- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
Çok teşekkür ederim,haklısınız..Gecmis olsun da bu konu beni asar hatta herkesi asar diye dusunuyorum. Ancan uzmanlar en iyisini bilir
Haklısınız hemen düzeltiyorum!İntihar durumu bipolara bağlı gelişen bir durummu?Acaba bundan önce bu rahatsızlık olduğunu farkedememeleri normalmidir sizce?Olumlu dönüş alır canınızı sıkmayın.
Kliniklik bir durum tespit edildiyse, yatış verilmesi gayet normal.
Öyle "Akıl hastanesine yattı noolcak" diye korkmayın, bazen ruhun da yatarak tedavi edilmesi gerekir.
İlk 1 hafta ailesiyle de dahil olmak üzere kimse ile görüştürmezler, normal prosedürdür.
İlaç takibini en rahat haliyle yapabilmek ve gözlemlemek için bunu yapmak zorundalar.
Bir de Ruh ve Sinir Hastalıkları desek daha kibar olur.
Geçmiş olsun.
Haklısınız hemen düzeltiyorum!İntihar durumu bipolara bağlı gelişen bir durummu?Acaba bundan önce bu rahatsızlık olduğunu farkedememeleri normalmidir sizce?
çok teşekkür ederim.
Kulaktan dolma duyduk ,doktorla görüşmedik biz ,inanın çok üzgün ve şaşkınız....Bipoların bu kadar ciddi olacağını sanmıyorum ya
Çok teşekkür ediyorum,umarım.Bir ara Okb çok duyar oldum ama şimdi de bu,bende anlayamıyorum!son günlerde psikiatriye giden herkese bipolar teşhisi mi konuyor bana mı öyle geliyor?
kimden duysam bipolar...
böyle teşhislerin konması uzun sürüyor, biraz daha devam etsin tedaviye ancak öyle netleşir.
umarım doğru bir teşhis ve tedaviyle sağlığına kavuşur yakınınız.
Çok soru soruyorum lütfen kusura bakmayın.Aradığı ,konuştuğu herkese iyileşemezsem kendimi öldüreceğim diyormuş maalesef,dün yatışı yapıldı ve olumlu sonuç alanları duymaya ihtiyacımız var.Bu tip durumlar sonucu tedaviyi reddeden olabiliyor mu?Normal tabi ki fark edememeleri.
Daha önce ailede böyle bir durumla karşılaşılmadıysa, insan afallar ve konduramaz.
Teşhisi de zor bir rahatsızlıktır üstelik, senelerce uyku halinde de bekleyebilir.
Çok ayrıntısı var.
İntihar vakası-düşüncesi olabilir.
Bipoların bir ucu da depresyondur çünkü.
Allah razı olsun,zaten tek korkumuz bu,davranış bozukluğu ya da hastalığı her ne ise bizi korkutmuyor, korkutan kendine zarar verme riski ortadan tamamen kalkmazsa?Çok geçmiş olsun. Herşey tamam da intihar fikrini nasıl kafasından çıkarırlar bilemedim. Doktorunuza güvenmekten başka çare yok. Allah tez zamanda şifa versin.
Çok teşekkür ediyorum,umarım.Bir ara Okb çok duyar oldum ama şimdi de bu,bende anlayamıyorum!
Çok geçmiş olsun,umarım iyileşirler,aynen dediğiniz gibi saplantılı bir halde tanıdık tanımadık herkesi arayıp sevdiği kızı anlatıyor ve ayrılmalarını yediremiyor...Hatta kızın sevgilisini bile aramış,Ailecek yerde miyiz gökte mi,gencecik bir fidan gözümüzün önünde gün geçtikçe durum kötüye gidiyor....Merhaba . Öncelıkle gecmıs olsun. Benım babama da bipolar teşhisi konulmustu . 9 senedır bu devam edıyor . ılac kullanıyor . uzmanlar cok daha ıyı bılır kesınlıkle her suphe duydugunuz konuyu doktora sormalısınız. Benım babam ılac kullanıyor. Annemle evlı ıken cok yakınımızda dul bı kadını sevdı . saplantılı bır sekılde ... senelerce.. cok uzatmak ıstemyrm . sanırım cesıtlerı var . ıntıhar bıpolardan olurmu bılmyrm ama babam bu hastalıuk yuzunden elını parcalamıstı halısyunasyon gorerek. daha nıce olaylar yasadık ve hala yasıyouz malesef. sizi korkutmak ıstemem ama umarım bı an once atlatır. unutmadan ; yası daha cok genc oldugu ıcın atlatacagına ınanıyorum. sizde ınancınızı kaybetmeyın allah sıfa versın ınsallah tum hastalarımıza..
İnanın eşimde Okb ye tanık olmasam abartıyorlar herhalde diyeceğim,nefes darlığı tansiyon ve ayaklarda güçsüzlük şikayetiyle gittik teşhis OKB,Nasıl oluyor bende anlamıyorum ruhlar hasta artık....aynen ben de,
kim doktora gitse ya okb, ya anksiyete, ya bipolar.
ki düzenli kullandığım ilaçları yazdırmak için bikaç ayda bir devlet hastanesi psikiyatri servisinde bulunuyorum, içeri girip 10 dk sonra, doktor bipolar dedi, doktor anksiyete dedi diye çıkıyorlar.
özelde bu teşhislerin koyulması aylar sürüyor, bilmemkaç seanstan sonra ilaç başlanıyor...
birinde bir yanlışlık var ama hangisinde bilmiyorum.
Çok soru soruyorum lütfen kusura bakmayın.Aradığı ,konuştuğu herkese iyileşemezsem kendimi öldüreceğim diyormuş maalesef,dün yatışı yapıldı ve olumlu sonuç alanları duymaya ihtiyacımız var.Bu tip durumlar sonucu tedaviyi reddeden olabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?