Esimin istekleri

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
kizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?

Saygi bitmis gibi. Daha oncedemi ayniydi sonradanmi boyle oldu bakmak lazim. Kocani taniyor olman lazim. Adam sana nasil olur olmaz hakaret edebiliyor. Sen bireysin. Sana kocandan baska olur olmaz hakaretler yagdiran varmi. Once kendi benligini tani.sonra kocani.sonra cevreni.

Nasıl bir hadsizlik bu ki?
Hiç normal olur mu, siz bunları duya duya doğruyu yanlışı karıştırır olmuşsunuz. Size bundan ala nasıl kötü davransin? Düşünüp taşınıp eğriyi doğruyu görün ve bu muameleye niye göz yumuyorum deyin kendinize.

bir evliliğin olmazsa olmazı saygıdır ve sizde bitmiş ne yazık ki...

Ya bu hödüklere eş lazım değil
Gönder inine orada yaşasın
boşa gitsin bu haddini bilmez herifi :KK14:
Saygi bitmis gibi. Daha oncedemi ayniydi sonradanmi boyle oldu bakmak lazim. Kocani taniyor olman lazim. Adam sana nasil olur olmaz hakaret edebiliyor. Sen bireysin. Sana kocandan baska olur olmaz hakaretler yagdiran varmi. Once kendi benligini tani.sonra kocani.sonra cevreni.
Daha once surekli kufur ederdi cok sukur namaza basladi o gun bu gundur o huyu yok ama simdide gerizekali aptallari cikti baska hakaret yagdiran yok gerci kayinvalidemde ayni esimle onun yuzunden bi ay ayri kalmistik o da ayni sekilde agzina geleni sayiyo su an aramda mesafe var konusmuyorum cok fazla ama yoruldum artik butun eslermi boyle bi derdimi paylassam yanimda olucak bi insan degil ben aglasam mesela o daha cok bagirir sebebide aglamama uzuluyomus ondan sinirleniyomus normalmi bu

Nasıl bir hadsizlik bu ki?
Hiç normal olur mu, siz bunları duya duya doğruyu yanlışı karıştırır olmuşsunuz. Size bundan ala nasıl kötü davransin? Düşünüp taşınıp eğriyi doğruyu görün ve bu muameleye niye göz yumuyorum deyin kendinize.
bir evliliğin olmazsa olmazı saygıdır ve sizde bitmiş ne yazık ki...
Cok haklisiniz o saygiyi bulabilmek icin cok caba gosterdim sirf evliligim bitmesin diye ama tek tarafli yurumuyo malesef

huylu huyundan vazgeçmez . Düzelmesini beklemeyin.
gözüme takılmadı yazdıysanız bilmiyorum. çocuk var mıydı?

Ne yani gerizekalı küfür değilmi ne kadar yanlış bir erkek karısına böyle davranamaz birde namaza basladi diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana tursusu namaz insani kotu huylardan arindirir boyle bir insan olduktan sonra ...bir kez gonul yiktin ise bu kildigin namaz degil demis yunus emre...yerinde olsam peygamberimizin birçok hadisi var aile ve Eş olma üzerine vede ayetler var küçük küçük kagitlara yazar göreceği yere yapıştırir çeker giderim okurda akli başına gelirse ne ala yok grlmezse sanada yazik be kardeşim ayril gitsin sevgiler...

böyle evlilik olmaz.sizi sevdiğini düşünüyor musunuz peki? sinirli olmadığı zamanlarda nasıl davranır size karşı. sevecen midir.
Evet aslinda normalde hep prensesim bitanem boyle laflar eder ama pek vaktimiz olmaz tabi sabah ise gidiyo aksam geliyo uyuyakaliyo pazardan pazara anca birbirimizi goruyoruz o gunde kahvalti yapariz disari cikariz annesi trip atar niye gelmediniz diye veya mutlaka bi is buyurur o yapilir yani o aksamda bize pek vakit kalmaz rutin olarak boyle bende artik yeni ugraslar aramaya basladim kendime mutlulugu baska seylerde arar oldum sanirim

Evet aslinda normalde hep prensesim bitanem boyle laflar eder ama pek vaktimiz olmaz tabi sabah ise gidiyo aksam geliyo uyuyakaliyo pazardan pazara anca birbirimizi goruyoruz o gunde kahvalti yapariz disari cikariz annesi trip atar niye gelmediniz diye veya mutlaka bi is buyurur o yapilir yani o aksamda bize pek vakit kalmaz rutin olarak boyle bende artik yeni ugraslar aramaya basladim kendime mutlulugu baska seylerde arar oldum sanirim
anladım. mutsuz olduğunuz bir evliliği sürdürmeye çalışmayın derim.
size sürekli hakaretler eden bir adamdan koca da olmaz babada.

Daha once surekli kufur ederdi cok sukur namaza basladi o gun bu gundur o huyu yok ama simdide gerizekali aptallari cikti baska hakaret yagdiran yok gerci kayinvalidemde ayni esimle onun yuzunden bi ay ayri kalmistik o da ayni sekilde agzina geleni sayiyo su an aramda mesafe var konusmuyorum cok fazla ama yoruldum artik butun eslermi boyle bi derdimi paylassam yanimda olucak bi insan degil ben aglasam mesela o daha cok bagirir sebebide aglamama uzuluyomus ondan sinirleniyomus normalmi bu
hic de normal degil..

X