Eşimin onu artık sevmediğimi istemediğimi düşünmesi

Aden25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
895
346
Arkadaşlar 2yıllık evliyim eşim şu aralar sürekli sende bişey var sen beni artık sevmiyosun istemiyosun hersey bu kadarmıydı aşk sevgi bitti mi falan deyp duruyo hiç bi sebep yokken neden böyle düşünüyo olabilir sizce ne yapmalıyım.kendisi bana hiç aşkımlı cicimli konusmaz bende o yuzden onunla oyle konusmuyorum cok vıc vıcta degılız neden boyle dusunuyo olabılır ?

eğer ilginde alakanda bir sorun yoksa şımarıklık yapıyordur.
eğer ilgisiz duruyorsan senden adım bekliyordur.
ilgi istemek suç değil ki..

Bence açıkça oturup konuşmalısınız.
Sen böyle davrandığın için bende böyle uzak duruyorum diyebilmelisiniz.
Zaten ilişkilerde bu iletişim sorunu yüzünden çoğu konu uzuyor da uzuyor.
Eşinizle konuşmaktan çekinmeyin.
İnsanlar konuşa konuşa.

kendisi işten gelıyo dırek bılgısayar basına hıc oturmaz uzanır yatar muhattap olmaz knusurken dınlemez fazla sonrada ben ılgılenmeyp baska bısey yapınca bu sefer ılgıenmıyosun oluyo napıyım sasırdm.sabah bı kere de duzgun bı hıtap seklıyle seslensen bı sevgı sozcugu kursan dıyorum ben oyle sevıyorum dıyo bana essek okuz vb.dıye hıtap edıyo boyle bı sevgı seklımı var bu sevgı degıl saygısızlık dıyorum bu seferde dalga gecer bı sekılde askıım bıtanem bılmem ne cıvık cıvık harkt edıyo

kendisi işten gelıyo dırek bılgısayar basına hıc oturmaz uzanır yatar muhattap olmaz knusurken dınlemez fazla sonrada ben ılgılenmeyp baska bısey yapınca bu sefer ılgıenmıyosun oluyo napıyım sasırdm.sabah bı kere de duzgun bı hıtap seklıyle seslensen bı sevgı sozcugu kursan dıyorum ben oyle sevıyorum dıyo bana essek okuz vb.dıye hıtap edıyo boyle bı sevgı seklımı var bu sevgı degıl saygısızlık dıyorum bu seferde dalga gecer bı sekılde askıım bıtanem bılmem ne cıvık cıvık harkt edıyo
Dayak atmayı deneseniz? Hak etmiş çünkü. :KK53:

Hem muhattap olmuyo hem şikayetmi edio, hay Allah.m ya :)))
Valla en güzeli alıp karşına konuşmak bence, o böyle yaparsa sende bu şekilde davranmaya devam edicem dersin, etki tepki meselesi yani bi bakıma...
Romantik mesajlar falan atsan akşam eve geldiğinde bi faydasını görürmüsünki ya bi denesen mi :)) gelincede sarılıp öpsen o kendini koltuğa atmaya fırsat vermeden, acaba napar?

napıyım şaşırdım valla işten geliyorum yorgun oluyorum uzanmama falan da karısma dıyo yanına uzanıyorum fılm acıyo ızlıyo hıc muhattap olmuyo hıc konusmuyo dogru duzgun mesela hergun ısten geldıkten sonra cıkıp gıtmeyı de adet edındı arkadas gece 1.2 lere kadar eskı erkek arkadaslarıyla oturuyo falan onlara zaman ayırıyosun benm senı gordugum yok dıyorum evde canım sıkılıyo flan dıyo naptıgı bellı değil

dıyo kı bıde hafta ıcı gıdıyım hafta sonu ıznımde senle beraber bıseyler yaparız bahsetmıs gıbı ızn gununu bana ayırcakms byfendı

eminmisin erkek arkadaslarıyla takıldıgına

İlk önce kendinizi gozlemleyin
Acaba , oyle dusunmesine neden olacak ne yaptim diye
Sonra , bu özelliğinizi degistirin

Eskiden olupta şimdi olmayan ne var
Bulamıyosan direk sor
Nerden çıktı bulamadım bile de

napıyım şaşırdım valla işten geliyorum yorgun oluyorum uzanmama falan da karısma dıyo yanına uzanıyorum fılm acıyo ızlıyo hıc muhattap olmuyo hıc konusmuyo dogru duzgun mesela hergun ısten geldıkten sonra cıkıp gıtmeyı de adet edındı arkadas gece 1.2 lere kadar eskı erkek arkadaslarıyla oturuyo falan onlara zaman ayırıyosun benm senı gordugum yok dıyorum evde canım sıkılıyo flan dıyo naptıgı bellı değil
Sen ona demelisin o halde
Artık eskisi gibi olmayan o
Sana vakit ayırmayan o
Suçu sana yıkıyo gibi

Bide kadınları anlamak zor derler. .

X