Erkek İnfertilitesi eşimin sperm degerleri, yorumlar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

elasen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
1.541
1.930
133
Merhaba arkadaşlar.
15 aydır bebeğimiz olmuyor, hep benim üzerime yoğunlaştı drlar ama 3 hafta önce aşılama yaptiracagimiz zaman öğrendik ki esimimin sperm değerlerinde sorun var. Urolijiye gittik, tahlil ultrason vs işlemler devam ediyor. İki tahlil var elimizde yorumlar misiniz? İçin içimi yiyor kaç gundur, eşimin yanında güçlü olmaya çalışıyorum...

Eklentiler

• IMG-20160102-WA0004-1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20160124_153844-1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
Morfoloji çok düşük. % 2. Yani 100 tane spermden 2 tanesi normal. Digerlerinde şekil bozuklugu var.
Hız orani da cok düşük. Böyle olunca yumurtaya girip döllenme yapacak hizlari olmuyor. .
Bütün bu sorunların çözümü bitkisel istersen ibrahkm saracoglu nun kürleri var intetnette. Onlari uygula. 3 ay felan uygula. Sonra tekrar test yapın farki goruceksiniz.
Ilac olarak proxeed plus diye bir ilac var. Aslinda vitamin. Sperm değerleri icin faydali. Ama biraz pahalı

yaa, baya vahim sanirim...
68 milyon sperm de %32 hareket
49 milyon spermde % 42 hareket var çokta kötü değildir :'( :'( ama dediğin gibi morfoloji kötü... Sanırım insan iyi bir şeyler duymak istiyor :'(
E vitamini yanı evicap, çinko başladık
Keciboynuzu kuru yapıyoruz
Havuç suyu da yapicam katı meyve sıkacagi aldim.
Bütün tahlillerinizi yapılsin, drlarda durumun bu kadar vahim olduğunu solerse proxeed kullaniriz.
Sağol yorumladığı için.

Üzülme. Kürleri uygula yanında vitaminleri de ver. Düzenli icsin. 3 aya herşey düzelir

çok büyük sorund eğil bence. sayı ve hareketlilik iyi. eşimin sayı ve hareket düşük ama morfoloji 75% lerde. proxeed plus çok etkili morfolojide.

Sağol arkadaşım, ben de bugün çok araştırdım proxeed plus'ı. Aklıma cok yattı haftaya urolojiye bütün tahlillerle tekrar gideceğiz. Dr da onay verirse kesinlikle alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…