- 29 Mayıs 2015
- 60
- 10
- Konu Sahibi halime ve ahmet
arkadaşlar herkese merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum üye olmaya karar verdim bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşim bir etüt merkezinde matematik öğretmeni. doğal olarak bayan öğretmenlerde var. ben biraz kıskancım. yani eşimi aşırı kıskanırım. iş yerindeki bayanlarla aşırı samimi olmasını istemem. eşimde bu huyumu bildiği için beni iş yerine götürdü ve herkesle tanıştırdı. özellikle bayanlarla tanıştırdı ve kızları sevdim. ama bir tane kız var tam bir yılışık. o kızda matematik öğretmeni. eşimle ne zaman iş yerinde beraber olsak her zaman bana ters ters bakar. her zaman konuşan kız ben gelince sus pus olur. eşimde o kızı hiç sevmez. iş haricinde konuşmazlar. eşim ve o kız aynı branştan oldukları için soru hazırlama gibi bazı işleri beraber yapmak zorundalar. gecenin bir vakti eşimi aradı bu kız bende sinirlendim. eşime dedimki sen kesin beni aldatıyosun hoparlöre ver ne dediğini duycam o kızın dedim. kızda dediki şu soru yanlış haberin olsun dedi. eşimde yarın iş yerinde diyebilirdin gecenin bir yarısı aramana gerek yoktu dedi. oda kusura bakma dedi kapattı. eşimin sevgisinden eminim. iş yerindeki kızlara beni anlatırmış kızlarda bana anlatıyo seni çok seviyo eve gidene kadar seni çok özlüyo falan diye. diğer kızlar böyle konuştukça malum sahış çok bozulur suratını sallar oflayıp puflayarak odadan çıkar. bana selam bile vermez ama hep eşimle konuşma peşinde. bir gün yine dershanedeyim. yılışık kız eşime kahve yapıp getirmiş. sana kendi ellerimle kahve yaptım ahmet hocam bugün çok dersin vardı çok yoruldun dedi. ben fitil oldum. eşimde huyumu biliyo ya kahveden bir yudum aldı. çok sağol ama kahven kötü olmuş ben eşimin yaptığından başka kahve içmem dedi. o an bir kahkaha patlattım kız da iyice bozuldu:) eşim derki istersen dershaneye habersiz bile gel der. eşime güveniyorum ama arkadaşlar ben mi fazla takıntılıyım bilmiyorum ama o kızı hiç sevmiyorum nasıl davranmalıyım o kıza karşı.