eşimin çenesi

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
477
182
Eşimle 6 yıllık evliyiz.Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli bir eleştirme modunda.Sürekli konuşur.Herşeyi o bilir en iyi o yapar.Ailesi içinde geçerli bunlar.Ailesinin yanına gideriz oturur oturmaz başlar bu anlamazki bu yapamaz ki bu bilmezki demeye.Kaç kere böyle yapmamasını söyledim üzülüyorum inciniyorum dedim dinlemedi.Ve hep onun için ailesi ön plan da oldu.Sırf bu sebeplerden boşanmaya kalkıştım.4 yaşında bir kızım var.Onu da alıp anneme gittim.Bu geldi ısrar etti boşanmadık.Ama ailesiyle de görüşmek istemediğimi söyledim kabul etti.Ama yine aynı şeylere devam ediyor.Şimdi arkadaşlarının yanında yapmaya başladı.Şöyle dedi.Böyle dedi Şöyle yaptı demeye.İnanın çok sinir oluyorum.Bazen kontolümü kaybediyorum sinirden.Ne yapacağımı da bilmiyorum.Bana boşanmanın dışında bir akıl verin ne olur.Bu arada eşimle barıştıktan sonra aile terapistine de gittik.Ama eşim bu konuda hiç çabalamayınca onu da bıraktık.

Eşimle 6 yıllık evliyiz.Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli bir eleştirme modunda.Sürekli konuşur.Herşeyi o bilir en iyi o yapar.Ailesi içinde geçerli bunlar.Ailesinin yanına gideriz oturur oturmaz başlar bu anlamazki bu yapamaz ki bu bilmezki demeye.Kaç kere böyle yapmamasını söyledim üzülüyorum inciniyorum dedim dinlemedi.Ve hep onun için ailesi ön plan da oldu.Sırf bu sebeplerden boşanmaya kalkıştım.4 yaşında bir kızım var.Onu da alıp anneme gittim.Bu geldi ısrar etti boşanmadık.Ama ailesiyle de görüşmek istemediğimi söyledim kabul etti.Ama yine aynı şeylere devam ediyor.Şimdi arkadaşlarının yanında yapmaya başladı.Şöyle dedi.Böyle dedi Şöyle yaptı demeye.İnanın çok sinir oluyorum.Bazen kontolümü kaybediyorum sinirden.Ne yapacağımı da bilmiyorum.Bana boşanmanın dışında bir akıl verin ne olur.Bu arada eşimle barıştıktan sonra aile terapistine de gittik.Ama eşim bu konuda hiç çabalamayınca onu da bıraktık.

sizde onu eleştirin sürekli

O sizi beğenmiyorsa sizde onu beğenmeyin. Atıyorum o birşeyi beyaz mı alalım dedi sen ne analrsın siyah olur deyin.
Eninde sonunda anlar anlamasa bile sizde oyunda olduğunuzu kendisine göstermiş olursunuz

Eşiniz size herhangi bir ortamda '' bu şöyle bu böyle bu yapmaz bu bilmez vs'' gibi laflar söyledi mi sizde '' buda benden başkasını bulamadı beni aldı'' diyin ne ayıp yahu. Anladığı dilden konuşun derim.

malesef dürtmeyle adam olmuyorlar.
umursama ne yapıyorsa aynını yap.

Boşanmaktan başka akıl verin demişsiniz ama bu kişi değişmez. Çekeceksiniz malesef. Siz de onu eleştirin diyeceğim ama bu kafadaki kişiler anında şiddete başvurur. Cehalet paçalarından akar ama kimseyi de beğenmezler.

Benim kocamda da var biraz o herseyi cok bilme huyu tabi sizinki kadar degil ama ben firsat vermiyorum begenmiyorsan kendin yap diyorum ve gercekten blof degil cidden yapmiyorum herseyi o yapmak zorunda kalinca anlıyor :KK45:mesele ilk evlendigimizde bu cay ne bicim olmus dedi bi dahakine senin elinden içeriz ogreniriz dedim ve bi daha hic caya elimi surmedim. Sen guzel yapiyormussun dedim:KK50:

Aşağılık kompleksi mi var sizeya da ailenize karşı. Bundan da olabilir belki. Bilemiyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla her şeyi ben bilirim en iyisini ben yaparımcıların altında aşağılık kompleksi olduğunu söyler doktorlar.

Madem bosanmayacaksin o zmn tek çare Çenesini kır bacım:KK62: bizde de var bi tane bole kuzenin eşi..nerde bi toplum gorse basliyo bizim kuzeni karalamaya ..
Mesafe koy biraz uzak davran bakalim belki degisir :KK64:

Kocanizi gorsek kesin hic bi seyden anlamayan bos konusan her konuda bilgisi oldugunu sanan ama kuru sıkı atan bi adam oldugu kanisina variriz heralde. Bu adama agzinin payini verin o 1 kere sizi elestirmeye basladiginda sizde onu asagilar sekilde aslinda ne kadar cahil bi kisilik oldugunu yuzune yuzune carpin ki size hindi gibi kabarmasin.

Bundan snraki hayat felsefen soyle olsun: 1 elestiri=1 elestiri.
Soyle ona.
Sen her beni elestirdiginden bende seni tereddutsuz elstiricem de.
Bakalim ne kadar hosuna gidicek.

X