eşimin k. kartı borcu

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
günaydın arkadaşlar,
eşimin kredi kartına borcu var, benim bilgim olmadan nakit avans çekmişti bir kaç ay önce. benim sonradan haberim oldu.
şimdi az bir tutar kaldı. ödeyelim diyorum tamamını kapatalım. eşim karışma diyor işime ben taksitlendiricem neyini taksitlendireksin diyorum. belki benim başka yere ödemem var diyor. benim niye haberim yok diyorum kaçamak cevaplar veriyor. benim işime karışma diyor. siz de kartını yatırsam mı, yatırmasam faize giriyor. elimdeki para da benim bu arada ama eşim diyor ki ver benim kendim yatırıcam. anlayamıyorum ne yapmak istediğini.

Bu sorunlari biz de yasadik cnm galiba kendi kafalarina gore ev gecindirmek istiyorlar bir sure gozlemledim bnm evin ve cocuklarin asli ihtiyaclarini aksatmiyor faturalari duzenli ödüyor ben de artik oluruna biraktim tamamen kendisi ilgileniyor

Taksitlendirince borç bitmiyor , aksine çoğalıyor.Eşinizn mantığı çok saçma , kesin başka borçlarıda var.

O para nereye gitmiş ya da gidicek önce onu bir araştır derim :KK14:

bi haltlar yediği kesin bide şu var bence bir eve bi kart yeter bizim bir tane benim adima o da tee bekarken edinmiştim 1000 tl limiti var yetiyo bize

eşinize "ben senin eşinsem alacak verecek ne varsa bilmem gerekiyor, bunun adı "karışmak" değil "karı-koca" olmaktır.. neyse borcumuz harcımız, neyse ödeme planın anlat ben de bileyim.. bu şekilde hem beni yersiz şüphelere düşürüyorsun hem de beni saymıyorsun" deyin ve bu söylediklerinizi yapmadan da elinizdeki parayı vermeyin "sorun para verip vermemem değil sorun hiç bir şey bilmemem" diye de ekleyin..

sevgiler..

O para nereye gitmiş ya da gidicek önce onu bir araştır derim :KK14:

plansız düğün hazırlıkları yaptığı için tecili aniden bitmiş. bittiğini de bana söylemedi ilk başta, ev kredisi, işi dolayısıyla özel üniv. ye kayıt yaptırmış ve nakit çekmiş. bende bunu sonradan öğrendim.

bende taksit falan istemiyorum, elimde hazır para var.
bitsin istiyorum artık. evlendiğim günden bu yana borç ödemekten bıktım artık. sana bana sorup danıştı, düğün hazırlığı planlarken en çokta buna kızıyorum.

eşinize "ben senin eşinsem alacak verecek ne varsa bilmem gerekiyor, bunun adı "karışmak" değil "karı-koca" olmaktır.. neyse borcumuz harcımız, neyse ödeme planın anlat ben de bileyim.. bu şekilde hem beni yersiz şüphelere düşürüyorsun hem de beni saymıyorsun" deyin ve bu söylediklerinizi yapmadan da elinizdeki parayı vermeyin "sorun para verip vermemem değil sorun hiç bir şey bilmemem" diye de ekleyin..

sevgiler..

Paranın nere gittiğini biliyorsunuz madem aynen bu arkadaşın söylediklerine katılıyorum.

Ekstreyi incelemelisiniz bence gizlediği bir harcama var da ve bu yüzden kendi yatırmak istiyor gibi geldi.

Ekstreyi incelemelisiniz bence gizlediği bir harcama var da ve bu yüzden kendi yatırmak istiyor gibi geldi.
ya gizli bir şey yok, nakit avans dışında kredi kartına ait.
ama başka bir yere mi borcu var bilmiyorum. varsa da niye borç yapar ki insan.

Öyle bir internet fenomeni Muş doğumlu bi bayan var da canım. Kocasına bankadan çektiği paranın hesabını soruyo. O geldi ilk okuyunca. Onun gibi hesabını sormalısınız bence siz de paranın.

konu sahibi para belirtmemiş ki,nerede yazıyo bu miktar? şu msj yüzünden 10 kez okudum konuyu ya

malum mu oldu nerdir :KK53:

Canım bir internet fenomeni var onun esprisini yapmış arkadaş, ben çok gülerdim ona ya taklitini yapardım iş yerinde herkes gülerdi. :KK53:

Canım bir internet fenomeni var onun esprisini yapmış arkadaş, ben çok gülerdim ona ya taklitini yapardım iş yerinde herkes gülerdi. :KK53:

iyi de biz bilmiyoruz ki o fenomeni.konuyu okdum bi daha bi daha okudum miktar yok bende bişi var göremiyorum galiba dedim :KK70:

X