Eşimin watşapındaki bayanlar;(((((((

Stanbullu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
5
6
37
Mrb arkadaşlar çok uzatmadan direk konuya giricem ve yorumlarınızı bekliycem benim eşim dr bende lise yi açıktan bitirmeye uğraşan ev hamçnımı sorum derdim ben hep işime bayan arkadaşlarıyla işi gereği bir çoğu bayan hep mesafeli ve benim aklımın onda kalmaması için dikkat etmesini söylerim dawranış ve tutumlarını o da bana hep derki bir çoğunun ismini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum içindeki acaba ları yok et lütfen diyor ama gelgelelim watsapa bir çok erkek akrabası ünv arkadaşları kuzenleri yeğenleri olmasına rağmen bir gün açıp da bakmıyor onların watşap resmine fakat isimlerini bile bilmiyorum sadece işime odaklanıyorum dedi hemşire dr bütün byan arkadaşları resim değiştirdiği an bakıyor napmalıyım kandırılıyormuyum bunu sormalıyım ona yoksa görmezden mi gelmeliyim yardımmmm??? Ve her fırsatta beni çok sewdiğini söyler fazlasıyla ilgilenir üstüme düşer ewdeyken beraber sıkıntı yok ama hastaneye gdince bi skntı bi gerginlik basıyor bni;((((((

Nerden biliyosunki hemsireler resil degistirdinde baktigini falan, ve kuzenlerine bakmadigini. Bende whatsappa girince herkesin resmine bakarim tek tek, kottu bi dusuncesi yoktur belki
Anlaşılıyor kimîn resimlerine baktığı tek tek açıp baksa bili demiycem seçerel ve sadece bayanlara bakıyor olması gcık bi durum

Resim değiştirdikleri an baktığını nereden biliyorsunuz? Biraz daha alttan almalısınız. Takıntı yapmışsınız siz bu meseleyi. Nedir bu WhatsApp'ten ve Facebook'dan çekilen ben anlamadım ki. :KK43:

Anlaşılıyor kimîn resimlerine baktığı tek tek açıp baksa bili demiycem seçerel ve sadece bayanlara bakıyor olması gcık bi durum
Nasil anlasaliyokii banada anlat, ben bilmiyodum oyle bisey oldunu. Sadece bayanlara bakiyosa gercekten hos bi durum degil, sorsana niye sadece bayanlara bakiyomis

bir de anladığım kadarıyla sende şu da var;o doktor ben ise okumamış biri..bence bunu yapma hiç olmazsa eşine yansıtma

Benimde isim geregi erkek cogunluk esimde bilir alir bakar guvendigi icin sorun olmaz ustune gidersen kendinden uzaklastirirsin bir laf vardir esegin aklina karpuz kabugu sokmak diye sende baska seyler getirme

[QUOTaymerikaa, post: 40085102, member: 666270"]canm yaa :) ben uc yillik hemsireyim bi doktor bulamadim anca hemsir buldm bende :) Allah mutlulugnzu daim etsn bebegm icine vesvese atma o senin bnu untma :)[/QUOTE]
Şaka yapıyorsunuz değil mi?

Resim değiştirdikleri an baktığını nereden biliyorsunuz? Biraz daha alttan almalısınız. Takıntı yapmışsınız siz bu meseleyi. Nedir bu WhatsApp'ten ve Facebook'dan çekilen ben anlamadım ki. :KK43:

Nasil anlasaliyokii banada anlat, ben bilmiyodum oyle bisey oldunu. Sadece bayanlara bakiyosa gercekten hos bi durum degil, sorsana niye sadece bayanlara bakiyomis

nerden anlıyorsun mrk ettim ben de?

kızlar eğer birinin fotoğrafına daha önce açıp baktıysanız hemen yüklenir fotoğraf. ama ilk kez açıyorsanız önce net olmaz sonra yüklenir. konu sahibi ordan anlıyor galiba..
bir de açılan fotoğraflar telefon hafızasına kaydoluyor dosyaların içinde bi yere.. belki de ordan anlıyordur. tahminim bu :KK54:

Canim baksin nolucak
Ben de listendeki erkeklere kizlara foto degisince bakarim bunda ters bisey yok
Ben de hastanede asistanim ve kiz erkek doktor sekreter hemsire herkesin tel nosu bulunur genelde
Bunda takilicak bi sey yok:KK66:

kızlar eğer birinin fotoğrafına daha önce açıp baktıysanız hemen yüklenir fotoğraf. ama ilk kez açıyorsanız önce net olmaz sonra yüklenir. konu sahibi ordan anlıyor galiba..
bir de açılan fotoğraflar telefon hafızasına kaydoluyor dosyaların içinde bi yere.. belki de ordan anlıyordur. tahminim bu :KK54:
hıı o zaman telefondan telefona değişiyor sanırım bende öyle bişey yok çünkü,bir de özel bi program var ben orda görmüştüm bu dediğinizi :)

X