- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- Konu Sahibi Sare Lavinya
arkadaşlar, eşim sperm veremedi henüz, eylüle kaldı ama hormon sonuçları çıkmış bilen varsa yardımcı olurmu? yanında acil yazanlar kafamı kurcaladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim mrblar. Hormonlardan fsh ye bakilmamis galiba.digerleri normal. Alt ast karaciger enzimlerini gosterir. Cok az yuksek.dr unuza sorun. Fsh ta bakilirsa iyi oluraslında eylülde, ama şu kırmızı çizilen şeylere netten baktım hiç iyi şeyler yazmıyor, olmadı başka doktora baktırırz hemen
sprem testi yaptırmaya gitti sadece bunları yapmışlar. fsha neden bakmadılar bende anlamadım. teşekkür ederim.Canim mrblar. Hormonlardan fsh ye bakilmamis galiba.digerleri normal. Alt ast karaciger enzimlerini gosterir. Cok az yuksek.dr unuza sorun. Fsh ta bakilirsa iyi olur
Rica ederim. Spermiogram yaptirmak istedigini soylesin. Anladigim kadariyla devlet hastanesinde yapilmis.sprem testi yaptırmaya gitti sadece bunları yapmışlar. fsha neden bakmadılar bende anlamadım. teşekkür ederim.
tıp fakültesinde yaptırdı, sipermiogram sonuçlarına bakacak hemşire izindeymiş eylülde yaptıracak onuRica ederim. Spermiogram yaptirmak istedigini soylesin. Anladigim kadariyla devlet hastanesinde yapilmis.
Sanirim fsh hormonu dusuk benim.esiminde fsh i bu rakam gibiydi fsh ignesi kullandi esinde sperm sayisi.kackızlar merhaba eşim bgün hormon testi yptırdı ama snçlar hakkında hiçbir fikrmz yok.
testosteron:11,3 h ng/mL REFERANS DEĞERİ : 2,18-9,0
FSH: 2,75 mIU/mL REFERANS DEĞERİ:1,5-12,4
KIZLAR LÜTFEN YORUM YAPIN
baska yerde test yapdir bence biz ilk basda devlet hastanesinde yapdirdik hepsi normal geldi sonra 2 ay sonra ozel de yapdirdik fsh dahil hepsi normada diyildi dusukduler esim 2 ay tedavi gordu yine gitmemiz gerekiyordu amma ben hamile kaldim malesef bos gebelikmis(7 haftalik kese buyuyordu amma embryon olmusdu) simdi kafami kurcaliyor belkide bu dusuk hormonlardan dolayi spermi kalitesizmiyidi diye dusunyorm o yuzden iyice kontorlden gecsin bazen dusuklerinde sebei erkekden kaynakli oluyorarkadaşlar, eşim sperm veremedi henüz, eylüle kaldı ama hormon sonuçları çıkmış bilen varsa yardımcı olurmu? yanında acil yazanlar kafamı kurcaladı.Eki Görüntüle 1605153
cnm eşim sperm sayısı 8 milyondüşükSanirim fsh hormonu dusuk benim.esiminde fsh i bu rakam gibiydi fsh ignesi kullandi esinde sperm sayisi.kac
esinin fsh düşük olduğu için sperm sayısıda düşük iyi bi dr bulun tedavi sonucu yükselir bizimde aynıydı tedavi sonucu yükseldi kaan Aydosta tedavi oldu eşimcnm eşim sperm sayısı 8 milyondüşük
esinin fsh düşük olduğu için sperm sayısıda düşük iyi bi dr bulun tedavi sonucu yükselir bizimde aynıydı tedavi sonucu yükseldi kaan Aydosta tedavi oldu eşimcnm eşim sperm sayısı 8 milyondüşük