- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Dadlimidadli
Canım benim yanlışlık falan vardır bence iyi bir ürolojiciye görünsün eşiniz çok vakit kaybetmedenHayır yok canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim yanlışlık falan vardır bence iyi bir ürolojiciye görünsün eşiniz çok vakit kaybetmedenHayır yok canım
Bence düşer.O kadar düşer mi ya stresten
Sizce miBence düşer.
Bence tabi. Bir süre sonra tekrar versin bakalım.Sizce miyoksa böyle milyonlarca düşen var mı
Çocuğum doğdu . Neler yaptığımi açık bir şekilde anlatamam ama siz anlayin pozisyon çok onemli diyebilirim sadece ayni durumda olanlara ozelden aciklayabilirim.
Bir de sayi olarak olmasi gereken referans araligindaydi ama ileri hareketi hız sıfır olunca sayının da pek önemi olmuyor.
Sayi da sıkıntısı olanlar hafta da bir iliski aşasın.
Hareket hiz da sıkıntı olanlar sabah aksam günde iki defa ilişki yaşasın. Hareket daha hızlı oluyor sayı az olsada 1 tane hızlı ılerleyen sperm hamile kalmanız için yeterli.
Şu Kkda yazılan herşeyi yaptm be habibi..
Pozisyon diyor belkide işine yarar bilemeyizŞu Kkda yazılan herşeyi yaptm be habibi..
No no no no.. Olmuyor![]()
İnsallahTam olarak aynıyız canım ben bi gebelik yaşadım rabbimden ümit kesilmez
Yok ben öyle bi şey yazmadım canımİnsallahayni durumda olanlara ozelden yazcam demissiniz. Bekliyorum
CANIm merhabaNasibinizde varsa engel yoktur. Doktor bize tüp bebek şart gibi görünüyor demişti. Ama şükürler olsun ki kendi yontemlerimizle çocuk sahibi olduk.
Sperm sayısı normaldi ama ileri hareketi yüzde 0 di. Eşimle bu konuda neler yapilabilir diye arastirmalar da yaptık. Stres i de hayatimzdan çıkardık.
Inşallah sizler hayırlısıyla kucaklarinizi doldurursunuz
MErhabaÇocuğum doğdu . Neler yaptığımi açık bir şekilde anlatamam ama siz anlayin pozisyon çok onemli diyebilirim sadece ayni durumda olanlara ozelden aciklayabilirim.
Bir de sayi olarak olmasi gereken referans araligindaydi ama ileri hareketi hız sıfır olunca sayının da pek önemi olmuyor.
Sayi da sıkıntısı olanlar hafta da bir iliski yaşasın.
Hareket hiz da sıkıntı olanlar sabah aksam günde iki defa ilişki yaşasın. Hareket daha hızlı oluyor sayı az olsada 1 tane hızlı ılerleyen sperm hamile kalmanız için yeterli.
Bu süreçte eşiniz ne yedi içti? Yani kür yaptınız mı bitki çayı içti mi?Ya ben inanamıyorum, bizim 2 ay önceki testimiz 24 milyondu hareket sıfırdı ama. Bugün tekrarladık testi 100 bine düşmüş sayı aklım almıyor gerçekten... Nasıl bu kadar düşebilir.![]()
Keçi boynuzu kürü içti ara araBu süreçte eşiniz ne yedi içti? Yani kür yaptınız mı bitki çayı içti mi?
Çoban çökerten çayını da deneyin bence keçiboynuzu pekmezi ile birlikteKeçi boynuzu kürü içti ara ara
Teşekkür ederim canım inşallah denerimÇoban çökerten çayını da deneyin bence keçiboynuzu pekmezi ile birlikte