- 8 Haziran 2010
- 2.801
- 8.288
- 158
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
Benim de bu hayatta en sevdiğim arkadasim bir erkek. Zirt pirt da görüşürüz. Mesela yeni sevgili yapmis, getirdi ilk benimle tanıştırdı. Kiz arkadasiyla birbirimizi cok sevdik, hatta hemen ertesi gun kahvaltiya cagirdim. Arkadasim yanımızda olmasa bile disarda gorusup kahve icecegim bir insan kendisi. Yarin obur gun evlenecek olsa gitmemem icin iki elimin kanda olmasi gerekir.
Bunlari niye anlatiyorum? Sizin iliskinizde tuhaf olan, sizin hala tanismamis olmaniz ve bu yakınlığa ragmen dugunlere katilmiyor olusunuz. Belki tanisaniz sizin de cok yakın arkadasiniz olacak. Ama ne siz ne esiniz ne de diger kadin bunu talep ediyor. Degisikmis gercekten.
Bunlari niye anlatiyorum? Sizin iliskinizde tuhaf olan, sizin hala tanismamis olmaniz ve bu yakınlığa ragmen dugunlere katilmiyor olusunuz. Belki tanisaniz sizin de cok yakın arkadasiniz olacak. Ama ne siz ne esiniz ne de diger kadin bunu talep ediyor. Degisikmis gercekten.
kuzenleriyle olan ilişkisine saygı duyduğumu istedikleri zaman görüsebileceğini fakat samimi olmalarını canım cicim falan istemediğimi belirttim o da sağolsun anlayışla karşıladı 
ben size hak verdim.