Eşimin Teyzesi ve Yıpranan Sinirlerim

kadesa

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
25.770
28.942
Herkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.

Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.

Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.

Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.

Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.

Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?

Uzun zamandır facebook kullanmıyorum ama paylaşım esnasında kitleyi seçerken şu kişiler hariç diye bir kısım olması lazım. Onu seçerseniz başınız ağrımaz.

Sosyal medyada "kim yorum yapa bilir" diye bir secenek var diye biliyorum ... Orayi teyzesi icin kapa birdaha yorum yapmasin :KK70: arkadasligi silmeden aboneligide sile bilirsin onun paylasimlsri görmemek icin :KK70:

Kadesa sana da aynı şeyi yazayım sanal hayatla yaşamı karıştırmayalım

Burası da sanal ama birbirimizi tanımıyoruz belki karşı balkonda kahve içiyorsun ama bilmediğimiz için sorun değil

Ama o Facebook gibi insanda sanal hissi yaratan ama gerçek kişîler ile bağlı platform daha sıkıntılı

Genel bir beğeni yahut mesaj da olay yaratıyor

Bu nedenle özellikle dünya görüşünüz farklı insanla paylaşımlar sorun oluyor yoksa gerçek hayatta o kişi ile düğünde bayramda görüşürsün olur biter

Eşin haklı çıkar arkadaşlıktan Kv be bîkecek çok sıkışırsan yanlış yere basıp çıkarmıştım de benzer isimlerle karışmış de

Bîr de bu teyzeler Kv ler kaç yaşında ki internette paylaşımları vs var

Kendimi çok yaşlı içi geçmiş vs hissettim

ay bendede var öyleleri, ben genelde yapılan yorumları siliyorum, onlar yazıyor ben siliyorum, tartışma çıkmıyor böylece, istemediğimi anladığı için yüzüme karşıda soramıyorlar :)

Herkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.

Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.

Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.

Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.

Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.

Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?
işte bu yüzden hiçbir akrabamı sosyal ağlardan eklemem hepsini de engellerim hiçbiri bulamaz beni :KK20: facete ise duvarını kapatabilirsin bu kişiye canım :KK14:

Sosyal medyada "kim yorum yapa bilir" diye bir secenek var diye biliyorum ... Orayi teyzesi icin kapa birdaha yorum yapmasin :KK70: arkadasligi silmeden aboneligide sile bilirsin onun paylasimlsri görmemek icin :KK70:

Aboneliği sil diye bir secenek mi var?keşke daha önce konu acsaymisim bu kadar delirmezdim.

Paylaşımlarınızı görmesini engelleyin. Bir gün ortak başka birinden paylaşımlarınızı görüp haberdar olana kadar :)

1Sen 1Sen kesin anlar engellendiğini tüm sülale arkadaşım çünkü.teyzeler,halalar, kuzenler hatta yengeler bile :KK45:

Madem eşin de çıkar diyor arkadaş listesinden çıkar gitsin. Kv'de birşey derse de "yorumlarından dolayı rahatsız oldum" dersin olur biter.

X