Esimin ikimiz için yaptığı tek plan...

bilinmeyenlerdenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
35
5
Yaklaşık 2 yıllık evliyiz. tüm tatillerde eşimin köyüne gidiyoruz.fakat ben köy ortamına alışık birisi değilim(bunu kendimi büyük gördüğüm için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)yemek yemede sıkıntı çekiyorum,eşimin beni gezdirmesini istiyorum(çevrede birçok gezilecek yer olmasına rağmen ailesinden bağımsız hareket etmekte sıkıntı çektiğini düşünüyorum) bu benim için çoook can sıkıcı bir durum halini almaya başladı.tüm sene çalışıp yaz tatilimin büyük kısmını buraya katlanarak geçirmek istemiyorum.Gezip görmek, keşfetmek istiyorum başka yerleri,bir tatil planlasın ikimizin veya arkadaşlarımızın olduğu istiyorum. Ama plan konusunda da çoook kötüdür, onuda en son ben yaparım. oteli ayarlarım, nasıl gideceğimizi ayarlarım, orada neler yapılabileceğini araştırırım,nerde ne yenir ne görülür onları okurum,biletleri alırım,sonucunda tüm bunları yaptığım için bi de üstüne sinirlenirim.istiyorum ki o bir şeyler yapsın,istesin bende eşlik edeym hemde seve seve.Lakin yaptığı tek plan ailesinin yanına gitme planıdır.Benzer durumlarıtecrübe etmiş kişiler var mı?Yardım lütfen...

Canim bence sanslisin,plani sen yapiyor olsanda esin en azindan memleketinden baska bir yere gitmeyi kabul ediyor.bence plani senin yapman daha iyi hersey gonlune gore olur

Ayy çok gıcıkmış, şahsen sadece valiz ayarlamaktan ve gezi blogu okumaktan başka birşeyden ne anlarım ne de yaparım.
Böyle şeyleri erkek yapsa daha hoş olur tabi. Bir şekilde anlaşmaya varın derim. Ne bileyim bu tatili sen ayarla, bende şunu yapayım gibilerinden. Belki teşvik edici olursanız gaza getirirsiniz amanda aman becerikli kocam şeklinde hevesi artar angarya olarak görmez belki.

Yaklaşık 2 yıllık evliyiz. tüm tatillerde eşimin köyüne gidiyoruz.fakat ben köy ortamına alışık birisi değilim(bunu kendimi büyük gördüğüm için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın)yemek yemede sıkıntı çekiyorum,eşimin beni gezdirmesini istiyorum(çevrede birçok gezilecek yer olmasına rağmen ailesinden bağımsız hareket etmekte sıkıntı çektiğini düşünüyorum) bu benim için çoook can sıkıcı bir durum halini almaya başladı.tüm sene çalışıp yaz tatilimin büyük kısmını buraya katlanarak geçirmek istemiyorum.Gezip görmek, keşfetmek istiyorum başka yerleri,bir tatil planlasın ikimizin veya arkadaşlarımızın olduğu istiyorum. Ama plan konusunda da çoook kötüdür, onuda en son ben yaparım. oteli ayarlarım, nasıl gideceğimizi ayarlarım, orada neler yapılabileceğini araştırırım,nerde ne yenir ne görülür onları okurum,biletleri alırım,sonucunda tüm bunları yaptığım için bi de üstüne sinirlenirim.istiyorum ki o bir şeyler yapsın,istesin bende eşlik edeym hemde seve seve.Lakin yaptığı tek plan ailesinin yanına gitme planıdır.Benzer durumlarıtecrübe etmiş kişiler var mı?Yardım lütfen...

acil mudahele etmelısın bu duruma yoksa boyle gelmış boyle gıder durumuna dusersın..esıne bu durumdan cok sıkıldıgını kabul etmedıgını soyle....oğretmen mısınız yanı 2 aylık bır tatılden soz edıyorsak eger 10 gun bır ailede 10 gun dığer aılede kalın kalan gunlerde basbasa tatıl yapın..şimdiden duruma el koyun yoksa ıyıce alışır

Bide hic tatile cikamayanlar var:KK43:
En azindan kendiniz planlasaniz bile cikabiliyosunuz:KK66:

Yine şanslısınız ki sizin yaptığınız bu planlara eşlik ediyor, bırakın planı da yapmasın. Siz yapın geliyorsa ne mutlu size.

İyi de adamın görgüsü bilgisi o kadardır belki

Onun aklına tatil deyince köy gelir; gezilecek yerler dediğiniz bölge onun ilgisini çekmez yahut oraya kendisi zamanında gitmiştir ona göre orada "hiç bir şey yoktur"

Siz yapın planı; o da sizi götürsün; olmaz gidemeyiz; tarla çapalanacak demiyor en azından ya da annem de gelsin gibi bir girişimi yok

Siz canınız çeken yeri organize edin gidin; niye onun ayarlaması lazım ki; kaldı ki erkekler bu tarz işleri hem sevmez hem de onlar için çok da önemli değildir gidilen otelin önündeki masalardaki güneş şemsiyesinin bezden mi hasırdan mı olduğu

Adam ayarlasa da memnun olunmayacak bir şey çıkarrr

X