Eşimin benimle zevk almaması ...para meselesi

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
merhaba
Zaten beni neredeyse herkes tanır actıgım konulardan biliyorum neredeyse hepsi kıskanclık yuzunden artık torpıluyorum yavas yavas...
Biz tam 2aylık evliyiz bu 2 ayın her hafta sonu annesindeyiz hatta bazen hafta içi bile gidiyoruz esimi kırmak istemiyorum cunku ben bişiler yapalım diyince maddi konuları one atıyor suan sirket kotu durumda param yok..
Halbukı evlenmeden once bol keseydi oyle ki beni işten cıkarttırdı senin parayada calısmayada ihtiyacın yok dıyerek bana durumlarini cok iyi gosterdi yanlıs anlamayın durumu iyi oldugunu bilsiğim için evlenmedim ben kucuk yastan beri calıyordum oyleki ilkokul 5ten beri oglenciydim sabahları markete yardıma giderdim..ben 21 yasındayım 10 senedir calısıyordum..
Evlendik sonunda benim elim kımseye değmedi bile ondan baska.. Ve elimde olmayan duygular yuzunden kıskanıp alınabılıyorumda ..
Esim evlenmeden once soyle yapıcaz boyle yapıcaz simdi ise afedersiniz ilişkiye girince bosalmıyor ben banyoya girince telefonla eliyle hep..
Buma cok uzuluyorum benden zevk almayıp baska kadınlara bakarak zevk almak ne bilim canımı acıtıyor yaparken sanki gorevliş gibi ve haftada 1ilişki giriyoruz yanlıs anlamayın çirkin ya da çok kılolı biri değilim allahıma cok sukur
Onunla her gittiğimi dugunde kendi akrabaları ustume atlar fahriye evcenle turkam soray aradında biyerdeyim benzerlik olarak.. Yemegini eksik etmem yemek konusunda cok cok iyiyimdir kendi baklavamı kendim açarım herseyi yaparım utuaunu eksıl etmem afedersini kıloduma kadar utulerim evim tertemiz
Peki sorun nedir yani hep bi yorgun hep bi şsteksiz gibi esim 36 yaslarında
Ben pasaklıda değilim..
Ona nasıl davranmam gerekıyor...

kendinden 15 yaş büyük biriyle neden evlendin peki ki yaşın da çok çok küçükmüş?

Kocan seni ne Paylaşım ne cinsellik ne yanında vakit Geçirme açısından Eş gibi Görmüyor.
Boşan Kurtul.

canım öncelikle işe yeniden başla bence çok gencsin ve 10 senedir çalısıyorum diyorsun yeniden is bulursun kolaylıkla. belki maddi konular stres yaratıyordur bu durum iliskinize yansıyordur. maddiyat, surekli neden esinin annesine gitmenize sebep oluyor onu da anlamadim cok fazla evinizde oturun vakit gecirin illa disari cikmaya da gerek yok ki.
esinle bu konuda konusman lazim zaten acik acik duygularini ona ifade et nedenini sor. hatta ikna edebilirsen terapiste gidin. surekli esinin annesine gittiginiz icin aranizdaki iletisimde sorun da olabilir annesinin yanında basbasa oldugunuz gibi konusamazsiniz cunku.

Adam belli bir doygunluğa ulaşmış yaş olarak.

Aranızda 15 yaş var. Senin en istekli deli dolu olduğun ,onun ise olgunluk dönemi.

2 aylık evlilikte adam nasıl ilişkide kendini tutup sonra wc'de tele bakarak boşalır ki. İstese seninle sevişirken de telde baktıklarının hayalini kurar.!

Yav siz bu adama gaymı demedinizmiydi sanki geçen gün,daha neyi sorguluyorsunuz anlamadimki...adam tabi yanasmaz size.

Haa bir de eşinin telefonunda gay numarası bulmuştun..
Sonra face de pasif gay aramıştı bu adam dimi?

Gençliğini heba etme... BoŞan gel kocandan

Aşkta sevgide yaş farkının önemi yoktur, lakin her yaş aralığı için geçerli değil. 21 yaşında gencecik bir kızın, ki bana göre ergenlikten yeni çıkılmış bir yaş, 36 yaşında bir adamla olması büyük hata. Bunu sizi yermek için söylemiyorum, demek istediğim aranızda 15 yaş fark var, bu başlı başına iletişim problemi olması için bir sebep.

Çalışmayı bırakarak büyük hata yapmışsınız. İnsan sadece paraya ihtiyacı olduğu için çalışmıyor. Kendi ayaklarının üzerinde durarak güçlü hissetmek için de çalışıyor. Neden eşinizin sözünü dinlediniz? Şimdi madem sizinle baş başa vakit geçirmemek için parayı öne sürüyor, ağzınızı açıp bir çift laf etmiyor musunuz? Buna katlanmak zorunda değilsiniz ya...

Cinsel hayatınızdaki aksaklıklara gelince, bunun güzellikle çirkinlikle hiç alakası yok. Çözümü yanlış yerde arıyorsunuz. Eşinizle bu durumu, sizi ne kadar mutsuz ettiğini konuştunuz mu? Sizi bu konuda umursuyor mu mesela? Bir de yine dönüp dolaşıp yaş farkına geleceğim ama bu fark sebebiyle cinsellikten beklentileriniz de bambaşka dünyalara ait olabilir.

sex yapmanin guzellikle ne alakasi var allasen (hele hele baklava acip don utulemekle hic yok) cirkinler sevismiyor mu??? bu bir istek bir arzu meselesi.... zaten o raddeye gelince tipin onemli degil nefes alman yeterli:KK74:

Fahriye Evcen'le Türkan Şoray arasındasın maden neden 15 yaş büyük biriyle evlendin?
ilk aylar evliliğin en güzel zamanlarıdır senin açtığın konuların hesabı yok.
Belli ki ten uyumunuz yok adamla ya da onun arayışları farklı.
Sen bu evlilikte gelecek görüyor musun?

Çok enteresan yaa 2 aylik evlilikte gelinen noktaya bak o_O maalesef güzel olmak,becerekli olmak bişey değiştirmiyor.

Ben o kadar güzel bi kadin değilim,baklava açmam birak baklavayi doğru düzgün yemek yapmam :KK53: ütü hak getire kaldi ki donlarini ütülüycem gomlegini ütüledim de:KK70:evde pek temizlikte yapmam,bu işleri hep kocam yapar. Bu tabloya göre kapinin önüne koymasi lazim dimi:KK53: iş bunlarda değil işte... aşk başka bişey,tutku başka bişey. Kimse kimseyi yemek yapiyo diye sevmez. Sizin aranizda bu yok...

Çok enteresan yaa 2 aylik evlilikte gelinen noktaya bak o_O maalesef güzel olmak,becerekli olmak bişey değiştirmiyor.

Ben o kadar güzel bi kadin değilim,baklava açmam birak baklavayi doğru düzgün yemek yapmam :KK53: ütü hak getire kaldi ki donlarini ütülüycem gomlegini ütüledim de:KK70:evde pek temizlikte yapmam,bu işleri hep kocam yapar. Bu tabloya göre kapinin önüne koymasi lazim dimi:KK53: iş bunlarda değil işte... aşk başka bişey,tutku başka bişey. Kimse kimseyi yemek yapiyo diye sevmez. Sizin aranizda bu yok...
Ama çok güzel sütlü nuriye yapar:KK53:

X