Erkek İnfertilitesi eşimin hormon sonuçları yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.988
9.571
arkadaşlar, eşim sperm veremedi henüz, eylüle kaldı ama hormon sonuçları çıkmış bilen varsa yardımcı olurmu? yanında acil yazanlar kafamı kurcaladı.
test sonuç.jpg

aslında eylülde, ama şu kırmızı çizilen şeylere netten baktım hiç iyi şeyler yazmıyor, olmadı başka doktora baktırırz hemen

aslında eylülde, ama şu kırmızı çizilen şeylere netten baktım hiç iyi şeyler yazmıyor, olmadı başka doktora baktırırz hemen
Canim mrblar. Hormonlardan fsh ye bakilmamis galiba.digerleri normal. Alt ast karaciger enzimlerini gosterir. Cok az yuksek.dr unuza sorun. Fsh ta bakilirsa iyi olur

Canim mrblar. Hormonlardan fsh ye bakilmamis galiba.digerleri normal. Alt ast karaciger enzimlerini gosterir. Cok az yuksek.dr unuza sorun. Fsh ta bakilirsa iyi olur
sprem testi yaptırmaya gitti sadece bunları yapmışlar. fsha neden bakmadılar bende anlamadım. teşekkür ederim.

Kizlar merhba biz dun esimle hstanye gttik bizden hormon testi istedi bide fsh testi bu fsh cokmu onmli erkeklrde degeri kac olmli ltfen yrdm edin:KK43:

kızlar merhaba eşim bgün hormon testi yptırdı ama snçlar hakkında hiçbir fikrmz yok.
testosteron:11,3 h ng/mL REFERANS DEĞERİ : 2,18-9,0
FSH: 2,75 mIU/mL REFERANS DEĞERİ:1,5-12,4
KIZLAR LÜTFEN YORUM YAPIN

kızlar merhaba eşim bgün hormon testi yptırdı ama snçlar hakkında hiçbir fikrmz yok.
testosteron:11,3 h ng/mL REFERANS DEĞERİ : 2,18-9,0
FSH: 2,75 mIU/mL REFERANS DEĞERİ:1,5-12,4
KIZLAR LÜTFEN YORUM YAPIN
Sanirim fsh hormonu dusuk benim.esiminde fsh i bu rakam gibiydi fsh ignesi kullandi esinde sperm sayisi.kac

arkadaşlar, eşim sperm veremedi henüz, eylüle kaldı ama hormon sonuçları çıkmış bilen varsa yardımcı olurmu? yanında acil yazanlar kafamı kurcaladı.Eki Görüntüle 1605153
baska yerde test yapdir bence biz ilk basda devlet hastanesinde yapdirdik hepsi normal geldi sonra 2 ay sonra ozel de yapdirdik fsh dahil hepsi normada diyildi dusukduler esim 2 ay tedavi gordu yine gitmemiz gerekiyordu amma ben hamile kaldim malesef bos gebelikmis(7 haftalik kese buyuyordu amma embryon olmusdu) simdi kafami kurcaliyor belkide bu dusuk hormonlardan dolayi spermi kalitesizmiyidi diye dusunyorm o yuzden iyice kontorlden gecsin bazen dusuklerinde sebei erkekden kaynakli oluyor

X