• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ayrılacağız :(

Mrb arkadaşlar buraya yazdığım konular dan az çok bilen vardır..
Eşim ve ailesi yüzünden defalarca boşanmaya kalktık.
Yine tartıştık ailesini çok tutuyo, çabuk dolduruşa Geliyo.
Beni hırpaladı bende çocugumu alıp anneme geldim 1 haftadır buradayım.
Bide geldiğim günün hemen ertesi günü kapımın kilidini değiştirmiş eşim.
Napcam bilmiyorum bebeğim var benim ve annem istemiyo.
Babasına ver diyo.
Napmalıyım arkadaşlar Allah rızası için içimi ferahlatın.
Çok canım sıkkın yüzüm gülmüyo..
Yavrum yanımda olmasa kesin kafayı sıyırmıştım.
Tek tesellim o nasıl veririm.?
Aramıyo sormuyo çocugunu zaten, 2 kere aradım açmadı.
Evimi bıraktım geldim bi daha baştan Bebeğime kıyafet biberon bi sürü masraf yaptım burda oda göze battı tabi.
Kimisi büyü var diyo böyle şeylerle bilgisi olan var mı yardım edin lütfen...
Büyüye inanmıyorum da konunuzda en çok dikkatimi çeken annenizin bebeğinizi istememesi. Çok üzüldüm annenizin bunu yapması da bir yandan kolunuzu kanadınızı kırmış. Allah yardımcınız olsun.

aslinda bu dunyada hepimiz yanliziz basimizin caresine bakmayi bilmeli her zaman da a b c planlarimiz olmali insan saglam duzgun karakterli olduktan sonra yoluna kimse tas koyamaz.Rabbim yardimcin olsun.

Bebegini ver diyen kendine anne sifati verilmis bir kadin
Bu gozler burda daha neler gorecek yarabbim saka gibi
Bebeginizi sakin vermeyin sakin , yazik gunah o yavrunun ne sucu gunahi var?
Cikin gidin o evden bi siginma evine yerlesin yavrunuzdan da ayrilmayin

Arkadaşlar hemen hemen herkes aynı şeyi söylemiş evet annem bebeğimi istemiyo.
Çünkü eşim ayda 3bin TL maaş alıyo benim ise bi gelirim işim yok beş parasz annemin evindeyim bu onun zoruna gidiyomuş..
Şimdi iş bulamam çocuk 5 aylık henüz çok ufak bırakamam ve anneme de güvenemem ya verirse ona yavrumu :(

Ailesi yüzünden oldu bütün herşey ablaları çok mutlu şuan bu durumumuzdan ötürü.

Ne yapıcam bilmiyorum...

Minicik bir bebeğin maddi manevi ne zararı olabilir ki annene? İle gitçem çalışmam para getircem de belki fikri değişir.. Allah kolaylık versin adam fırsat bu fırsat kilidi değiştirmiş, gitmeni bekledi demekki. zaten arayıp sormuyormuş bebeğini. Babalık sıfatta kalmış onun için.

Bebeğini arayıp sormayan adama bebek emanet etmek nedir.vebalini alacak sabiinin

Şu dünya da kadın milletine üzüldüğüm kadar hiçbir şeye üzülmüyorum.

Dayak yer, sözlü şiddet yer, aldatılır, vs vs ama yine de susar. Sırf çocuğu için yıllarca mutsuz bir hayat yaşar.

Bu döngüyü kırmaya çalışan kadının annesi de çocuğu bırak gel der. Sanki çocuk meta.

Napsın bu kadın milleti.

Bizim ülkemizde çoğu kadın üni mezunu değil. Boşansa tek başına ev de tutamayacak. Asgari ücretle yaşam yok ki. Çoğunun ailesi kızı geri dönsün istemiyor.

Çeksin, dayak yesin, aldatılsın ama yine de evliliği sürsün. İşte buna da ne kadar evlilik denirse.

Allah yardımcın olsun konu sahibi. Kuzenim de senin durumunu yaşadı. Çok zor.

Evladını bırakma:KK43: arkadaslar güzel söylemiş hemen bosanma islemlerini başlat kararlı isen nafakani tazminatini al en azından çocuk büyüyene kadar
kıyamam el kadar bebek Allah ıslah etsin bu insanları vicdan merhamet hic birsey kalmamis kiyamet alametleri resmen. O bebegin yuvasi yıkıldı die mutlu olan gorumcelerine torununu istemeyen anneanneye yaziklar olsun. Nasıl insanliktir bu aklim almıyor.
Devlete sığın araştır bi şekilde ama sakın evladından vazgeçme.

Ailen sahip çıkmıyorsa geri dön ne yapacaksın başka nasıl aileymiş o canını bırak gel der gibi el kadar bebe nasıl olacak...çocuk büyüyene kadar biraz sabret​
Çalış desen bebegin küçük
Allah yardımcın olsun evi terkederken aileni bilmiyor muydun çoçuğunun istenmediği yerde durma
Kocadan kaçış aileye aileden kaçış dul kadın diye avlanacak antilop konusundaki kadının bahsettiği gibi avlanacak av olarak görülen toplumda çalışmakta zor oluyor kıskanan sarkıntılık edenden kaçıp ikinci kocaya oradada çocuk var diye yine problem belki yine ayrılık zor be maalesef kadının adı yok
İş ailede bitiyor aile sahip çıkarsa
Kadın ezilmiyor
bilinçli evlatlarına sahip çıkan bütün ailelerden Allah razı olsun sahip çıkmayanıda bildiği yapsın:cry:

Dusmez kalkmaz bir Allah..
El kadar bebegi bi yere sigiramamis iki karakter yoksunu.
Kadin siginma evine gitsen, bebegin o arada buyur, kreslik olur sende ise baslar bi hayat kurarsin.
O essek herifinde donuna kadar al.
Polis esliginde evine git kapini actir, esyalarini al.

Gerçi geri dönsende adam istemiyor kilidi değiştiğine göre konuyu tam okuyunca anladım
Acil sığınma evine git...sakın yavrunu bırakma
Annenede söyle.. bak anası kapısınada sığmadı diye eşinin ailesinin ağzınada laf versin... nasıl anneannesin:duduk:
Kızına huzur vermemiş adama çocuğu ver diyorya
Allah bildiği gibi yapsın
Çok üzüldüm inan

canım bende yasadım sorun kv ile seni doldurusa annen hiç getirdimi .
cocugun için katlan yoksa calıs diyecegim ama annen covıga sen calısırkende bakarmı

cok yanlıs vebegi ver demesi vicdansızlık

Bu aileler niyr böyle davranır anlam veremiyorum. Aile böyle olunca yapacak yorum bulamıyorum.

Torununu istemeyen bir buyuk anne heleki anane O.o cok üzüldüm bebegin icin özellikle. Esinde iyi halt etmis.Allah yardimcin olsun

Keşke hem evi terk edip hem aramasaydınız.
Böyle olunca erkekler daha bir coşuyor.

Ne yapılır bilemedim.. Annenizi ikna etmeye çalışın. Bir süre anne evinde kalıp düzen kurmaya çalışırsınız.
Kolay olmayacak ama imkansız değil.
Çaresiz hissetmeyin kendinizi.
Nafaka , düğün altinlarini alırsınız .

Kibarca yazayım; annenizi çookk kınadım!

Çocuğunuzdan hiçbir koşulda vazgeçmeyeceğiniz bir formül bulmalısınız.

Arkadaşlar hemen hemen herkes aynı şeyi söylemiş evet annem bebeğimi istemiyo.
Çünkü eşim ayda 3bin TL maaş alıyo benim ise bi gelirim işim yok beş parasz annemin evindeyim bu onun zoruna gidiyomuş..
Şimdi iş bulamam çocuk 5 aylık henüz çok ufak bırakamam ve anneme de güvenemem ya verirse ona yavrumu :KK43:

Ailesi yüzünden oldu bütün herşey ablaları çok mutlu şuan bu durumumuzdan ötürü.

Ne yapıcam bilmiyorum...
Kimse kolay olacak dememiş size. Anneniz diyor diye siz eve giremeyin diye kapı kilidini değiştiren adama mı emanet edeceksiniz bebeğinizi? Size ve bebeğe zaten acımamış? Boşanıp nafaka ile çocuğunuzun masraflarını çıkarırsınız, bir yandan çalışmak zorundasınız üzgünüm ama başka yol yok. Evi terkedip üzerine adamı arayan siz, açmayıp kapı dışarı eden yine karşı taraf? Anneniz istemiyor diye evliliği mi sürdüreceksiniz, sürse ne kadar sürecek? Part-time işler arayın anneniz eve maddi desteğiniz olunca kusura bakmayın ama susacak gibi

Back
X