Eşimin facebook arama geçmişi

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
merhaba arkadaşlar eşimin internet düşkünlüğünden daha önce bahsetmiştim. ve aldatmanın sanalı gerçeği olmaz benim için bu çok önemli.

dün eşimin facebook arama geçmişine baktım o biçim bayanlar aratmış lakin
isim hep aynı soyadlar farklı örneğin Aylin koca, Aylin ekin, Aylin töre gibi

sizce özellikle birini mi arıyordu
birde yavaş yavaş yoldan çıkıyor gibime geldi sizce bunun devamı mesajlaşma vs şeklinde gelirmi

eşimle 14 yıllık evliyim iyi anlaşıyoruz onu deliler gibi seviyorum böyle bişi olursa naparım :KK43:

bence özellikle birini merak edip arıyor..
bunlarda çıkınca listede merak edip bakmış.. belki de soyadı değişmiş olabilir diye bakmıştır..
bence sorun belki bir arkadaşıydı, tanıdığıydı merak edip baktı???

şu facebook geçmişi saplantısından hepimiz kurtulmalıyız!

merhaba arkadaşlar eşimin internet düşkünlüğünden daha önce bahsetmiştim. ve aldatmanın sanalı gerçeği olmaz benim için bu çok önemli.

dün eşimin facebook arama geçmişine baktım o biçim bayanlar aratmış lakin
isim hep aynı soyadlar farklı örneğin Aylin koca, Aylin ekin, Aylin töre gibi

sizce özellikle birini mi arıyordu
birde yavaş yavaş yoldan çıkıyor gibime geldi sizce bunun devamı mesajlaşma vs şeklinde gelirmi

eşimle 14 yıllık evliyim iyi anlaşıyoruz onu deliler gibi seviyorum böyle bişi olursa naparım :KK43:

Soydını bilmediği aylin diye birini aratmış.. Ama hepsi dediğin tarzdalarsa, öyle, aylin isminde biridir..

Yani sanki Aylin diye birini arıyor.. hiç geçmişinde, iş yerinde veya uzaklardan bir yerlerde bir Aylin diye tanıdığınız var mı.. sen bir hafızanı tara !!
Şimdilik takipte kal hiç bir şey yapma.. belkide yoktur öyle bir şey.. tedbiri de elden bırakma.

hiç aklıma gelmiyor tanımıyorum ama işyerinde olabilir yada başka bir yerde tanıdığı biri

Aylin de kim bu Aylin? Şuan tanıştığı biri olsa soyadını bilmez mi , acaba geçmişten biri mi? Onca yıla rağmen deliler gibi sevdiğinizi söylüyorsunuz ne mutlu diyesim geldi.

Belki de önceden aylin isimli bir kadını gördü ve resimleri hoşuna gitti, sonra merak etti ve araştırdı, en sonunda da Aylin Koca olarak onu buldu ve bu yüzden onu birkaç kere daha aratmaya devam etti. Ben olsam Aylin isimli, mümkünse Aylin Koca olarak bir sahte hesap açar ve eşimle konuşmaya çalışırdım, işin aslına dair ipuçları elde ederdim.

Aylin de kim bu Aylin? Şuan tanıştığı biri olsa soyadını bilmez mi , acaba geçmişten biri mi? Onca yıla rağmen deliler gibi sevdiğinizi söylüyorsunuz ne mutlu diyesim geldi.

işte çok mutluyuzda eşim aranıyor bu aralar
orta yaş sendromu herhal

bir hata yaparsa ben kendime yanıyorum bu sevgiyle inşallah kafayı sıyırmam

şöyle düşünüyorum bir yerde aylin diye biriyle tanıştı beğendi ama soyadını bilmiyor
merak etti facebooktan bulmaya çalıştı

Belki de önceden aylin isimli bir kadını gördü ve resimleri hoşuna gitti, sonra merak etti ve araştırdı, en sonunda da Aylin Koca olarak onu buldu ve bu yüzden onu birkaç kere daha aratmaya devam etti. Ben olsam Aylin isimli, mümkünse Aylin Koca olarak bir sahte hesap açar ve eşimle konuşmaya çalışırdım, işin aslına dair ipuçları elde ederdim.

öyle şeyler yapmam ben
aldatırsa eğer mutlaka açık verecektir
nasıl girip gördüm arattıklarını

X