- 6 Mayıs 2024
- 22
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi Kadersiz mym
-
Haklısınız hep düzelir diye bekledim ama onun tek düşündüğü şey şehrine gitmek yani eşinin kızlarının hiç mi değeri yok eşinle kızlarınla aile olamıyorsan yolun açık olsun,işte dediğim gibi ailem hiç istemedi evlenmemi ailemi çok zorladım ve evlendim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı ama gururumdan kimseye de bir şey diyemiyorumEsinin ailesi iğrenç rezil insanlar. Yobazlar. Baska doktora baktirin erkek o mu ? Ailesi ne ki cocuklari ne olsun. Bi ehliyet alirsiniz merak etmeyin. O kadar şeye göğüs germissiniz bu da cikiverir aradan. Bosanin bu odundan. Hayatinizda yeri yok degil var ve negatif etkiliyo sizi. İki guzel yavrunuzla iki dunyalar guzeli kizinizla size mutluluklar diliyorum. Eminim daha mutlu olacaksiniz
Evet aynen öyle eşim iyi bir eş iyi bir baba olsaydı belki hiç istememe rağmen fedakarlık edip şehrine giderdim ama bana bukadar kötülük yaptıktan sonra nasıl hala onunla gideceğimi düşünüyor anlamıyorum ve ben net bir insanım asla ümit vermedim ona her zaman ben gelemem dedimO kadar sinirlendim ki. Bu nasıl eş nasıl baba? Senin o vasıfsıza hiiiç ihtiyacın yok. Zaten her şeye kendin yetiyorsun. Boşanınca hayatında hiçbir şey değişmeyecek emin ol.
Sırf onun şehrine gelmediniz diye bunları yapıyorsa gerçekten kötü biridir bence.Evet aynen öyle eşim iyi bir eş iyi bir baba olsaydı belki hiç istememe rağmen fedakarlık edip şehrine giderdim ama bana bukadar kötülük yaptıktan sonra nasıl hala onunla gideceğimi düşünüyor anlamıyorum ve ben net bir insanım asla ümit vermedim ona her zaman ben gelemem dedim
Gecmise takilmayin olacagi varmis iste. Ayaklarinizin uzerinde duran bi kadinsiniz . Duzelmemeyi birakin daha kötü gitmis odun , kro biri bu kisi. O yobaz rezil ailesiyle mutluluklar dileyinHaklısınız hep düzelir diye bekledim ama onun tek düşündüğü şey şehrine gitmek yani eşinin kızlarının hiç mi değeri yok eşinle kızlarınla aile olamıyorsan yolun açık olsun,işte dediğim gibi ailem hiç istemedi evlenmemi ailemi çok zorladım ve evlendim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı ama gururumdan kimseye de bir şey diyemiyorum
Bence artık gardınızı indirip konuşun her şeyi ailenizle size kızsalar da öyle veya böyle yanınızda olacaklardır elbet merak etmeyin.Haklısınız hep düzelir diye bekledim ama onun tek düşündüğü şey şehrine gitmek yani eşinin kızlarının hiç mi değeri yok eşinle kızlarınla aile olamıyorsan yolun açık olsun,işte dediğim gibi ailem hiç istemedi evlenmemi ailemi çok zorladım ve evlendim eşim beni hayal kırıklığına uğrattı ama gururumdan kimseye de bir şey diyemiyorum
Bu konuda çok haklısınız ama kızlarımın olmasından hiç pişman değilim, o mavi gözlerine baktıkça kızımın içim gidiyor allaha şükrediyorum korunduğumuz halde oldu, ehliyet içinde zaten yazılı sınavı geçtim ama okadar özgüvenimi zedelediki arabayı kullanırsam hemen kaza yapacağımı düşünüyorum korku oluştu bendeYargılamak için sormuyorum gerçekten ilk çocuğu anlayabiliyorum ama 2. çocuk neden böyle bir adama diye de sormadan edemiyor insan.
Yani 2 çocuğunuzun hakkını iyi savunun boşanırken çünkü boşandıktan sonra iyice elini eteğini çekecek çocuklardan.
Ev araba vs için anlaşmaya çalışın iyi bir avukat tutun.
Hemen de bir ehliyet kursuna yazılın 2 çocuklu bir anne olarak araba öğrenmeniz hayatınızı çok kolaylaştıracak.
Eşinizin tek vasfı bu olduğu için sizi aşağıya çekmeye çalışmış araba kullanamazsın diye hemen yazılın ehliyet kursuna.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için,aynen öyle ne düşünerek evlendim hiç bilmiyorum bende her şey dediğiniz gibi oldu gözüm kördü sanki kim ne derse umrumda değildiçaresiz olduğunuz kısım ne ki?
adam öküz çıkmış bile bile 6-7 senedir evlilik yürütüyorsunuz, işiniz var sağlığınız yerinde. yaşınız genç burada bir çaresizlik yok
yaşınız 31 görünüyor. 23-24 gibi evlenmişsiniz. 8 sene ilişki üstüne, yani 15-16 yşaındayken tanışmışsınız lise üniversite boyunca farklı şehirlerde olmanıza rağmen ilişkiniz sürmüş
atanınca da hmen evlenmişsiniz
benim bildiğim bu yaşlarda başka başka şehirlerde olup
oooovv ölüyorum bitiyorum diyerek evlenen kimse şu anda evli değil
üstelik de hep en basit "senin annen geldi benimki de gelecek" (diğer taraf kabul etmiyor) filan gibi şeylerden
evliliği ne zannederek evleniyorlardı bilemiyorum sanırım yaş itivariyle hiç bu adamdan koca/baba olur mu denmiyor.
o yaşlarda hormonları aşk sanmak 1. sebep sanırım 2. sebep de uzatan uzağa öldüm bittim laflarını gerçek sanmak, abartmak.
yav bu adam bi çorba kaynatır mı bütçe yönetir mi efendim iyi evlat yetişririr mi hiiiç düşünülmüyor herhalde...siz de böyle yapmışsınız şimdi yediremiyorsunuz kendinize tek sorun o.
neyse kısacası zaten insanların daha yeni evlendiği yaşlardasınız
çaresiz olacak bişey yok ortada kabul edin olmuş artık, hatanın neresinden dönerseniz kar.
kendinize bir direksiyon hocası tutunBu konuda çok haklısınız ama kızlarımın olmasından hiç pişman değilim, o mavi gözlerine baktıkça kızımın içim gidiyor allaha şükrediyorum korunduğumuz halde oldu, ehliyet içinde zaten yazılı sınavı geçtim ama okadar özgüvenimi zedelediki arabayı kullanırsam hemen kaza yapacağımı düşünüyorum korku oluştu bende
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok güçlüsünüz darısı başımaBenzer yollardan geçmiş iki çocuklu birisi olarak diyorum ki size boşanin.Hayatiniz bundan daha da iyi olacak emin olun.İki kızımla ben yaptım, keşke daha önce yapsaydım diye hayiflaniyorum şimdi..Ama kör gözüm geç açıldı diyelim.Yillarca adam araba ile gezdi bana bir kere bile araba vermedi ehliyetim olmasına rağmen.. Ayrılınca arabamı aldım. Zaten her işimi kendim görüyordum.Hayatimdaki tek varlığı cinsellikti onun yoklugu da diğer bütün kazanımlarima değdi yani..
Teşekkür ederim fikirleriniz için uygulayacağımkendinize bir direksiyon hocası tutun
kursun verdiği ders yetmiyorsa özel ders alın
kocanıza sınav tarihinden filan bahsetmeyin
kendi kendinize hazırlanın lafını etmeden
1.de alamazsanız 2.de alırsınız, hepimiz araç kullanıyoruz- ki ben de çok korkarak başlamıştım
kullana kullana alıştık, kimse anasının karnında öğrenmedi
boşuna onu dinleyip stres yapıyorsunuz kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?