eşimle 7 yıllık evliyiz ve bir çocuğumuz var.bu akşam ayrılma kararı aldık ve eşyalarını toplayıp gitti.sebebi şiddetinde ötesinde geçimsizlik.eşimin sürekli aynı şeyleri söyletmesinden ve ben bir şeye kızdığım zaman ben birşey yapmadım demesinden çok yoruldum sürekli bağırmaya başladım tahammülüm kalmadı oda benim bağırmamdan yoruldu ve ayrılmak istediğini söyledi bende tamam dedim.hiç geçinemiyoruz en ufak bir konuda olsa kavgaya dönüşüyor ve günlerce küs kalıyoruz bana ben sana açıklamamı yaptım ne düşünürsen düşün diyor öyle küslük uzuyor gidiyor.ona kalsa hiç sorun yok hep ben bağırıyorum bana hep sen kendine bak önce diyor.onu yap bunu yap demekten yoruldum.sürekli ilgili olan bir eş değil ama özellikle bu sene evliliğimiz çok yıprandı.evlenmeden önce de çok mutlu olduğumuz söylenemez ama sevdiğim için evlendim değişmedi değişmedi.daha önce 2 kere ayrıldık kendisi geldi konuştuk hallettik ama 1 hafta en fazla 1 hafta sürüyor.bir gün barışıksak ertesi gün kavga.çok yoruldum napıcam bilmiyorum..