kizlar merhaba bu gune kadar bi cok sorun yasadim yanitlara surekli tek tek cevap vermesemde hepinize cok tesekkur ederim en yakin dostumdan yakin oldunuz bana tavsiyeleriniz benim icin cok onemli herzaman simdi konuma geliyim esimle barisali yaklasik bi ay oldu bu bi ay icinde bana cok fazla kotu davranisi olmadi ama tam anlamiylada duzelmiyo agzindan hakaret dusmuyo en ufak tartismada gerizekali aptal hoslanmadigimi soylememesi gerektigini defalarca soyledim ama dinlemedi cinsel manada sorunlarimiz var her aksam eve geldiginde saat 8 dedinmi uyuya kalir sonra gecenin bi vakti beni uyandirmaya calisip birlikte olmak ister haliyle uykudan gozlerimi acamaz halde oluyorum hihi diyip tekrar uyuyakaliyorum bu durumdan cok sıkıldım tamam yoruluyo ediyo ama isin sonunda beni yine ilgisizsin benimle hicbisey yapmiyosun diye sucluyo biktim artik gercekten kendini hic gormuyo tek sorun buda degil sabah evden cikmadan once yarin bana kahvalti hazirlamazsan sen gorursun gunu bak napiyorum dedi normalde hic kahvalti yapmaz vakit olmaz yani 9 da uyanir 9bucukta is yerinde olmasi gerekir suslenip pusleniyim derken bide ustune gec kalir vakti oldugunu soylediginde herzaman hazirlarim kahvaltisini bu gun o sozun uzerine bende sen beni neyle tehdit ediyosun goster bakalim ne gostericeksin dedim demedigi laf birakmadi aptal haddini biliceksin ne gerizekali karisin seni cok simarttim ben kendini bi halt sanmaya basladin sizce bu normalmi su an konusmuyorum onunla ani cikislarindan yoruldum nasil davranmaliyim aksam eve geldiginde?