esimin sorumsuzlugundan ilgisizliginden dolayi yoruldum

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
32
Esimin ilgisizliginden sorumsuzlugundan cok yoruldum sanki ben onun hayatinda hic yokmusum gibi cok yoruldum artik beni hic takmiyor beni aldattigindan cok supheleniyorum baska kadinlara cok bakoyor ben yanindayken bile gecmisindeki kadinlardanda bahsediyor bana o yuzden cok stresliyim napcagimi nasil davranacagimi bilemiyorum

Esimin ilgisizliginden sorumsuzlugundan cok yoruldum sanki ben onun hayatinda hic yokmusum gibi cok yoruldum artik beni hic takmiyor beni aldattigindan cok supheleniyorum baska kadinlara cok bakoyor ben yanindayken bile gecmisindeki kadinlardanda bahsediyor bana o yuzden cok stresliyim napcagimi nasil davranacagimi bilemiyorum

arkadaşım eğer bu davranışların kökeninde senin sebep olduğun ciddi hatalar yoksa
ve ille de eşim, ille de eşim diyorsan (ben olsam diyemezdim, hemen boşanmak isterdim ama senin soruş şeklinden öyle anladım)
o zaman eşinin ciddi bir tepkiye, tavra ihtiyacı var
bence sen, evliyken, evli değilmiş gibi kendi hayatını yaşa
bu asla bir sevgili edin, başka erkeklerle samimi ol demek değil!
ama bazı sabahlar evden ondan erken çık, arkadaşlarla kahvaltıya gidiyorum de
bazı akşamlar geç gel, 22:00'den sonra mesela
birşey sorarsa samimi olmadan cevap ver, sadece sorduğu şeye cevap ver
o birşey sormadan hiç konuşma
evde de neşesiz olma aksine aynanın karşısında makyaj yaparken şarkı söyle mesela
kendini sev, kendi mutluluğunla ilgilen
o, yokmuş gibi!

bunlardan etkilenip hop ne oluyor der ilgilenmeye başlarsa ne ala
yok, umurunda olmazsa, zaten yapabileceğin birşey yok demektir bence.

arkadaşım eğer bu davranışların kökeninde senin sebep olduğun ciddi hatalar yoksa
ve ille de eşim, ille de eşim diyorsan (ben olsam diyemezdim, hemen boşanmak isterdim ama senin soruş şeklinden öyle anladım)
evde de neşesiz olma aksine aynanın karşısında makyaj yaparken şarkı söyle mesela
o, yokmuş gibi!

Valla bence şu yorumdan sonra üstüne söylenicek bişey kalmadı.Ciddiye al derim sevgili konu sahibesi.Çok mantıklı ve yerinde bi tutum.

o, yokmuş gibi!

Ya canim dediginiz gibi cok sey denedim cooooook caba gosteriyorum onun icin susleniyorum felan bi sekilde ilgisini cekmeye calisiyorum ama sanki ben hic yokmusum gibi davraniyor dediginiz gibi bende evden cikmak istiyor gezmeye felan gidiyim belki brni merak eder diyorum ama kaynana gille kaliyorum inanki suan bi kapanda gibi hissediyorum kendimi dun evlilik yil donumumuzdu ona kendim pasta yaptim kutlamak icin adam sabah cikti gece 10 da geldi yuzume bakmadan gidip uyudu yaptigim pastayi kaynanam gil yedi boyle durumlara cok uzuluyorum mesela suan hameliyim ben hic bi zaman benle doktora gelmiyor bende istiyorum gelsin beraber gidelim oda bebegi gorsun diye ama ne gelir nede ben doktordan geldiktennsonra doktor ne dedi bile sormaz bana karsi cooook sorumsuz bigune bigun ihtiyaclarin varmi yada ha ilaclarin paran varmi diye sormaz ben para ver ihtiyacim var dedigindede zorla verir o parayi bana verdi diye 10 gun surat asar konusmaz benle yani mesela gece onun icin suslenirim yuzume bile bakmaz isin gucun yokmu senin hep susleniyorsun der yani boyle davrandiginda ne yapacagimi bilemiyorum mesela beni hic disariya cikarmaz zorla gidelim derim gittigimizdede sanki ben yaninda yokmusum gibi basi cekip gider hep baska kadinlara bakar yani o anda bana bisey olsa beni kacirsalar adam fark etmezki baskalarina bakmaktan

Böyle Öküzlere çocukta vermeyeceksin aslında. Bizlerde de çok hata var. Kocanın iyi bir dayağa ihtiyacı var. Kaynatan, kaynin abin vs. Yok mu? Bir hizaya çeksinler şunu.

Valla bence şu yorumdan sonra üstüne söylenicek bişey kalmadı.Ciddiye al derim sevgili konu sahibesi.Çok mantıklı ve yerinde bi tutum.
Canim ben yedi yildir ciddiye aliyorum cok caba gosteriyorum artik kendi kendime diyorum ya bu beni sevmiyor yada benle zorla evlendirilmis gibi her gun gectikce dahada degisiyor dahada taniyamoyorum onu
peki daha once hic aldatildiniz mi?
Yok aldatilmadim ama evlendigim gunden beri baska kadinlara cok bakiyor gozlerini alamiyor kadinlardan baska kadinlardan bahsetmeyi cok seviyor gecmiste kac kadinla birlikte oldugunu hep anlatiyor artik hayret ediyorum gercektennona diyecek soz bulamiyorum suan sanki kapana kisilmis gibiyim

Böyle Öküzlere çocukta vermeyeceksin aslında. Bizlerde de çok hata var. Kocanın iyi bir dayağa ihtiyacı var. Kaynatan, kaynin abin vs. Yok mu? Bir hizaya çeksinler şunu.
Ya iste adama bak ben daha once iki dusuk yasadim bu hamileligimdede cooooooooook sikintilar cektim cook canim acidi ben burda dil bilmiyorum doktora gittigimde hep birine muhtacim biri beni gotursun diye artik.kimsede goturmek istemiyor adam bir iki defa goturdu isteksiz sonrada diyo artik senden cocuk istemiyorum bune diyor neymis beni doktora goturmus cani hep axiyan benim muhtac olan benim uzulen benim dedigiz gibi insan boyle okuzlere cocuk vermiyecek kendim perisan olmusum bide yavrucagin halini dusunemiyorum

Adam guzunu alamiyor araba kullanirken bakiyo kaza yapacan diyorum iste der gecmiste bu kadar kadinla birlikte oldum bu kiz buyuyunce cokkk guzel kiz olacak yani saysam bitemzki canim
Siz evlisiniz ve böyle diyor:KK57:
ee siz ne tepki veriyorsunuz. .o_O
Yaşlarınız kaç? :KK58:
çok ilginç geldi bana :110:

Siz evlisiniz ve böyle diyor:KK57:
ee siz ne tepki veriyorsunuz. .o_O
Yaşlarınız kaç? :KK58:
çok ilginç geldi bana :110:
[/QUOTEben kiziyorum ona hep diyorum guvenimi sarsiyorsun gunlerce konusmuyorum ama sonuc yine ayni yine ayni eskisindende daha cok bakiyor ama artik onunla hic bi yere gitmiyecem cunki her dafasinda beni uzuyor odun kocam 30 yasinda bense 23 yasindayim artik kaldiramiyorum gercekten cok bunaldim iyiki varsiniz icime size dokuyorum

o, yokmuş gibi!

yönetimle konuşucam sana güzin abla gibi bir köşe açsınlar dertlere derman acılara merhem muzur abla diye :KK53: şaka bir yana cidden yorumlarını severek takip ediyorum konu sahibesi arkadaş sen de muzuru dinle bence :KK14:

Boşanmayı düşünüyor musunuz?
Mesleğiniz varmı?
Ya cok bunaldim benim annemle babam ben daha 20 gunlukken ayrilmislar bana anne annem bakmis buyutmus ya diyom suan ayrilsamda gidecek yerimde yok kim bana bakacak zorla bugunlere gelmisim ayrilsamda gidecek siginacak yerim yok canim meslegimde yok benim keske olsaydi kebdi ayaklarinin ustunde durabilseydim

yönetimle konuşucam sana güzin abla gibi bir köşe açsınlar dertlere derman acılara merhem muzur abla diye :KK53: şaka bir yana cidden yorumlarını severek takip ediyorum konu sahibesi arkadaş sen de muzuru dinle bence :KK14:
Ya yeni katildigim icin pek bilemiyorum size yazarken bile yanlis yeremi gobderdim diyorum

Ya canim dediginiz gibi cok sey denedim cooooook caba gosteriyorum onun icin susleniyorum felan bi sekilde ilgisini cekmeye calisiyorum ama sanki ben hic yokmusum gibi davraniyor dediginiz gibi bende evden cikmak istiyor gezmeye felan gidiyim belki brni merak eder diyorum ama kaynana gille kaliyorum inanki suan bi kapanda gibi hissediyorum kendimi dun evlilik yil donumumuzdu ona kendim pasta yaptim kutlamak icin adam sabah cikti gece 10 da geldi yuzume bakmadan gidip uyudu yaptigim pastayi kaynanam gil yedi boyle durumlara cok uzuluyorum mesela suan hameliyim ben hic bi zaman benle doktora gelmiyor bende istiyorum gelsin beraber gidelim oda bebegi gorsun diye ama ne gelir nede ben doktordan geldiktennsonra doktor ne dedi bile sormaz bana karsi cooook sorumsuz bigune bigun ihtiyaclarin varmi yada ha ilaclarin paran varmi diye sormaz ben para ver ihtiyacim var dedigindede zorla verir o parayi bana verdi diye 10 gun surat asar konusmaz benle yani mesela gece onun icin suslenirim yuzume bile bakmaz isin gucun yokmu senin hep susleniyorsun der yani boyle davrandiginda ne yapacagimi bilemiyorum mesela beni hic disariya cikarmaz zorla gidelim derim gittigimizdede sanki ben yaninda yokmusum gibi basi cekip gider hep baska kadinlara bakar yani o anda bana bisey olsa beni kacirsalar adam fark etmezki baskalarina bakmaktan

arkadaşım durumun çok zor, çok üzüldüm
ama şu yazdıkların bile benim yazdıklarıma o kadar ters ki
hayatının odağına onu koymuşsun, onun için yapıyorsun herşeyi, kendin yoksun!
bak kırmızı ile de işaretledim
arkadaşım keşke böyle mutsuz bir evliliğe bebek yapmasaydın
şu yazdıklarından ben bile senin onun avucunun içinde olduğunu anlıyorum, o da bunu biliyor işte
ona mahkumsun, ona bağımlısın, "o"diye yaşıyorsun
kendi ailen yok mu? neden böyle bir hayata katlanıyorsun?
bu yılların geri gelmeyecek
ileride birgün hep "keşke"lerle yaşayacaksın...

X