Bilmiyorum bebekten sonra bazen boşanmayı bile düşünüyorum yoruldum ben oğlumu yalnız büyütmek mi zor böyle mi bilemiyorum
Canim selam, yazdiklarini okudum. Suan zorluk cekiyorsun, hormonal degerler tavan yapmis durumda. O yuzden bosansam mi acaba diyorsun. Cocuk 1.5 yasina gelince eski halinize donersiniz,canini sıkma..bu dusunceyi aklina getirme hic.
Benim ablamin esi de boyleydi. Asiri titiz,pimpirikli,heyecanli.. kayinvalidesi falan da oyle.. yok cocugun 40 i gelmedi,annene gidemezsin.. yok bakmadin cocugun alti pisik oldu(kwalidesi ablama laf atmis ahh yawrumm annen bakmiyor mu sana diye) insan evladinin kotu olmasini ister mi hic,onun cani daha cok yaniyordu oysa.. ilk cocuktu sonucta,e acemilik de var.. yok cocugun niye burnu akiyormus .. aradan 3saat gecince enistem ablami kaldirip sut vaktin geldi hadi uyandir cocugu derdi.. hamilelikte ablamin pesinde kosup sen hapini ictin mi, su yemegi yedin mi? Miden bulaniosa hap icme_cocuga zararli olur. Sen cocuktan daha onemli degilsin, bulanir bulanir gecer nasilsa derdi(dr un verdigi hap sonucta) cocuk 2.5 aylik oldu da anca anneme gelebildiler arabayla(7dk mesafemiz).neymis Cocuk usurmus eylul ayinda bile olsak..
Off ablama neler yapti.. cok uzulup agladi ben naptim bunlara diye,o da dedi cok bunaltti beni bosanayim bari diye..
Simdi kızı 3yasinda, 10 sofra kur hepsine oturur. Bu yasta yerleri ben silcem,ben supurcem diye kavga ediyor bizimle.. guclu kuvvetli massallah, benden saglam
Hic hasta falan da olmuyo,2 yasina kadar sirf anne sutuyle beslendi.. ama bu surecte ablam cok bunalmisti,lohusa haliyle burnundan geldi.. simdi aralari da cok iyi masallah,duzeldiler o iki yil kabus gibiydi ama
gerci kwalidesini hala sewmiyor. Simdi yaz geliyor cocugu alip tatile goturecegiz 1ayligina,siz calisiosunuz gelemezsiniz zaten demis. Ablam çıldırıyor,enistem olabilir diyor.
Sen de sabret ,duzelirsiniz canim. Eskiden boyle degildi demissiniz. Bebek olunca erkekler de cok duygusal oluyor..