• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni istemeyen ailesi...

Bu bayram bir degisiklik yap ve normalde nasilsan oyle git hatta bakimli git. O kadini yere goge sigdiramiolr seni mi dovucekler ayrica kocam izin veriyor size ne oluyor gibi tersle bence giyimin guzel olsun. Ve bir arkadasin yazdigi gibi biraz oturup kalkin is yapmayin disarida isimiz var diyin cikin kendini bu kadar ezdirme. Esinde o tip sozlerde seni savunsa zaten bisey yapamaz.diyemezlerde esinde umursamio gibi
Ailesine laf söylemiyor hiçbir zaman beni onlara karşı hiçbir zaman savunmadıbaşbaşayken her isteğimi yerine getiriyor o ayrı ama onların yanında sığıntı gibi hissediyorum

Hem agzima et hem sana is yapim ne ala memleket. Sizin yerinzde ben olsam sanirim hepsiyle kavga ederim ve bir daha ne esim ne ben giderim
Ettim zaten annesine özellikle bir sürü laf söylüyorum ya rabbi Şükür diyor şansını fazla zorlama seni bırakırsa ortada kalırsın diyor

Orada beni bir eşek olarak görüyorlar iş yapmazsam en büyük kavga çıkar o zaman
Gidip de iş yapmamak gitmekten daha kötü onlar için

daha iyi ya. kavga çıksa nolur Allah aşkına. en fazla herkesin eteğindeki taşlar dökülür. kocan bu kavgada da seni koruyup kollamazsa kocam da demeyip ayrilcaksin napcaksin bi ömür böyle.

daha ilk evlilikten olan çocuğun büyümesi var çocuğun mezuniyetne evlenmek isterse isteme söz vs ye seni istemezler. sonradan bunlarla nasıl basa cikcaksin

daha iyi ya. kavga çıksa nolur Allah aşkına. en fazla herkesin eteğindeki taşlar dökülür. kocan bu kavgada da seni koruyup kollamazsa kocam da demeyip ayrilcaksin napcaksin bi ömür böyle.

daha ilk evlilikten olan çocuğun büyümesi var çocuğun mezuniyetne evlenmek isterse isteme söz vs ye seni istemezler. sonradan bunlarla nasıl basa cikcaksin

öyle bir ortama zaten götürmek istese bile gitmem seneye sünnet yaptıracaklar şimdiden söylüyorum asla gelmem diye o kadar da değil daha önce bir kere düğünde karşılaştık ailesi eski dünürleri ile beraber oyun oynadılar eski kaynanası falan oradaydı hiçbir şey olmamış gibi oturdular selamlaştı lar merhabalar açtılar o zaman 3 günlük gelindim bunu bile sineye çektim unuttum ama kendilerini düzeltmek yerine her gün bir tık fazlasıyla karşılaşıyorum

valla onlar öyle davranıyorsa , aynı hareketi ben onlara yapardım . Giderdim kılımı bile kıpırdatmadan geri gelirdim. Ne şalvar giyip temizliklerini yapıyon ne yaranmaya çalışıyon , böylelerine laf sokucaksın , eşine söylemeden o an mesela şaka ile karışık kaktırcaksın yada bişi mi oldu yüzünü ters çevirip söylüceksin , yeri gelince yani lafı kondur çekinme. Böylelerine deveyi diken, insanı s..... yaranır bacım.

bie sekilde sana saygi duymalari lazim
sinirlarini ciz sen
sevmeyi tercih etmeyen zaten sevmez bosuna ugrasma bari yoruldugunla kalirsin
öyle ese de tüküreyim afedersin cogu esinin sucu, onun siniri cekmeso gerekiyor. ne demek bezleri babam aliyor

öyle bir ortama zaten götürmek istese bile gitmem seneye sünnet yaptıracaklar şimdiden söylüyorum asla gelmem diye o kadar da değil daha önce bir kere düğünde karşılaştık ailesi eski dünürleri ile beraber oyun oynadılar eski kaynanası falan oradaydı hiçbir şey olmamış gibi oturdular selamlaştı lar merhabalar açtılar o zaman 3 günlük gelindim bunu bile sineye çektim unuttum ama kendilerini düzeltmek yerine her gün bir tık fazlasıyla karşılaşıyorum

iyi de canım hata sen de niye var olan kocaman bir pisliği yokmuş gibi hayal ederek yasamaya calisiyosun. onlar seni hep yok saymis sen de hep görünmez olmuşsun. su herkesin diline doladigi emirler yağdırdığı Sebastian olmuşsun artık.

sünnet düğününe gideceksen gayetş şaşaalı giyinir süslenir gidersin. köşede biblo gibi oturursun kimseyle muhatap olmadan.

sen cevrendekilere çok kulak asiyosun iyice seni çıkmaza sokan o çevren. huyuna suyuna gidince nolcak vur sırtına semeri demisler sözüm meclisten dışarı.

ha bide eski dünurler aşk yaşamış da oynamis da konuşmus da bilmem ne de.... öyle gelini tekrar isteyen dünüründen vazgecer mi??

bide niye signeye çekiyorsun dert babasi sen misin. sen normallestirirsen herkes normal der geçer. kocani kaybetmemek için ezildikce ezilmissin resmen

valla onlar öyle davranıyorsa , aynı hareketi ben onlara yapardım . Giderdim kılımı bile kıpırdatmadan geri gelirdim. Ne şalvar giyip temizliklerini yapıyon ne yaranmaya çalışıyon , böylelerine laf sokucaksın , eşine söylemeden o an mesela şaka ile karışık kaktırcaksın yada bişi mi oldu yüzünü ters çevirip söylüceksin , yeri gelince yani lafı kondur çekinme. Böylelerine deveyi diken, insanı s..... yaranır bacım.
Şimdiye kadar istedikleri gbi oldum yaranamadim bundan sonra bulurlar. Anladılar triplendigimi eskisi gbi olmayacagimi benim yanımda onu kotuluyilar olsun gebersin çocuk için ona katlaniyoruz sevdiğimiz den mi diye

ha bide eski dünurler aşk yaşamış da oynamis da konuşmus da bilmem ne de.... öyle gelini tekrar isteyen dünüründen vazgecer mi??

bide niye signeye çekiyorsun dert babasi sen misin. sen normallestirirsen herkes normal der geçer. kocani kaybetmemek için ezildikce ezilmissin resmen
Hayır anlamadığım tikandigim.. o zaman ne den benle evlendi o kadar masraf yaptı .. kaldığı yerden rahatça devam edebilirdi ? Anlamiyorum..amacı neydi benle evlenmekte

iyi de canım hata sen de niye var olan kocaman bir pisliği yokmuş gibi hayal ederek yasamaya calisiyosun. onlar seni hep yok saymis sen de hep görünmez olmuşsun. su herkesin diline doladigi emirler yağdırdığı Sebastian olmuşsun artık.

sünnet düğününe gideceksen gayetş şaşaalı giyinir süslenir gidersin. köşede biblo gibi oturursun kimseyle muhatap olmadan.

sen cevrendekilere çok kulak asiyosun iyice seni çıkmaza sokan o çevren. huyuna suyuna gidince nolcak vur sırtına semeri demisler sözüm meclisten dışarı.
Ona karşı zaafı var kocamın cokk açık net ... Ama asla evliliğine devam etmeyi diusnmemmis kocam boşanmış .. onu da biliyorum... Kadın boşanmak istememiş .. yağlı kapıyı kaçırmak ister mi ... .. kocammpara vermiş sırf ca bucak bosanabilmek icinn... boşanmış da.. en pahalı yerde düğün yaptı evimi takımı yapti kocam neden o zaman

Şimdiye kadar istedikleri gbi oldum yaranamadim bundan sonra bulurlar. Anladılar triplendigimi eskisi gbi olmayacagimi benim yanımda onu kotuluyilar olsun gebersin çocuk için ona katlaniyoruz sevdiğimiz den mi diye
valla hiç sevmiyorlar yapmıyorlar vs... dert edinme. Baktın laf sokuyo cevap ver , yada taraflı iş yapıyo yeri gelince yapıştır lafı bak o zaman senden iyisi var mı ... Kötü gelin ol en azından öyle sevmesinler seni :KK53: nasılsa yaranılmıyooo

Hayır anlamadığım tikandigim.. o zaman ne den benle evlendi o kadar masraf yaptı .. kaldığı yerden rahatça devam edebilirdi ? Anlamiyorum..amacı neydi benle evlenmekte

bu kadar susup eyvallah edecegini anlamis demekki gözüne bakinca. bu kadar da basit. ne şiş yansin ne kebap hesabi.

hatta adam bahaneyi bile hazirlamis. sen bisey desen bir dediğini iki etmiyorum daha ne istiyorsun ailem benim hassas noktam, atsam atamam satsam satamam der çıkar içinden. ne nankörlügun kalır ne fesatligin ne kiskancligin ne gecimsizligin

adam kendi hayatina ayak uydurabilecek birini almış. hiç başı agrimadan yasayip gidiyo. karısı kendi kendini yemis ailesi karısını canından bezdirmis ne önemi var??

bi baba olarak başta onu rahatsız etmesi lazim mesela bayram harçlığı konusunda bile. sonuçta tek evladi o değil senden de evladi var.

anlatabildim mi bilmiyorum ama senin eşin tatlı su kurnazi gibi

bu kadar susup eyvallah edecegini anlamis demekki gözüne bakinca. bu kadar da basit. ne şiş yansin ne kebap hesabi.

hatta adam bahaneyi bile hazirlamis. sen bisey desen bir dediğini iki etmiyorum daha ne istiyorsun ailem benim hassas noktam, atsam atamam satsam satamam der çıkar içinden. ne nankörlügun kalır ne fesatligin ne kiskancligin ne gecimsizligin

adam kendi hayatina ayak uydurabilecek birini almış. hiç başı agrimadan yasayip gidiyo. karısı kendi kendini yemis ailesi karısını canından bezdirmis ne önemi var??

bi baba olarak başta onu rahatsız etmesi lazim mesela bayram harçlığı konusunda bile. sonuçta tek evladi o değil senden de evladi var.

anlatabildim mi bilmiyorum ama senin eşin tatlı su kurnazi gibi
Aynı dediğin gibi ailem nasıl ariyim diyor .. bu arada bayram harçlığı g cem sene hiç vermedi ler ... Öncesinde 100 verdi bozugum yok 50 dön dedi verdim 50 verdi yani ... 100 bile çok bana o çocuğa her ay yaptıkları masraf 1000 i geçiyor..

valla hiç sevmiyorlar yapmıyorlar vs... dert edinme. Baktın laf sokuyo cevap ver , yada taraflı iş yapıyo yeri gelince yapıştır lafı bak o zaman senden iyisi var mı ... Kötü gelin ol en azından öyle sevmesinler seni :KK53: nasılsa yaranılmıyooo
🤗 Saol beni güldürdün . . Her türlü sunu denedim . Ailem destek vermese çocuğum aç kalırdı .

Aynı dediğin gibi ailem nasıl ariyim diyor .. bu arada bayram harçlığı g cem sene hiç vermedi ler ... Öncesinde 100 verdi bozugum yok 50 dön dedi verdim 50 verdi yani ... 100 bile çok bana o çocuğa her ay yaptıkları masraf 1000 i geçiyor..

eeee sen onlara ayak uydurmaya devam edersen seni kocanin eski karısıyla nikahlarina şahit yapmaya bile yeltenirler. sen artık bi silkelen kendine gel. hele ki ailen arkandaysa asla geri vites yapma.

bak ileride çocuğun ya bu ayrımcılık yüzünden çok üzülecek. ya babasindan nefret edecek. ya da cok sinik ezik silik bi genç olacak. yazık değil mi evladina. hem kendini o şekilde tanitma evladina. hem de onun için bi kalk ayağa noluyo de. bastığın yeri bi titret. benim annem var kimseye muhtaç etmez ezdirmez diyebilsin yavrun.

3 senedir evliyim eşimin ailesi akrabalara çevresi beni baştan beri istemedi..onlar hep eşimin boşandığı eski eşi ile barışmasıni birleşmesini istediler.. fakat beni tercih ettiği için başarılı olamadılar.. bu kuyruk acısıyla bana 3 senedir yapmadıkları fiziksel ruhsal şiddet kalmadı ne zaman bayramda köye gitsem eşimin eski eşi de orada hiçbir şey olmamış gibi annesi babası ile görüşmeye devam ediyor hatta başlarda ve eşim ile de görüşüyordu... Çocukları var bu arada güya çocuk için konuşuyorlarmış son zamanlar görüşmemeeye başladı.. fakat ailesi akrabaları sürekli beni aşağılayici iğneleyici davranmaktan vazgeçmediler.. bu arada benim de çocuğum oldu tabii çocuğum doğduktan itibaren bana daha fazla düşman oldular.. benim doğurduğum çocuğu istemediler hamileyken bile kaldırmaya çalıştılar...çocuğum doğdu daha bir akrabası hayırlı olsun demedi annesi babası zoraki evime geldi çocuğu görmeye ben buna rağmen hizmette saygıda kusur etmedim bayramlarda gittim işlerini yaptim... Her ne dediyse de uyumaya çalıştım..artık tıkandım çözüm bulamıyorum belki onlarla iyi olursam işlerini yaparsam kıymetli olurum diye düşündüm ama ağzımla kuş tutsam bile Allah razı olsun bile... demiyorlar..Ben bayramda hizmete gidiyorum annesi babası ben de aynı sofrada oturup yemek yemiyor akrabaları ile beraber oturuyor yiyor Ben aç ne yaparsam yapayım... En son Bayram böyle olmuştubaşta eşim ve ben çok severek evlendik zaten o istediği için beni aldı ama az buçuk eşimi de etkilemeye başladılar eşimin eski eşini aradım anlamaya çalıştım durumu kadının da suçu yok kadının peşini rahat bırakmıyorlarona da eşimle barıştırma yönünde bastı kuruyorlar eşimin akrabaları cahil köy kesimi tut ki benden ayrıldı eşim onunla evlenmez bunu anlamıyorlar kadın maddi olarak düşkün olduğu için onlarla iyi oluyor gidiyor geliyor kadına bakıyorlar çocuğuna bakıyorlar onun çocuğuna bayramlık alırken benimkini almıyorlar o derece çocuğuma geçen bayram köyü'nden bir Allah'ın kulu 10 lira çıkarıp vermedi o kadının çocuguna gözümün önünde çıkartıp para verdiler bir sürü herkesden topladı insan yerine bile konulnuyorum o derece...her şekilde istenmediğim belli ama sırf onlar istemiyor diye de eşimden boşanmak istemiyorum gerçekten seviyorum eşim de hem ailesiyle arasına tamamen ne koparmak niyetinde ne de benle tamamen iyi...Ne yapacağım bilmiyorum bayram yaklaşıyor eski karısı bayramda da gelecek onu kapıda karşılıyorlar daha önce de başıma geldi bana baskıyla zorla köyde şalvar giydiriyorlar onlara teersmiş kısa kollu dolaşamaz mışimama her ne hikmetse kadın şortlarla askılı larla geliyor mini eteklerle geliyor ona tek bir laf bile söylemiyorlar eşimle evliyken de öyle geziyormuş bu ne tezat Benle zorları varher yönden her şekilde uğraşıyorlar şimdiye kadar dediklerini yaptım Ne dediyse ler psikolojik olarak bu baskılara dayanamıyorum..insan torun ayrımı evlat ayrımı olur mu böyle cibiliyetsiz insanlar ama sırf ailesi akrabaları böyle diye de onlar ekmeklerine yağ sürüp boşanmak istemiyorum Ne yapacağım bilmiyorum çevrem evliliğimi sürdürmem yönünde yorum yapıyor sürekli göz yum uyum sağla bu şekilde Ben ne yaptıysam yapayım aşağılanıyorum... Eşimle başbaşa olduğum zaman çok iyi mutluyuz ama az buçuk etkiliyorlar arada..eşim lerin durumu iyi maddi olarak kadın o nedenden dolayı bunlarla bağlantıyı kopartmak istemiyor zaten her türlü yediriyorlar nafaka olsun vesaire kadına bile bakıyorlar... Tek amacı huzursuzluk çıkart beni boşatpı kendi nikahlanmak..daha öncede huzurumu kaçırmak için neler yaptı kapıma dayandı polise gittim suç duyurusunda bulundum bir süre uzak kaldı sonra...bana artık fiili olarak bir şey yapamıyor ama eşimin bulunduğu ortamlarda bulunmaya çalışıyor kadınlığını kullanarak onu etkilemeye çalışıyor... Ben hamileyken eşim eski eşinin işyerine gidiyordu çocuk ile ilgili konuşuyorlarmış güya.... Ama çocukların Umursadıkları bile yok o bahaneleriİlk zamanlar aralarında bir şey olduklarına emindim ama bir iki senedir bir şey olmadığından eminim öyle bir şey hissetsem zaten eşim bırakırdım son zamanlarda sadece beni tutan onun sevgilisi şu an ne yapacağımı bilmiyorum Allah aşkına bana bir akıl verin
Ilk olarak elbette kadına da çocuğa da bakacaklar. Ayrıca o çocuğa para vermeleri de gayet normal. Sonuç olarak şu anda ihtiyaci olan o. Görüşmeleri de gayet normal. Ortada bir evlat var ve siz de bunu bilerek evlendiniz. Madem ilk zamanlar aralarında bir şey olduğunu düşündünüz hamile kalmadan boşansaydınız. Ayrıca madem birlikte olacaklardı niye boşandılar. Ailesinin size düşman olmasının bir nedeni var mı. Ilişkimiz o henüz boşanmadan başlamış olabilir mi. Öyle olmasa bile onlar böyle düşünüyor olabilir mi.

Ben anladım bir yerde eşimin eski eşiyle konuştum onunda bir sucu yok ona da baskı kuruyorlar diye yazmışsınız sonra kadın kadınlığını kullanıyor eşimi etkilemeye çalışıyor demissiniz. Anlamadım gerçekten aynı kadından mi bahsediyorsunuz.madem böyle uyum sağladıkça kıymetiniz olmuyor siz de eski es gibi davranın siz de askılı ve sort giyin mesela kimseye de eyvallahınız olmasın.esimle sıkıntı yok diyorsunuz ama çocuğuma mamasını herşeyini babam alıyor demissiniz insan evladına bakmaz mi?

Önce kadının da bi suçu yok, baskı kuruyolar üstünde maddi imkansızlığından dolayı demişsiniz. Sonra kocanızı tekrar ayartıp kendine nikah kıydırmakla itham etmişsiniz kadını. Ben sizi anlamadım açıkçası, o yüzden bi tereddüt etmedim değil.

Back
X