Eşimin fotograf sosyal medya düşmanlığı😶

Sosyal medya da çocukların paylasilmasina bende karşıyım. Türlü sapık var etrafta illa ki yabancı olmuyor bu kişiler de. Ben kapattım bütün hesaplarımı kafam rahatladı. Sizde daha az paylaşım yapabilirsiniz. Sosyallesmek istiyorsan kursa Vs gidebilirsin.
 
Bu kadar paylaşım sevmeyen insan neden sosyal medya kullanıyor? Artı takip etmek için istek attığınız insanlar sayfalarında ne paylaşacağını size mi sormalı? Şunu paylaşacağım izniniz olursa diye. Paylaşımı beğenmiyorsan takipten cikarsin. Bu kadar basit.

Konu sahibi sana gelince eşin otorite kurmaya çalışıyor aklinca. Değer vermezsem kisitlarsam yaptığım değerli görünür, bir yere gidemez diye. Yasin çok küçük alabildigin kadar eğitim al gözünü aç.
 
Evli bile olsanız kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok,ezik ezik durma sen de ona aynı şekilde davran bakalım bidaha söz geçirmeye çalışıyor mu sana.Olmuyosa çocuğu falan bahane etme boşa bu öküzü valla sinir oldum şuan çok. yemişim onun kocalığını gitsin başka yerde taslasın artistliğini.
‘ne salaksınız valla’ sözünü sana geri iade ediyorum saygısızlık yapma bu yorumları yazmak için mi hesap açtın gece yarısı
 
ne salaksiniz valla

‘ne salaksınız valla’ - sözünü sana geri iade ediyorum haddini bil!!! bu yorumları yazmak için mi hesap açtın gece yarısı SANANE benim fikrimden seni zerre alakadar etmez ne yazdığım. Hiç kimsenin başkasının fikrini aşağılamaya hakkı yok!!!

Hakkımı Helal etmiyorum !!!

ki zaten kula hakkından korksaydın bu saygısızlığı yapamazdın
 
Şu pozu da paylaşayım bu taraftan çekilmiş pozu da paylaşayım şurada çekindiğimi de paylaşayım tarzında biri iseniz eşiniz haklı sürekli paylaşım yapılmaz dediğine göre eşiniz öyle görünüyor. Başka uğraşlar bulun 20 yaşındasınız ve çocuğunuz var ona neler öğretebilirim diye uğraşlar bulun kitap okuyun hayat sosyal medyadan ibaret değil ben sürekli paylaşım yapan kişileri takipten çıktım bazılarının da storylerini kapattım sürekli sürekli paylaşım parka gitmiş çocuğuyla çekmiş kapının önüne çıkmış çocuğuyla çekinmiş yahu bi herşeyi de çekme atma diyorum içimden o kişiye en sonunda takipten çıktım

Ben de oyle bikac kişiyi sessize aldim. Cidden bunalttilar ha, devamli cocuk kahvalti yaparken 266262 tane story, cocugu parka goturur 276353 foto video yok koşarken yok sallanirken...
Dayanilacak gibi degildi 2 gunde bir l,
sessizee aldim.

Bence bu tipleri anca kendi anne, babalari ciddi ciddi takip eder torun gormek için ama arkadaşlarina Allah sabir versin. 😁 Ayip olmasin diye takip ediyorlar işte.
 
Sizin pencerenizden bakınca haklı olduğunuz bir konu, eşinize göre yanlış olabilir.İkinizin gerçekliği birbirinden çok farklı iki ayrı dünyasınız uzun ömürlü ve yıpratıcı olmayan bir evlilik istiyorsanız öncelikle bunu kabul etmelisiniz. Eğer sadece size karışıyor olsa buna hakkı yok derdim ama çocuk onun da çocuğu ve kendisini paylaşmak istememek onun gerçekliği...Size tavsiyem sosyal medyayı çok fazla gözünüzde büyütmeyin.Herkesin hayatı, imtihanı farklıdır oradaki çoğu paylaşım şişirme abartı gerçek dışı... Ve eğer gördüğünüz paylaşımlar size bir şey katmak yerine üzüyorsa takipten çıkın etkilemesin sizi.
Oradaki romantik görünen kutlamalar, sürprizlerin perde arkasında gayet normal sıradan ve sorunları olan bir hayat var. Yani diyeceğim tüm derdimiz sosyal medyada foto paylaşamamak olsun.
 
Ben de oyle bikac kişiyi sessize aldim. Cidden bunalttilar ha, devamli cocuk kahvalti yaparken 266262 tane story, cocugu parka goturur 276353 foto video yok koşarken yok sallanirken...
Dayanilacak gibi degildi 2 gunde bir l,
sessizee aldim.

Bence bu tipleri anca kendi anne, babalari ciddi ciddi takip eder torun gormek için ama arkadaşlarina Allah sabir versin. 😁 Ayip olmasin diye takip ediyorlar işte.
Çıktım takipten beni görünce değişik bir tribe girdiler sanki umrumda bile değil onlar da beni çıksınlar takipten bazı akrabaları sessize aldım yok kocişi yok kaynanacığı mıç mıç mıç
 
Erkekler genel olarak fotoğraf çekinmekten paylaşmaktan hoşlanmaz. Genelde sosyal medyadan kadınlara yürüdükleri için de sosyal medyayı eşlerinin kullanmasına şiddetle karşı çıkarlar. Bugün ben yürüyorum birilerine, yarın da benim karıma yürürler diye düşünüyorlar
O kadar haklısın ki sadece beğenip gecemedim aynen bu kafadalar orda evli olup bekar olup sevgili vs. Olup önüne gelen kadına sarkan bir ton adam var
 
Sanirim esinden bekledigin ilgiyi goremiyorsun. Sana yeterince deger vermedigini dusunuyorsun. Bu nedenle de sosyal medya ile bu ilgi acigini kapamaya caliyorsun. Yani asıl sorun esinle olan iliskinde.
Yapilan bir arastirmaya gore insanlar mutsuz olduklarinda sosyal medyada daha cok vakit harciyormus. Yeterince ilgi ve deger gordugunu hissetsen belki fotograf paylasimi da o kadar yapmazsin. Esinle konusabilmelisin bu sorunlari.
 
Ben de üzüldüm ya. Sırf kocayım ben otoritesi olsun diye bile bunlara karşı çıkıyor olabilir.
Ben de bu anlamda üzüldüm. Eşimin hiç bir sosyal medya hesabı yoktur. Ben instagram kullanıyorum. Üzerimde kimsenin bu şekilde baskı yapmasından hoşlanmam izin de vermem. Mesele sosyal medyada fotoğraf paylaşmaktan çok sizi eleştirip rencide etmesiyle alakalı. Üstelik tek fotoğraf paylaşmakta ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? Şuh pozlar verip atacak haliniz yok sonuçta.
 
Benim kocam var, bakın biz evde böyle mutluyuz, bakın biz dogumgunu boyle kutlarız, bakın kocam napıo, bakın cocugumuz da var hem de cok güzel...demek için foto paylaşmak saçma aslında...Yani mesela arkadasım var sürekli cocuklarını, kocasını paylaşır ama baktıgımda benim için sıkıcı ve es geçilesi fotoğraflar...23 nisanda evi süslemişler cocuk ta şiir okumuş bana bişi ifade etmiyor mesela...ne kıskanırım ne imrenirim ne de ay ne guzel cocuk yetiştirmiş derim...nötr yani...

Ama kocanın boşarım seni demesi de abartı, ne istiosan onu yapmaya devam et
 
Listemde her gün çocugunun her halini atan arkadaşlarım var ve gerçekten asla ilgimi çekmiyor .Bu yüzden de paylaştıklarına bakmadan geçiyorum ama neden paylaştıkları beni ilgilendirmez ve müdahale de etmem. En fazla o kişiyi listemden çıkarırım olur biter.

Kendim de paylaşımlarda bulunuyorum tabii ki her gün 4547448 foto değil :)

Burada önemli olan size '' Bu yüzden seni boşarım demesi.''
Konunuzdan okuduğum kadarıyla hiç buraya takılmamışsınız, tek derdiniz sosyal medya da bir şeyler paylaşmamak.
Sosyal medyaya hasta şekilde bağlı olanlardan değilsinizdir umarım? çünkü öyle ise bu da büyük bir sorun bence.

Yaşadığınız anlarda mutlu musunuz ? önemli olan bu. Bunu birinin görüp görmemesi çokta önemli olmamalı.
 
10 yaşından beri sosyal medya kullanıyorum demiştiniz..10 yaşında sosyal medya hesabı olmaz...sosyalleşme için gerçek hayatta birşeyler yapın..kursa gidin.kitap okuyun..arkadaş edinin. .17 yaşındasınız sanırım. Üniv sınavına hazırlanın...
 
Tamamıyla siz yada eşiniz haklı/haksız diyemiyorum. Evli olabilirsiniz ama unutmayın ki bir bireysiniz. Eşinize ters gelen şeyler sizin için normal olabilir veya tam tersi.

Üzerinizde bu derece (boşarım seni vs sözleri gibi) baskı kurmasına neden izin veriyorsunuz ki!

Yargılamak için söylemiyorum haddime de değil. Bu tarz bir eşe "Höst" demediğiniz müddetçe git gide başka başka konularda da ezmeye sindirmeye çalışacak sizi.
 
X