum zira zaten konu sahibinin de bebeğine bakıyormuş babaanne olarak.Uyanık bi babaanne zaten çocuk bakmaz ,benim kv ben hamile kaldığımda bana dedi ki ; ben kızlarımın da çocuklarına bakmadım ,hep anneli gelip gittiler ,baban hep der ki ,totosuna güvenen çocuk yapsın .Ne kv ler var yani dahaHem patavatsız hem uyanık 2 saat bakamamış torunu size kitlemeye kalkmış kaşla göz arasında
İlginç geç kalmışsınız bence. İlk dediklerinde ayarı verecektiniz. Ne saçmalıyorsunuz diye azarı basacaktiniz. Lütfen çocuğunuzu koruyun hala üçüncüde olursa vs diyorsunuz geç kalınmış bir durum cidden.Uyarım az gelirse baktım devam ediyor iletişimimi keserim. Dediğiniz gibi ilk kez sakince uyardım 2. De tekrarladım akşam bir kez daha olurda olayı net bir şekilde sert cevaplayacağım