• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin beni anlamamasi

gunessduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
36
33
3
30
kisa bir sekilde ozetlemeye caliscam... esimin ailesi ile ayni evde yasiyorum saygi da kusur etmemeye calisiyorum ,ailesi de ayni sekilde cok iyiler. Sevgimiz ve saygimiz var . Ama sorun su ki artik esimle kendi ozel alanimi istiyorum. Evimin her odasini gonlumun istedigi gibi kullanmak istiyorum . Kendi evimizde kendime ait esyalari kullanmak istiyorum ama bunu ciddi anlamda bugun dile getirdigimde esim aglamaya basladi. Acinilasi anne babam onlar bu dusuncelerini bilmiyor iyi davraniuorlar bir de diye. Aslinda benim hatam bastan kabul ettim ,dusunemedim zor olacagini. Anne babasi cok iyi insanlar seviyorum saygi gosteriyorum ama her zaman diken ustundeyim bir an bile rahatlayamiuorum .yoruldum... cunku mod dusuklugumde yada diger duygularimda bile istedigim gibi yasayamiyorum gozler ustumde. Hakliyim da demiyorum ,bilmiyorum nasil bir yol cizecegimi

kisa bir sekilde ozetlemeye caliscam... esimin ailesi ile ayni evde yasiyorum saygi da kusur etmemeye calisiyorum ,ailesi de ayni sekilde cok iyiler. Sevgimiz ve saygimiz var . Ama sorun su ki artik esimle kendi ozel alanimi istiyorum. Evimin her odasini gonlumun istedigi gibi kullanmak istiyorum . Kendi evimizde kendime ait esyalari kullanmak istiyorum ama bunu ciddi anlamda bugun dile getirdigimde esim aglamaya basladi. Acinilasi anne babam onlar bu dusuncelerini bilmiyor iyi davraniuorlar bir de diye. Aslinda benim hatam bastan kabul ettim ,dusunemedim zor olacagini. Anne babasi cok iyi insanlar seviyorum saygi gosteriyorum ama her zaman diken ustundeyim bir an bile rahatlayamiuorum .yoruldum... cunku mod dusuklugumde yada diger duygularimda bile istedigim gibi yasayamiyorum gozler ustumde. Hakliyim da demiyorum ,bilmiyorum nasil bir yol cizecegimi
Ev ev üstüne olmaz. Mahremiyet denen bir seu var benim cinsel munasebetimi kaynana kayinbaba dinlemek zorunda değil öyle bir ortam da da açıkçası libido falan kalmaz. Evin içinde geceligimle gezmek , duştan çıkıp bornozla koltugumda oturmak çok özel güzel ve olması gereken şeyler. Ve her şeyi geçtim insanın evi en rahat olması gereken yerdir bazen belli bir yaşı geçince bile anne babayla bir olmak zor gelebiliyor insan illa evli olmaya gerek yok.

esimin ailesi ile ayni evde yasiyorum saygi da kusur etmemeye calisiyorum ,ailesi de ayni sekilde cok iyiler. Sevgimiz ve saygimiz var . Ama sorun su ki artik esimle kendi ozel alanimi istiyorum. Evimin her odasini gonlumun istedigi gibi kullanmak istiyorum . Kendi evimizde kendime ait esyalari kullanmak istiyorum ama bunu ciddi anlamda bugun dile getirdigimde esim aglamaya basladi.

Kendi özel alanınızı istemeniz gayet doğal bir istek. Gerçi evlenince baştan neden ayrı eve çıkmadınız onu anlayamadım. Bir diğer husus ise eşinizin ayrı eve çıkma isteğinize karşılık ağlaması… yani bilemedim … burada iş kesinlikle eşinizde bitiyor.

Gecici sureligine anlasmistik
Geçici süreliğine anlastiysaniz eğer ailesine çok düşkunse yakinlardan ev bakarız hayatım bir seu olursa gelir gideriz kendimi artık rahat hissetmek istiyorum salonumuz da geceligim ile seninle film izlemek istiyorum çekiniyorum kadin gibi hissedemiyorum falan deyin cinsellik damarına oynayin🤭😂😂😂

imkan var da mı evleri ayırmıyosunuz yoksa mecburen mi berabersiniz? imkan varsa kararlı olun madem. ağlasın zırlasın.
Imkan var, maddi olarak bir sekilde haziriz artik . Ama sucluluk hissediyorum aileme karsi ,onlarla ilgilenmeliyim dusuncesinde. Anne babasi cok sukur cok sagliklilar bakimq muhtaclari da yok.

Geçici süreliğine anlastiysaniz eğer ailesine çok düşkunse yakinlardan ev bakarız hayatım bir seu olursa gelir gideriz kendimi artık rahat hissetmek istiyorum salonumuz da geceligim ile seninle film izlemek istiyorum çekiniyorum kadin gibi hissedemiyorum falan deyin cinsellik damarına oynayin🤭😂😂😂
Ahahah evett 🤭bunu da soyledim bu ara.

Back
X