eşimin davranisi cok sıkıldım

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.924
5.124
Bugun haftasonu ben evdeyim esim calisiyor..
Aksam gelecek diye gayet guzel yemekler yaotim hazirlandim..
Peki o ne yapti geldi yemek yedi ve uyudu..
Yarin gundz evde ama gec kalkar cnku gece calisacaj..
Dun aksam oturabildik sadece..
Haftaici calisiyorum zaten
Bunadam beni neden anlamiyor?
Hayati tek kisilik yasamaktan bıktım...

yorgunlıtan uyumuş canımm..bence takılmaa böyle seylere...ne esler varr ..kkda okudukça sasırıyorumm..dua et uyumusss..yaa yemegını yıyıpp dışarı cıksa arkadaşlarıyla..senı takmasa..bırazda sukretmelıyız benceee....sonuctaa yorulmuş yanııı..ac tvnı al kahvenı ohhh keyf yappp..yapcak bısı yokk yanı

Yorgun olması normaldir, birde artık bahar aylarına giriyoruz halsizlikler , yorgunluklar da çıkar piyasaya..

Bi hafta sonunuzu veya haftanın bir gününü sizinle tam anlamıyla doya doya yaşamasını rica edin..
İş çıkışı gidin bir saatliğine güzel bir kahve için..
Sinemaya gidin..
Olmadı yürüyüşe çıkın ..

Bir saatcik ya, şöyle telefondan bilgisayardan insanlardan uzak , tatlı tatlı sohbet edeceğiniz vakti birbirinize çok görmemeniz gerekir..

Eşinle bu durumu uygun bir dille, sinirlenmeden ve onu suçlamadan konuşmaya çalış..
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler.. :)

Yarın işe giderken onunla çıkın. Biraz erken çıkarsınız. Bir iki saat mesela. O saatte dinlenmiş olur zaten. Beraber vakit geçirirsiniz iş saatine kadar.

Yorgun olması normaldir, birde artık bahar aylarına giriyoruz halsizlikler , yorgunluklar da çıkar piyasaya..

Bi hafta sonunuzu veya haftanın bir gününü sizinle tam anlamıyla doya doya yaşamasını rica edin..
İş çıkışı gidin bir saatliğine güzel bir kahve için..
Sinemaya gidin..
Olmadı yürüyüşe çıkın ..

Bir saatcik ya, şöyle telefondan bilgisayardan insanlardan uzak , tatlı tatlı sohbet edeceğiniz vakti birbirinize çok görmemeniz gerekir..

Eşinle bu durumu uygun bir dille, sinirlenmeden ve onu suçlamadan konuşmaya çalış..
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler.. :)

Aslinda gecen hafta ciktik.. Sinema yemek.
Ama bu hafta tatil denk gelmedi.
Gezmekte falan sıknti yok.
Calisma saatleri cok kotu gece yanlizim aksam erken yatiyor :KK43:
İnsallah yarin erken kalkar

Benım esımde aynı sekıl calısıyor yarın akşam gıdıcek su an bebekle ugrasıyor. Sabah kahvaltı hazırla yanına gıt uyandır sonra dısarı cıkmayı teklıf et kırmaz emını.

Yarın işe giderken onunalaaln. Biraz erken çıkarsınız. Bir iki saat mesela. O saatte dinlenmiş olur zaten. Beraber vakit geçirirsiniz iş saatine kadar.
Yarın işe giderken onunla çıkın. Biraz erken çıkarsınız. Bir iki saat mesela. O saatte dinlenmiş olur zaten. Beraber vakit geçirirsiniz iş saatine kadar.

Malesed bu imkanz ise giderken kapidan aliyolar.
Hadi baska yerden alamaar..uniforma ile oturamaz

X