esimin eski halleri?

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Selam kizlar,
Esim genclik zamaninda nisanliykende vardi bu halleri sinirlendigi zaman tel. Kirarmis duvarlara yumruklar atarmis bardak kirarmis cok sinirli bi adamdi yani. Nisanliykende tel.de kavga ettigimiz zaman sesler duyardim ne yapiyorsun dedigimde parktaki banklari yumrukluyordu. Evleneli 3 sene oldu bu huyunu unuttmustu taaaki dun aksam kavga ettik evet bende cok guzel laf sokarim onu sinirlendirmeyi iyi bilirim kavga ediyorduk ayagiyla masaya vurdu masa delindi sok oldum. Bagirdim eski hallerine gerimi donuyorsun diye konusmadim. Aradan 2-3saat gecti yanima geldi sana zarar verecegime masayi kirarim kendimi doverim cok sinirlendim ozur dilerim falan filan konustu. Bidaha olmayacak seni seviyorum vs..
Bana asla zarar vermedi vermezde bundan adim kadar eminim.

korkum suki yoksa genemi basliyoruz duzelmisti siniri. Herseyi sakin bi sekilde hallederdi. Bu korkumu onla paylasmalimiyim sakin oldugu bi zaman ne dersiniz.

Öfke kontrol için bir terapiste gidin madem bu kadar korkuyorsunuz?
3 senedir ilk defa oluyorsa sürekli devam edeceğini sanmıyorum ama tedbir almakta fayda var.
o_O

Korkum bana zarar vermesi degil o huyuna tekrar alismasi

Size zarar vereceği için demedim.
Kendi hayatı için öfkesini kontrol etmeyi öğrenmeli.
Belli mi olur çok şiddetli bir tartışmada öfkesini sizden çıkartmayacağı?
Terapist şart böyle durumlarda

Selam kizlar,
Esim genclik zamaninda nisanliykende vardi bu halleri sinirlendigi zaman tel. Kirarmis duvarlara yumruklar atarmis bardak kirarmis cok sinirli bi adamdi yani. Nisanliykende tel.de kavga ettigimiz zaman sesler duyardim ne yapiyorsun dedigimde parktaki banklari yumrukluyordu. Evleneli 3 sene oldu bu huyunu unuttmustu taaaki dun aksam kavga ettik evet bende cok guzel laf sokarim onu sinirlendirmeyi iyi bilirim kavga ediyorduk ayagiyla masaya vurdu masa delindi sok oldum. Bagirdim eski hallerine gerimi donuyorsun diye konusmadim. Aradan 2-3saat gecti yanima geldi sana zarar verecegime masayi kirarim kendimi doverim cok sinirlendim ozur dilerim falan filan konustu. Bidaha olmayacak seni seviyorum vs..
Bana asla zarar vermedi vermezde bundan adim kadar eminim.

korkum suki yoksa genemi basliyoruz duzelmisti siniri. Herseyi sakin bi sekilde hallederdi. Bu korkumu onla paylasmalimiyim sakin oldugu bi zaman ne dersiniz.
huyunu bile bile neden ustune gidiyorsunuz?

Bu tepkiyi verecegini hic dusunmedim.
esiniz sizi sinir etse susup oturcakmisiniz ben susamiyorum iste suc bendede var herseye tmm askim tmm kocacim diyemiyorum. Yanlis bulursam bsyi konusuyorum
savunma olarak 'ben kendimi tutamiyorum napayim' dersen, esinin de ayni savunmayi yaptigini gordugunde sasmayacaksin.. evet, insan bazen dayanamiyor ama huyunu bile bile de cileden cikarmanin manasi yok.. evlilik bu, esin torpuleniyorsa, sen de torpulenmelisin.. 3 sene az bi zaman degil, huylar epey ogrenilmistir..

savunma olarak 'ben kendimi tutamiyorum napayim' dersen, esinin de ayni savunmayi yaptigini gordugunde sasmayacaksin.. evet, insan bazen dayanamiyor ama huyunu bile bile de cileden cikarmanin manasi yok.. evlilik bu, esin torpuleniyorsa, sen de torpulenmelisin.. 3 sene az bi zaman degil, huylar epey ogrenilmistir..

Haklisin evt dogru bahane ariyorum bellkide konusmak icin susarim artik ne yapayim tesekkurler yorumun icin

demekki 3 yıldır alttan alıyormuş birazda sen alttan al laf sokmayı bırak gül gibi geçinir gidersiniz inşallah :KK48:

Ztn gul gibi geciniyoruz cok sukur butun suc bende mi anlamadim pisman oldum konuyu actigima herkes yuklenmeye basladi. Bnm alttan almadigimida kim soledi alttan almasaydim bukadar sinirli bi adamla yurutemezdim.

X