- 27 Nisan 2012
- 15.787
- 19.000
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
Slm Arkadaşlar.. önce konuyu yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın.. 2003 yılında evlendim 6 yaşında kızım var.. o zamanlar ben 21 eşim 23 yaşındaydı çok gençtik.. Eşim iyi bir insandır saolsun.. Tabiki bizimde iyi ve kötü günlerimiz oldu ama mutluyuz çok şükür.. Belki duyunca dert mi buda diyeceksiniz ama eşim maalesef çok çok çocuksu bir insan.. Saolsun her şeyi alaya alan, sıkıya gelemeyen, ciddi şeyler konuşulmayan nasıl desem bi derdimi anlatsam sıkıntıyı doğru düzgün dinleyemeyen yani dinlerken sıkılan biridir.. Ben yeni evlendiğimizde küçük evlendik olgunlaşır dedim.. ama nafile hep aynı.. kimi arkadaşlarım boşver öyle olsun soğuk olsa buzdolabı gibi daha mı iyi diyolar .. aksi olsa daha mı iyi deniliyo.. hoş aksiliği de var da..
Birde bilgisayar tutkusu tabi.. bende oda çalışan insanlarız ben hafta sonu hem ev işleri hem çocukla ilgilenmeye çalışırken o genellikle öğlen uyanır geceye kadar hiiiç kalkmaz başından..
Kısacası eşimin bu durumlarından şikayetçiyim ve size soruyorum sizce çocuksu erkek mi olgun erkek mi?
Birde bilgisayar tutkusu tabi.. bende oda çalışan insanlarız ben hafta sonu hem ev işleri hem çocukla ilgilenmeye çalışırken o genellikle öğlen uyanır geceye kadar hiiiç kalkmaz başından..
Kısacası eşimin bu durumlarından şikayetçiyim ve size soruyorum sizce çocuksu erkek mi olgun erkek mi?