- 26 Haziran 2020
- 271
- 242
- Konu Sahibi Crazydiamond
“Açık saçık” güzel bir tabir değil. Kıyafet böyle anlatılmamalı. Neden bir insanın açık saçık olması sizi rahatsız ediyor? Oda normal bir giyim tarzı
Mükemmel bir eş olduğu için mi bu durumdasınız? Kandırmayın kendinizi.Yıllardan beri sürekli belki 150 200 kanala abone ve sürekli seyretmiş. Hatta yetmemiş arama motorunda da aradığı kriterleri yazmış arattırmış. Evlenmeden önce de bu tür bir problem yaşamıştık ama o bıraktım artık dediği için inanmıştım. Meğer devam etmiş. Yeni öğrendim. Şimdi bıraktım dese de artık güvenim kalmadı. Ama bir yandan da mükemmel bir eş ve birbirimizi çok seviyoruz. Nasıl olacak bu bilmiyorum
Açok saçık derken Micro bikinili kızları kastediyorum.“Açık saçık” güzel bir tabir değil. Kıyafet böyle anlatılmamalı. Neden bir insanın açık saçık olması sizi rahatsız ediyor? Oda normal bir giyim tarzı
Oyunlarinda bile koca memeli popolu kadinlar ama kucuk gozukuyor yuzleri lise ya da hizmetli kiyafeti gbi bir takim oluyor cogunun ustunde. Video ve animeleri keza öyle. Nasil yasaklamiyorlar bilmem.kucuk sevimli deyince hosuma gitmedi bu durum benim.. hasta olarak kabul et vs derken esiniz pedofiliye mi meyilli? bunun mu farkinda? bu tip erkekler yuzu sevimli, kucuk cocuk gibi ama gogusleri, poposu seksi kadinsi vucutlari begeniyor. bana buz daginin gorunmeyen yuzu varmis gibi geldi.
cok sukur oyle bir oyun gormedim de oyun reklamlarinda hep cikiyor dediginiz gibi. dupeduz pedofiliyi on plana cikariyorlar. bilincli yapiliyor. son yillarda da cok ayyuka cikti bu mesele. daha bugun okudum babasi kizina tacizde bulunmus. bekareti bozulmadi diye hakim salmis adami.. delirmemek elde degil. bu arada konu sahibi yorum yapmadi mesajima.Oyunlarinda bile koca memeli popolu kadinlar ama kucuk gozukuyor yuzleri lise ya da hizmetli kiyafeti gbi bir takim oluyor cogunun ustunde. Video ve animeleri keza öyle. Nasil yasaklamiyorlar bilmem.
Yok artik. Boyle bir sey olur mu ya nerde olmus.cok sukur oyle bir oyun gormedim de oyun reklamlarinda hep cikiyor dediginiz gibi. dupeduz pedofiliyi on plana cikariyorlar. bilincli yapiliyor. son yillarda da cok ayyuka cikti bu mesele. daha bugun okudum babasi kizina tacizde bulunmus. bekareti bozulmadi diye hakim salmis adami.. delirmemek elde degil. bu arada konu sahibi yorum yapmadi mesajima.
Kızını "istismar eden" babaya beraat: "Bekâreti bozulmadı" ankarada olmus malesef. ya bu oyunlari hep cocuklar oynuyor. bilincaltina yerlestirdikleri seylere bak.Yok artik. Boyle bir sey olur mu ya nerde olmus.
Butun oyunlarda var canim pc ve ps oyunlarinin kadin karakterlerine bir bak
Aynen oyle oyun sesleri bir tuhaf karakter bir yere atliyor ama ses inleme sesi neredeyse cok degisik ya.Kızını "istismar eden" babaya beraat: "Bekâreti bozulmadı" ankarada olmus malesef. ya bu oyunlari hep cocuklar oynuyor. bilincaltina yerlestirdikleri seylere bak.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 200 gün geçti.
Siz guzellik kraliçesi olsaniz bile bi süre sonra yine bakar hatta Asyali büyük memeli ve sevimli surat olsanız bile yine bakar adamın içi sapık belli ki bu adami baba yapmadan ayrılın yaş 70 olsa yine bakar ki fotolara bakan yolda sokakta trafikte hatta is yerinde kim bilir kimlere bakıyor.Ayrılma kararı verince kendini toparladı. Ama ben isyan ederken beni böyle kabul et diyerek onların kendi için ne kadar önemli olduğu belli oldu. Evlenmeden önce de böyle problemlerimiz oldu ben ayrılıp geri dönüp problem çıkarınca tamam artık ilgilenmicem dedi inandım ve evlendik. Yıllarca telefon vs kurcalamadım. Tesadüf denk geldi ve yıkıldım. Reel anlamda beni aldatmasa da benim isyanlarıma rağmen beni böyle kabul et diyebilecek kadar onun için önemli olan bu görüntüler benim yeterince beğenilmediğimi düşündürüyor ister istemez.