Eşim'in Magnum Muptelası olması :(

bunny5322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
38
7
27
Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)

Dondurma masrafı sizi batırmıyorsa, bırakın yesin. Dünyaya bir kere geliyoruz, demek adamın hayatta en kıymet verdiği şeylerden biri o dondurma. Hasta filan da olmaz.
İşleri gayet yerinde de, başka dondurma al diyorum yok diyor saaaneeee dio :KK70:

Meraba Arkadaşlar , Sitede Yeniyim Önceden kullanıyordumum Şifresini unuttum şimdi konuya geçmek istiyorum Arkadaşlar Eşim Magnum Dediğimiz Dondurma Müptelası Durduramıyorum Günde 6-7 Tane yiyor.bu beni çok üzüo Aylık neredeyse 500-600 tl sırf dondurmaya para veriyor. .s Siz ne düşünürsünüz (Teşekkürler)
Hani dalga geçmek için açmadıysan bu konuyu,o zaman Allah sana başka dert vermesin.Magnumun çubuklarını sakla.Yazın piknikte mangal yakarken çıra diye kullanırsınız.

Yuh ya cidden yazık giden paraya en iyisi borç altına falan girin de dondurmaya verecek parası olmasın israf yani,

Bağımlılık aşamasına gelmiş demekki.. Şeker hastası olmasında bırakın yesin..

paket dondurma dondurma değilidir bana göre
zaten birçoğunun üzerinde yağlı buz yazar
magnum ki çok çok yağlı ağır birşey
günde 5 6 tane yiyen başka bişey yiyemez sanırım
iştahı kesen şeker ve yağ yükü bi tatlı bana göre
hastalığa davetiye çıkarıyo eşiniz
sigara çikolata dondurma tatlı vs. bağımlılığa dönen herşey tehlikelidir

X