eşimin işi kızlar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
simdi kızlar
esim forklift operatörü kursuna gidicek müdürleri bu diplomayı alalım demis
nette baktım bu operatörlerin maası 2000 ile 3500 arasındaymıs

simdi esi forklift operatörü olarak calısan varmı halk arasındada portifci diye gecer

bu işte çalısanların maasları ne kadar

Şu sarı liman da filn yük taşıyan mini ama izin Demirli iş makina operatörlüğü.operatör kursuna girck sürücü kurslarında olan yere .teorik ve sözlü sınava girck öyle ehliyet sınavı gibi âma motor soruluyor sadece diye bilyrm . Neyse yani şirketten şirkete iş yerlerinde maaş değişir .5000 veren çok nadir yerdir .1500 -5000 arası evt

eşimin işi kızlar başlığını görünce eşinizin işi gücü kızlarla ilgilenmek olarak düşünmüştüm :) Bereket ki işi forklift kullanmakmış. Böyle olmasaydı işiniz daha zordu :)
:) fesatca düşünmüşün:d bende başlıktan eşi şehir dışı yurt dışı gibi :)

Belgesiz çalıştırmak zaten yasak o belge her yerde her zaman artı olarak karşısına çıkacak hazır müdürleri demiş iken gitsin mutlaka sonra kendi almak isterse maliyetli olur

Yok fesatlığımdan değil Türkçemizin nereye uzatırsan oraya kadar uzamasındandır.

Ayrıca limoncu28 i aslında çok taktir ettim.

Eşine iş arayan eşini evini seven ve evliliğe eşine tam motive olmuş hayat dolu bir insan profili oluştu bende. eşiylede araları çok iyi gibi yani konuşup anlaşabiliyorlar. ama eşi biraz sosyal de değil gibi.

Adım müneccime çıkacak fazla yazmayayım. ancak iyi karakter okuduğum söylenir :KK43:

Yok fesatlığımdan değil Türkçemizin nereye uzatırsan oraya kadar uzamasındandır.

Eşine iş arayan eşini evini seven ve evliliğe eşine tam motive olmuş hayat dolu bir insan profili oluştu bende. eşiylede araları çok iyi gibi yani konuşup anlaşabiliyorlar. ama eşi biraz sosyal de değil gibi.
Adım müneccime çıkacak fazla yazmayayım. ancak iyi karakter okuduğum söylenir :KK43:
valla helal olsun evet esim biraz pasif dısarda evde arada bi höt zöt yapıyo ama ben susturuyorum :))
biraz daha atik gözü acık olsun istiyorum

ama benim karaterim öyle neseliyimdir baya ev yönetimi falan bende zaten evlilik müdürü diyorum kendime :)

Yok cnm yanlış anlama espirisine söyledim kusura bakma .güldümde .hım benide analiz etsen :)

simdi kızlar

simdi esi forklift operatörü olarak calısan varmı halk arasındada portifci diye gecer

Eşinin işi olmayan o kadar cok insan varki bu zamanda buldunmu kacirmican arkadaşım :)

eşimin işi kızlar başlığını görünce eşinizin işi gücü kızlarla ilgilenmek olarak düşünmüştüm :) Bereket ki işi forklift kullanmakmış. Böyle olmasaydı işiniz daha zordu :)
süpersiin.. bende öyle düşünüp okumaya başladım ve kendime gülerken senin yorumun da koptuuum :KK48:

simdi kızlar

Yani şöyle eşiniz ne mezunu ingilizce biliyormu?

X