Eşimin arkadaşlarının eşleri

nelfn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
711
371
Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.

Cep telefonum özel hastaneye gitmem ne demek orayı açıklarsanız anlamadim o_O

Ben de eşimin arkadaşlarının eşleriyle sorunlar yaşıyorum.
Gerçi tek taraflı sorunlar.
Kısaca çözümüm, daha az birlikte zaman geçirmeye çalışmak.
Mümkün mertebe eşler olmadan görüşmüyorum, illa ki bir bahane buluyorum kendime.
Artık eskisi kadar da sık toplanmalar olmuyor, olunca elime alıyorum telefonu kendi kendime zaman geçiriyorum.
Arada muhabbete eşlik, yeniden telefon derken geçip bitiyor.
Böylece dediğiniz gibi hem açık verip malzeme olmuyorsunuz millete, hem de canınızı sıkamıyorlar.

Cokmu modernler hepsi?
Sen uyusmuyomusun onlarla?

Yeni cep tel alsam hava attığımı düşündüklerini hissediyorum.bunun gibi işte.çok görüyorlar sanki anlamadımki.

Ben de eşimin arkadaşlarının eşleriyle sorunlar yaşıyorum.
Gerçi tek taraflı sorunlar.
Kısaca çözümüm, daha az birlikte zaman geçirmeye çalışmak.
Mümkün mertebe eşler olmadan görüşmüyorum, illa ki bir bahane buluyorum kendime.
Artık eskisi kadar da sık toplanmalar olmuyor, olunca elime alıyorum telefonu kendi kendime zaman geçiriyorum.
Arada muhabbete eşlik, yeniden telefon derken geçip bitiyor.
Böylece dediğiniz gibi hem açık verip malzeme olmuyorsunuz millete, hem de canınızı sıkamıyorlar.
Bende artık samimiyet beklemicem.dediğimiz gibi az görüşmek lazım ama onlar geliyor bu seferde eşler işteyken falan gelme diyemiyorum.hep bekliyorum belki sinir olmam diye

Bende artık samimiyet beklemicem.dediğimiz gibi az görüşmek lazım ama onlar geliyor bu seferde eşler işteyken falan gelme diyemiyorum.hep bekliyorum belki sinir olmam diye
Hani somut bi örnek verirmisniz mesela ne diyolar ne yapıyolar

Aynı sorunu yaşıyormuşuz, diğer açıklamanızda anladım.
Halbuki tüm arkadaş grubumuzun olanakları neredeyse aynı, hatta bizim daha düşük bile diyebilirim.
Ama niyeyse bana bir hava atma çabaları, bir kendilerini gösterme çabaları.
Dediğiniz gibi yaşam tarzım oldukça mütevazidir, kullandığım eşyalar, kıyafetlerim.
Hatta çevremde ucuzculuğumla ünlüyümdür, kızarım insanlara boşa harcamaları için.
Çoğu eşyamı no name olarak alırım, kendileri ünlü markaları severler.
Buna rağmen, benim evim, balayım, yüzüğüm, kıyafetim, gezmem, arabam vs vs saçma şeyler konuşuluyor.
Onların nasıl iyi ev temizledikleri, nasıl iyi eş oldukları falan filan.
Kendimi her anlamda kötü hissetmemi sağlıyorlar.
İlk zamanlar çok kafaya taktım, ablama anlattım, akıl istedim.
Senle bir dertleri, çekemedikleri vardır boşver dedi, ben de boşveriyorum artık.

Siz ağzınızla kuş tutsanız bile, bazılarına yaranamazsınız.
O sıcaklığınızdan, samimiyetinizden kurduğunuz cümleleri benim gibi 2, 3 ay sonra ortada dolanmaya başladığını görünce de üzülürsünüz.
O sebeple, önleminizi alın şimdiden, görüşmeyin mecbur olmadıkça.

Yeni cep tel alsam hava attığımı düşündüklerini hissediyorum.bunun gibi işte.çok görüyorlar sanki anlamadımki.
Allah aşkına sizin cep telinizden kime ne olabilir modelini begenmemisimdir degistirmisimdir başkasını ne ilgilendirir açık ve net fikrinizi soyleyin bence

Böyle Tiplerden bolca var bi cogumuzun etrafında.umursamamak en güzeli bi de muhabbete.hiç dahil.olmayın mecburiyetten o ortamda bulunduğunuzu anlasinlar.böylelikle hayatinizda hiç olmasın daha iyi

Bende eşimin 5 kişilik bir arkadas grubu var onların esleriyle pek anlasamiyorum görüşmek istemiyorum ve çoğu zaman çocukları bahane edip gitmiyorum.aslında kötü insanlar değiller ama sürekli çocuk kıyaslaması yapmak ve bunu bir yarışa dönüştürmek halindeler ve bu beni çok rahatsız ediyor.

Aynı sorunu yaşıyormuşuz, diğer açıklamanızda anladım.
Halbuki tüm arkadaş grubumuzun olanakları neredeyse aynı, hatta bizim daha düşük bile diyebilirim.
Ama niyeyse bana bir hava atma çabaları, bir kendilerini gösterme çabaları.
Dediğiniz gibi yaşam tarzım oldukça mütevazidir, kullandığım eşyalar, kıyafetlerim.
Hatta çevremde ucuzculuğumla ünlüyümdür, kızarım insanlara boşa harcamaları için.
Çoğu eşyamı no name olarak alırım, kendileri ünlü markaları severler.
Buna rağmen, benim evim, balayım, yüzüğüm, kıyafetim, gezmem, arabam vs vs saçma şeyler konuşuluyor.
Onların nasıl iyi ev temizledikleri, nasıl iyi eş oldukları falan filan.
Kendimi her anlamda kötü hissetmemi sağlıyorlar.
İlk zamanlar çok kafaya taktım, ablama anlattım, akıl istedim.
Senle bir dertleri, çekemedikleri vardır boşver dedi, ben de boşveriyorum artık.

Siz ağzınızla kuş tutsanız bile, bazılarına yaranamazsınız.
O sıcaklığınızdan, samimiyetinizden kurduğunuz cümleleri benim gibi 2, 3 ay sonra ortada dolanmaya başladığını görünce de üzülürsünüz.
O sebeple, önleminizi alın şimdiden, görüşmeyin mecbur olmadıkça.
Ben onların ne aldığı evi umursarım ne herhangi bişeyine özenirim.kendi çapımda takılıyorum.herkesin görgüsü başka alışkanlıkları başka kimseyi eleştirmiyorum ama onlar çekinmiyorlar eleştirmekten.hayatta lüx hastanelere gitmezlermis vs e gitmee neden bana laf vuruyorsun ben gidiyorum eşimde onaylıyor.eşlerimizinde kafa yapısı aynı olacak değilya.karakter olarak mütevaziyim kendim kazandım rahat yaşadım sağolsun eşim bu konuda anlayışlı. zararımız yok kimseye ne bu kıyaslamalar hayrett.geç anladım artık görüsmeyeceğim.yinede konuşacak bisi bulur onlar.

Bende eşimin 5 kişilik bir arkadas grubu var onların esleriyle pek anlasamiyorum görüşmek istemiyorum ve çoğu zaman çocukları bahane edip gitmiyorum.aslında kötü insanlar değiller ama sürekli çocuk kıyaslaması yapmak ve bunu bir yarışa dönüştürmek halindeler ve bu beni çok rahatsız ediyor.
Birde o var.aynı işyerinde calısıyolarya her şey aynı olacak sanki.

Hiçbiriyle kafa yapım uyuşmuyor.4-5 kişiler.Eşler vasıtası ile görüşüyoruz.o zamanlarda benim ağzından laf almaya çalıştıklarını hissediyorum.ben evime gelene samimi davranırım bu yüzden sorduklarında samimi cevap veriyorum sonrada pişman oluyorum. bakışlarından konuşmalarından bana hep muhalif olduklarını gözlemliyorum.hayat tarzımı bilmeden beni tanımadan eleştiriyorlar.kendileri gibi olmamı bekliyorlar sanırım.ben mütevazi biriyim esasında buna rağmen eleştiriliyor olmam gücüme gidiyor.eşim bile anlayış gösterip karışmazken bunların konusmaya hak görmeleri beni sinirlendiriyor.fırsatımı arıyor gibiler.bunlardan cok sıkıldım beni anlayacakları yok çok sans verdim.görmek istemiyorum artık.bu insanlara nasıl davranmalıyım.

Sizi tanimadan elestiriyorlarsa siz de onlarin sizi tanimasi icin bir firsat verin. Eger bu durumdan sikayetci iseniz bunu acikca dile getirin ne olacak ki? Gorusmek istemiyorsaniz da gorusmeyin. Neden bu kadar buyuttunuz ki?

Böyle Tiplerden bolca var bi cogumuzun etrafında.umursamamak en güzeli bi de muhabbete.hiç dahil.olmayın mecburiyetten o ortamda bulunduğunuzu anlasinlar.böylelikle hayatinizda hiç olmasın daha iyi
Yeni evliyim ilk defa karşılaşıyorum böyle şeylerle.dediğimiz gibi asla aynı ortamda bulunmamak gerek.önemli günler var iste.

Ama bir de fazla alınmamak lazım o lüks hastaneye para vermez ben de tek taş yüzüğe vermem bir başladı dışarda yemek yemez her sene bir sürü kıyafet alır

Konuşma bu genel geçer muhabbet ay ben gitmem deyince size laf çarpmış olmuyor ki siz de ben güveniyorum gidiyorum der geçersiniz

Hem alınıp hem cevap vermezseniz bunu koz yapar konuşur da konuşurlar bir de demeli kendilerinin temizlikten başka vasfı yok onu anlatıyorlar boşverin he deyin geçin

Sizi tanimadan elestiriyorlarsa siz de onlarin sizi tanimasi icin bir firsat verin. Eger bu durumdan sikayetci iseniz bunu acikca dile getirin ne olacak ki? Gorusmek istemiyorsaniz da gorusmeyin. Neden bu kadar buyuttunuz ki?
Daha nasıl tanıtayım çok sans verdiğimi yazmıştım.ben kimseye kırıcı konuşamam.sinir bozucu bir durum.sizin böyle sorununuz yoksa anlamazsınız

Ama bir de fazla alınmamak lazım o lüks hastaneye para vermez ben de tek taş yüzüğe vermem bir başladı dışarda yemek yemez her sene bir sürü kıyafet alır

Konuşma bu genel geçer muhabbet ay ben gitmem deyince size laf çarpmış olmuyor ki siz de ben güveniyorum gidiyorum der geçersiniz

Hem alınıp hem cevap vermezseniz bunu koz yapar konuşur da konuşurlar bir de demeli kendilerinin temizlikten başka vasfı yok onu anlatıyorlar boşverin he deyin geçin
Donup kalıyorum zaten.neden açıklama yapayımki.bir bildiğim varki o hastaneye gidiyorum.saygı duymalılar.kendileri gidemiyor diyemi oluyor bunlar yoksa tutumlu oldukları içinmi.sağlıkta tutumlu olmam zaten.

banada gelmıştı kadın ...hasta olduğum için önlerine çay ve kurabıye hazır kurupsta koydum...dalga gecer gbı ayyy bunları mı yaptn dedı dalga gecer gbı..çocuğu vazomu krdı..araya mesafe koydum bende

X