Erkek İnfertilitesi Eşimin sperminde ileri hareketi yüzde 0 di.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çocuğum doğdu . Neler yaptığımi açık bir şekilde anlatamam ama siz anlayin pozisyon çok onemli diyebilirim sadece ayni durumda olanlara ozelden aciklayabilirim.
Bir de sayi olarak olmasi gereken referans araligindaydi ama ileri hareketi hız sıfır olunca sayının da pek önemi olmuyor.

Sayi da sıkıntısı olanlar hafta da bir iliski aşasın.

Hareket hiz da sıkıntı olanlar sabah aksam günde iki defa ilişki yaşasın. Hareket daha hızlı oluyor sayı az olsada 1 tane hızlı ılerleyen sperm hamile kalmanız için yeterli.
Bal0ncuk Bal0ncuk :KK200:

Nasibinizde varsa engel yoktur. Doktor bize tüp bebek şart gibi görünüyor demişti. Ama şükürler olsun ki kendi yontemlerimizle çocuk sahibi olduk.

Sperm sayısı normaldi ama ileri hareketi yüzde 0 di. Eşimle bu konuda neler yapilabilir diye arastirmalar da yaptık. Stres i de hayatimzdan çıkardık.
Inşallah sizler hayırlısıyla kucaklarinizi doldurursunuz
CANIm merhaba
Benim eşiminde bugün sonuçlarını aldık
İleri hareket 0 gözükğyor.
Bu süreçte neler yaptınız
NAsıl hamile kaldınız acaba

Çocuğum doğdu . Neler yaptığımi açık bir şekilde anlatamam ama siz anlayin pozisyon çok onemli diyebilirim sadece ayni durumda olanlara ozelden aciklayabilirim.
Bir de sayi olarak olmasi gereken referans araligindaydi ama ileri hareketi hız sıfır olunca sayının da pek önemi olmuyor.

Sayi da sıkıntısı olanlar hafta da bir iliski yaşasın.

Hareket hiz da sıkıntı olanlar sabah aksam günde iki defa ilişki yaşasın. Hareket daha hızlı oluyor sayı az olsada 1 tane hızlı ılerleyen sperm hamile kalmanız için yeterli.
MErhaba
Bende bugün eşimin sonuçlarını aldım
İleri hızlı hareketi 0
Neler yaptınız
Bunu nasıl aştınız.

Ya ben inanamıyorum, bizim 2 ay önceki testimiz 24 milyondu hareket sıfırdı ama. Bugün tekrarladık testi 100 bine düşmüş sayı aklım almıyor gerçekten... Nasıl bu kadar düşebilir. :KK43:
Bu süreçte eşiniz ne yedi içti? Yani kür yaptınız mı bitki çayı içti mi?

Back
X