mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....
ben de iki yillik evliyim, birak sehri memleket de yabanciyim.. gercek anlamda yabanci.. biz de kaynanamlarla yasadik bi süre.. disari meraki kiii ne merak.... adam yillarca gezmis doymamis, gören de ipini yeni kopardi sanar.. biraz kayinbabam sIkmIs anlasilan, etrafa takilip da kötüye bulasmasin diye.. evlenince de birden sen artik yetiskin oldun diye pat diye birakip, üstüne üstlük sirf oglunu desteklemek adina, erkegin yeri disari kadinin yeri evidir deyince benim herif sabahin 6sinda gelmeye basladi maalesef

agladim olmadi, kavga ettim olmadi.. bir de suclu duruma düstüm inanir misin.. huzur kaciran gelin oldum.. herkes agiz birligi yapmis gibi, gezsin oglan nolacak simdi biz variz yarin birgün tasininca seni birakip bi yere gitmez korkma felan dediler sevgili kayinvalideler.. öyle olacagina ben de inaiyordum aslinda..
neyse tasindik biz bi süre iyiydi.. sonra bu yine azitmaya basladi.. beni annesigile atip gezmeye cikiyordu bu sefer de.. tabi aileden destek tam gaz

zaten sucun büyügü onlarda.. bi sabah 4de geldi, bi sabah 5te.. neymis, pasam hafta bir cikiyormus ne olmus sankiymis de mis mis... bigün yine saat 3ü gecti sinirle bekliyorum ben.. eline de bi gül almis.. yalniz gülü ne zaman aldi da nerede beklettiyse gülün hali kalmamis.. her zamanki yilisik suclu ifade yüzünde, girdi gülü uzatti ben yumusucam ya.. bakmadan aldim yere attim, bilmiyorum elime ne gecti üstüne yürümeye basladim.. agzima ne geliyorsa söyledim.. tabii bizim baska mevzular da vardi onlari da vurdum yüzüne.. kavga ki nasil kavga.. sonra maddi olarak sIkIstIrmaya basladim.. bir de basimin belasi uyusuk bi arkadasi vardi bunun, o da yurtdisi edilip de türkiyeye postalaninca, bu yalniz kaldi.. ha gezecek adam cok ama kavganin yarari oldu sanirim :44::44::44::44: önermiyorum tabiki, her erkegin huyu bir degil.. iyi olacak derken daha da kötü olabilir, bi bahane ariyo olabilir.. esini iyice analiz et, sonra ne yapcagina karar ver.. mesela kimisi ailesinden korkar, kimisi ne biliyim amcasini-arkadasini dinler bunlara basvurabilirsin, duruma göre.. insallah kurtulursun bu dertten cünkü cok zor biliyorum...