Konuya yazılan yorumları baştan sona okumadım ama, ara ara okuduğum yorumlara baktım ve çok şaşırdım.
Konu sahibi, burada yazılan yorumları okuyarak gaza gelip, yenge hanıma yüklenmiş gibi görünüyorsunuz.
3 günlük Dünya için, kalp kırmaya değer mi?!
Doğu'dan, İstanbul'a gelmek için, yaklaşık bin km üzerinde yol çekip gelen bir akrabaya karşı tutumunuz hoş degil doğrusu

Yahu biz,yolda kalana kalacak yer temin eden, yiyecek içecek ikram eden bir millet iken, hangi ara derdine çare bulmak için hastaneye gelen bir yakınımızı 3 gün evimizde misafir etmeyi yüksünür olduk?!

İşiniz kolay değil biliyorum ama, idare edin.3 günlük dünya için,Kalp kırmaya değmez derim

Ben, eniştemin dayısını evimde, eşiyle beraber agırladım ve ne adamı nede eşini tanımıyordum.İlk defa bana yatılı kalmaya geldiklerinde tanıştık.Üzerinden yıllar geçti,hala ablama ''ALLAH RAZI OLSUN Bacından ve Eniştenden, hastaneye gittiğimizde bizi evlerinde agırladılar''Dermiş. Adamcagız il dışına çıkıp,ameliyat olmaya gelmişti ve hastanede boş yatak olmadığı için kalacak yeri yoktu.Şimdi ben onlara kapımı açmakla, ne kaybettim?! Bilakis Hayır dualarını kazanmış oldum.
Son olarak; Kadının bu durumdan memnun olduğunu nereden biliyorsunuz? Belki eşine söz dinletemediği için, böyle bir durumla karşı karşıya kalmış olabilir.Belkide garibim eşi yüzünden,seninde triplerini çekmek zorunda kalıyordur. (Nedense yenge hanıma üzüldüm

) Kocası yüzünden,istemediği yolculuklar yapmak ve istemediği yerlerde misafir olmak zorunda kalan insanları biliyorum.Kadın kocasına laf dinletemediği için, 2 taraf tarafından da, eziliyor maalesef