- 28 Kasım 2010
- 33.847
- 101.270
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Buyumuyo zati,hep ayni oDark seni 10 yıldır tanıyorum senin bebe hep 5 yaşında la
Bı çocuğu buyutememis konuşma sen be![]()

Buyumuyo zati,hep ayni oDark seni 10 yıldır tanıyorum senin bebe hep 5 yaşında la
Bı çocuğu buyutememis konuşma sen be![]()
Yani 6yildir evliyim benim esimde özel günleri unutur yıldönümü hatırlar birtek ondada dışarı yemeğe çıkarız normalde de dışardan cok yiyen biriyiz onuda artik waov demiyorum arada çiçek alır ama bana hediye almıyor diye degil tarzı bu galiba kimseye almaz bitek yeğenlerine dogum gunlerinde fln onuda ben seçerim onun dışında ne istersem alır fiyatı hic sormaz ucuz pahali demez ama surekli der zaten ne istersen şöyle ben düşünemiyorum bilemiyorum fln diye ilk senelerde üzülürdüm ama snra alistm sorun yapmıyorum mesela gelrken cgkfte al derim tamam der dükkana gidince arar ayranda istermisin diye bu bile bence düşündüğünün belirtisi hoduk olduğunu düşünmüyorum sizin eşinizde size alıyormuş bence bu gibi sebepler icin huzur bozmaya deymezTek sorunun bu olsun ne diyelim. Ama eşten soğuma sebebi değildir diye düşünüyorum. 14 yıllık evliyim şöyle düşündüm de yoo hiç hediye almamış ama ne istersem almış. Özel günleri ikimizde unutmuşuz aklımıza gelince vay be maşallah ne zaman lar geçirmişiz diyoruz. Maşallah daha dün evlenmişiz sanki diyoruz.
Hayırlıısı olsun insallahIs basvurularim vardi onları guncelliyorum sürekli. Iş ariyorum suan
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 551 gün geçti.
Hakikaten cimriymiş eşiniz.Cimri insanla yaşamak cok zor.Biliyorum bunu.Ama bu içten gelen bir sey .Aile görgüsü de önemli,babasinin annesine davranislari , evde nasil yasadiklari da şekillendiriyor biraz bunu.Size cok iş düşüyor degistiririm biraz derseniz.Sabirla,tatli dille ,ugrasarak,kizmadan belki evriltebilirsiniz.Yok ugrasamam derseniz böyle sürer girer.Evet alıyordum cok istedigi seyleri almaya çalışıyordum. Begenilerini göz önünde tutuyordum. Cok pahali bir hediye almadigim halde buna o kadar para mı verilir diye kiziyor. aldığıma pisman ediyor. Aldığım seyleri de kullanmıyor kıyamıyorum diyor. Bir kez geri verdirmişti cok pahalı diye (oysa pahali degildi) ben de o zamandan beri almıyorum.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 185 gün geçti.