- 6 Mart 2023
- 144
- 56
- 28
- 28
- Konu Sahibi pecetesiolan
Merhaba kızlar. Eşimin annesi aşırı patavatsız bir kadın ve bunu zaten kendisi de hep söyler ben patavatsızım diye. Sürekli olmadık lafları var zaten iğneleyici fakat bir olay anlatmak istiyorum. Dün görümcemler geldi 5 yaşında bir kızı var. Benim kızım 1 yaşında. Görümcemin kızını çok severim doğduğundan beri fazla ilgileniriz çünkü ailenin ilk torunu tatlı da bir kız. Haliyle kıskanma oluyor normal olarak. Bu kıskanma şiddete dönmediği sürece alttan almaya çalışıyorum hep. Fakat kayınvalidem kıza sürekli kıskanmasın diye kendince biz onu sevmiyoruz zaten onu ailede kimse sevmiyor, o pis saçları pis, elbisesi pis vs bir sürü saçma mantıksız konuşunca bu sefer kız kinlenip bir kaç kez kızıma zarar verip iteledi sıkıp düşürdü çok ağlattı yani aşırı sinirlendim. Eşimin annesine bu şekilde kıskanmayı gideremeyeceğini aksine çocuğu kinlendirdiğini söyledim hatta defalarca ama beni anlamadı. Bugün görümcemler gezmeye gitmişler. Görümcemin kızı da bize gelmek istemiş kayınvalidem aradı. Eşim açmıştı ses hoparlördeyken konuştu ben size getireyim biraz eğlensin diye eşim bana bakınca bende gerçekten öğlen uyku saati geldiği için uyuyacak sonra gelsin dedim. Uyku saati olduğunu biliyor çünkü ben dersteyken çocuğa o bakıyor öğlen uykusuna kadar. Uyumasın bugün deyince bende nasıl uyumasın dayanamaz uyandığında getir hala gelmek isterse dedim. Eşimle vedalaşıp kapattık. Eşim sonra acaba ayıp mı oldu dedi açıkçası ben de bir yandan kızım için kızgınım bir yandan tavırlarına kızgınım haklı olduğumu bildiğim halde saflıktan acaba diyorum siz durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?