- 12 Ocak 2012
- 35
- 5
- Konu Sahibi bilinmeyenlerdenim
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz. tüm tatillerde eşimin köyüne gidiyoruz.fakat ben köy ortamına alışık birisi değilim(bunu kendimi büyük gördüğüm için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)yemek yemede sıkıntı çekiyorum,eşimin beni gezdirmesini istiyorum(çevrede birçok gezilecek yer olmasına rağmen ailesinden bağımsız hareket etmekte sıkıntı çektiğini düşünüyorum) bu benim için çoook can sıkıcı bir durum halini almaya başladı.tüm sene çalışıp yaz tatilimin büyük kısmını buraya katlanarak geçirmek istemiyorum.Gezip görmek, keşfetmek istiyorum başka yerleri,bir tatil planlasın ikimizin veya arkadaşlarımızın olduğu istiyorum. Ama plan konusunda da çoook kötüdür, onuda en son ben yaparım. oteli ayarlarım, nasıl gideceğimizi ayarlarım, orada neler yapılabileceğini araştırırım,nerde ne yenir ne görülür onları okurum,biletleri alırım,sonucunda tüm bunları yaptığım için bi de üstüne sinirlenirim.istiyorum ki o bir şeyler yapsın,istesin bende eşlik edeym hemde seve seve.Lakin yaptığı tek plan ailesinin yanına gitme planıdır.Benzer durumlarıtecrübe etmiş kişiler var mı?Yardım lütfen...