Bundaaan aylaaaaaaar önce öğrendim bunu . Eşim hepatit B geçirmiş hastanede falan yatmış. tabi gençken yıllar önce olmuş bu olay. bana söyleyen kişi aklımı karıştırdı. bende bunu dün oturup çay içerken bi anda aklıma geldi ve sen yıllar önce hastanede yatmışsın neden dedim , soğuk algınlığı bişey yok dedi. nasıl soğuk algınlığı hastanede yatmışsın işte söylesene noldu dedim , kadınlardan hastalık mı kaptın sen dedim . hayır işte saçmalama ben hepatit b olmuştum iş yerinde kaptım kandan bulaştı diye saydı ... sonra bunu sana kim söyledi diye celallenmeye başladı. sanki yıllar önce bu tarz bi hastalıktan ben yatmışım ondan gizlemişim gibi kabak benim başıma patladı ! resmen ben suçlu oldum . bugün yine kavga ettik kim söyledi diye ortalığı ayağa kaldırıyor , suçlu değilsen madem böyle bişey yoksa bu sinirin neye diyorum , benim eşime kim böyle bişeyi hangi amaçla söylüyor bilmek istiyorum söyliyceksin diyo. bağrıyor sadece cinsellikle mi bulaşır bu kanla bulaştı diyeee. evet kanla bulaşma ihtimali olan bi işte çalışıyor . şimdi hiç alakası olmayan kişilere siz mi söylediniz diye çatıcaktır kesin .. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda neye inanmam lazım