Eşimin geçmişteki hastalığı !

hiltyn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2015
197
43
35
Bundaaan aylaaaaaaar önce öğrendim bunu . Eşim hepatit B geçirmiş hastanede falan yatmış. tabi gençken yıllar önce olmuş bu olay. bana söyleyen kişi aklımı karıştırdı. bende bunu dün oturup çay içerken bi anda aklıma geldi ve sen yıllar önce hastanede yatmışsın neden dedim , soğuk algınlığı bişey yok dedi. nasıl soğuk algınlığı hastanede yatmışsın işte söylesene noldu dedim , kadınlardan hastalık mı kaptın sen dedim . hayır işte saçmalama ben hepatit b olmuştum iş yerinde kaptım kandan bulaştı diye saydı ... sonra bunu sana kim söyledi diye celallenmeye başladı. sanki yıllar önce bu tarz bi hastalıktan ben yatmışım ondan gizlemişim gibi kabak benim başıma patladı ! resmen ben suçlu oldum . bugün yine kavga ettik kim söyledi diye ortalığı ayağa kaldırıyor , suçlu değilsen madem böyle bişey yoksa bu sinirin neye diyorum , benim eşime kim böyle bişeyi hangi amaçla söylüyor bilmek istiyorum söyliyceksin diyo. bağrıyor sadece cinsellikle mi bulaşır bu kanla bulaştı diyeee. evet kanla bulaşma ihtimali olan bi işte çalışıyor . şimdi hiç alakası olmayan kişilere siz mi söylediniz diye çatıcaktır kesin .. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda neye inanmam lazım

Kim söyledi; hangi amaçla söyledi peki.

Ben yerinizde olsam X söyledi der; sen benden niye gizledin peki diye de sorardım

Olan olmus. Bence hic kurcalamayin.
Cöpümü kurcalarsan bulasir eline tabi B**...:stop:
bence hic uzatmadan kapatin konuyu.

benim bir çok tanıdığım da var hepatit b
kimseye de cinsel ilişki ile bulaşmadı
bence suçlamadan önce iyice bir araştırın derim..

anladigim kadariyla senden önce olmus bu olay yani bu kadar kafana takma, ayrica is yerinde de bulasmis olabilir
bi de söyleyen hangi amacla neden seneler sonra bu olayi isitip önüne koyuyo, bence esin hakli bilmek istemekle
ben olsam bende bilmek isterdim cünkü söyleyeni hic iyi niyetli görmedim

Bundaaan aylaaaaaaar önce öğrendim bunu . Eşim hepatit B geçirmiş hastanede falan yatmış. tabi gençken yıllar önce olmuş bu olay. bana söyleyen kişi aklımı karıştırdı. bende bunu dün oturup çay içerken bi anda aklıma geldi ve sen yıllar önce hastanede yatmışsın neden dedim , soğuk algınlığı bişey yok dedi. nasıl soğuk algınlığı hastanede yatmışsın işte söylesene noldu dedim , kadınlardan hastalık mı kaptın sen dedim . hayır işte saçmalama ben hepatit b olmuştum iş yerinde kaptım kandan bulaştı diye saydı ... sonra bunu sana kim söyledi diye celallenmeye başladı. sanki yıllar önce bu tarz bi hastalıktan ben yatmışım ondan gizlemişim gibi kabak benim başıma ectpatladı ! resmen ben suçlu oldum . bugün yine kavga ettik kim söyledi diye ortalığı ayağa kaldırıyor , suçlu değilsen madem böyle bişey yoksa bu sinirin neye diyorum , benim eşime kim böyle bişeyi hangi amaçla söylüyor bilmek istiyorum söyliyceksin diyo. bağrıyor sadece cinsellikle mi bulaşır bu kanla bulaştı diyeee. evet kanla bulaşma ihtimali olan bi işte çalışıyor . şimdi hiç alakası olmayan kişilere siz mi söylediniz diye çatıcaktır kesin .. siz ne düşapünüyorsunuz bu konuda neye inanmam lazım
kandanda bulasuyor benim babama disciden kaptı mesela annemede gecti esi oldugu icin bizede ası yaptırdı babam gecmesin dite ama ese mutlaka geciyo cünkü cinsellik var sende kendine ası yaptır

benim bir çok tanıdığım da var hepatit b
kimseye de cinsel ilişki ile bulaşmadı
bence suçlamadan önce iyice bir araştırın derim..

yok araştırıpta canımı sıkmıycam suçlamıyımda haklısınız içimi rahatlattı yorumunuz . en iyisi konuyu kapatmak. ama tabi o kapatcakmı kimin söylediğini bulmadan bilemedim

kandanda bulasuyor benim babama disciden kaptı mesela annemede gecti esi oldugu icin bizede ası yaptırdı babam gecmesin dite ama ese mutlaka geciyo cünkü cinsellik var sende kendine ası yaptır

yılllaaaar önce olmuş bitmiş . zaten olsa evlenirken yapılan muayenelerde çıakrdı

İtiraf edin söyleyen kişi iyi niyetli değilmiş. İnsanlarda ki bu algı yüzünden eşiniz hastalığını gizlemiş yazık.

Vikipedi alıntı:
Bulaşma yolları kan yolu ve cinsel yoldur. En sık kan yoluyla bulaşır. Kan yoluyla bulaşıcılığı, AIDS etkeni olan HIV'den 100 kat daha fazladır.

Bir çoğumuz hepatit geçiriyoruz ve farkında olmuyoruz. Hepatit illa cinsellikle veya başka bir şekilde bulaşmazki. Çocuklarda bile oluşabiliyor.Yani cinsel bir hastalık değil niye bu kadar büyüttünüz ki anlamadım?

yılllaaaar önce olmuş bitmiş . zaten olsa evlenirken yapılan muayenelerde çıakrdı
yanlız ben hepatit b nin tamanen gectigini sanmıyorum bence nisanlın seni üzemek icin söylemiyo bu grip olmak gibi bisey degil ki hebatip b oldun mu kan bile veremezsin mesela ayrıca gecmis olsa bile ki hic sanmama senin her halularda ası olman gerekir ayrıca evlenirken cıkar diyosun cıkmaz yanii sen evlilige dair bi sıkıntı varmı diye test yaptırıysun adls olsa cıkarda hebatıtı cıksa bile söylemezler

Bir çoğumuz hepatit geçiriyoruz ve farkında olmuyoruz. Hepatit illa cinsellikle veya başka bir şekilde bulaşmazki. Çocuklarda bile oluşabiliyor.Yani cinsel bir hastalık değil niye bu kadar büyüttünüz ki anlamadım?
hebatit c bir tip degil cnm bilmedigin burdan belli a var b var c var hepatıtı c en tehlike elisi sonra b geliyor bide cinsel yola degil kandanda bulasuyo ayrıca eslerden hangisi bunu gecirmisse ası olmak zorunda cünkü cinsellij oldugu icin esede geciyo
hatta aynı evde yasayanlar icinde ası vuruluyor bir kereye mahsus 2 kere ası 3 ayda bi

sana bunu soyleyen nasıl soyledı kı ? senın ıyılıgını ıstememıs bence boyle dusun:KK1: bırde hepımız gecmıste basımıza gelenleri esımıze anlatıormuyuz bı dusun ıstersen ?

hebatit c bir tip degil cnm bilmedigin burdan belli a var b var c var hepatıtı c en tehlike elisi sonra b geliyor bide cinsel yola degil kandanda bulasuyo ayrıca eslerden hangisi bunu gecirmisse ası olmak zorunda cünkü cinsellij oldugu icin esede geciyo
hatta aynı evde yasayanlar icinde ası vuruluyor bir kereye mahsus 2 kere ası 3 ayda bi

ben daha bugün kan verdim hastenede. bence onda olsa banada bulaşır ve bende olsa nerdeyse her ay kan veriyorum bu sıralar çıkardı illaki değil mi ? doktor göre göre bunu benden neden gizlesin ki olsa. .. ki çokta iyiz doktorumla bunu es geçmezdi

sana bunu soyleyen nasıl soyledı kı ? senın ıyılıgını ıstememıs bence boyle dusun:KK1: bırde hepımız gecmıste basımıza gelenleri esımıze anlatıormuyuz bı dusun ıstersen ?
valla benim eşimden geçmişime dair hiç bi saklım yok sizi bilemem

saolun teşkkür ederim yorumunuza içim rahatlıyor . gerçekten kanla bulaşma ihtimali olan bi mesleği var. haklıdır muhakkak onunda siniri böyle bişeyi eşime hangi amaçla söylerler diye sinirlendi. bende üstüne gidip suçlu olmasan sinirlenmezdin dedim. . daha çok sinirlendi :)

yanlız ben hepatit b nin tamanen gectigini sanmıyorum bence nisanlın seni üzemek icin söylemiyo bu grip olmak gibi bisey degil ki hebatip b oldun mu kan bile veremezsin mesela ayrıca gecmis olsa bile ki hic sanmama senin her halularda ası olman gerekir ayrıca evlenirken cıkar diyosun cıkmaz yanii sen evlilige dair bi sıkıntı varmı diye test yaptırıysun adls olsa cıkarda hebatıtı cıksa bile söylemezler

ayrıca nişanlım değil kocam o benim :KK70:

X