• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle eskisi gibi değiliz...

anlatamadıgı bır sorunu olabılır anlayışla yaklaşmalısın ve sorgulamamalısın sorgularsan daha çok kaçıyorlar onu mutlu edecek şeyler yapabilirsin süpriz bir yemek yada küçük bir hediyee

yeni evliyim ben ve ileride hep ilk günlerki gibi olmasını istiyorum herkes gibi ama gerçekçi olmak gerek öyle olmaz galiba. baştan sıkı tutuyorum mesela o yardım etmeye kalkışınca yok sen otur zahmet etme kocacım gibi durumlara hiç girmiyorum ona iş de yüklüyorum hep ben ilgi göstermiyorum bakalım ilerde işe yarar mı? yalnız sizin anlattığınız sorun çok üzücü gerçekten çok bir deneyimim yok ama fikir vermek istedim

belki size anlatamadığı bir problemi olabilir eşinizin, ayrıca erkeklere ilgi göstermeye gelmiyor eğer gösteriyorsanız ilgilenmiyormuş gibi mi yapsanız acaba. evhanımı mısınız çalışıyor musunuz bilmiyorum mesela ben bir ara çalışıyordum nişanlıydık o zamanlar işe çok asılmıştım iş arkadaşlarımla yaptıklarımdan bahsettim şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz şuraya gidiyoruz falan diye işyerinde iyi birşeyler yaptıysam onu anlattım sonra baktım ki benim üstüme daha fazla düşmeye başladı sonra özellikle anlatmaya başladım ilgisi daha bir arttı kıskandı biraz da. evhanımıysanız mesela eski görüştüğünüz arkadaşlarınızla sıkça bir araya gelip sosyal bir hayatınızın olduğunu ona gösterebilirsiniz ya da herhangi bir kursa yazılıp çevre edinebilirsiniz erkekler fazla ilgiyi sevmiyor ama eşlerinin başka şeylerle ilgilenmesini çok istemiyorlar. bir sorunun mu var canın neye sıkkın diye sorun arada sırada (tamamen kopmak da olmaz çünkü) baktınız yok birşey diyor bir tavır almadan ya da trip yapmadan peki sen bilirsin deyip hiç de bu duruma canınız sıkılmamış gibi yapıp normal davranabilirsiniz çok deneyimim yok ama inanın iyi gözlemci olduğumu söylerler bu arada hep neşeli olun istemeseniz de yapın derim

canım çalışıyorum, senin dediklerin mantıklı bunlar denediğiim yöntemlerden biri de.. benimkinde işe yaramadı , üzüyo üzüyo beni ağlayınca bile kaprislerinden bıktım diyip çıkıp gidiyo , sanki umrunda değilmişim gibi :((( işte bu hali beni çok üzüyor...

merhaba 2 yıllık evliyim ılk zamanlar bendede böyle sorunlar oluyordu bıraz sabır ve anlayış bu durumun ilacı bence bazen erkekler içlerine kapanıyorlar ve sanki bişeye karşı tepki veriyorlar zamanla düzeliyor sadece üstüne fazla düşmemek gerekiyor zamanla onlar bıze sormaya başlıyor neden üstüme düşmüyorsun diyee biraz sabırlı olmanı ve alttan almanı tavsiye ederim

sorunu benimle gibi tavırları yalnız. negatif negatif hep... yani başka bişeye canı sıkılsa öyle davranmaz sessiz kalır yani sürekli bana laf sokar gibi :-((( gönlünü alcak gibi yaklaşıyorum sarılıp öpüyorum ama ruhsuz ruhsuz işte :(((

anlatamadıgı bır sorunu olabılır anlayışla yaklaşmalısın ve sorgulamamalısın sorgularsan daha çok kaçıyorlar onu mutlu edecek şeyler yapabilirsin süpriz bir yemek yada küçük bir hediyee

yapıyorum ama mutlu olmuyor... bende monotonluğu hiiiç sevmem boğulcak gibi oluyorum onun bu hallerinden... yani konuşarak çözsek fakat çözme peşinde değil ki beni kırılacağımı bildiği şeyleri yapıyor.. en çok yardıma ihtiyacım olduğum dönemde bunları yapmasa taşıyabilirdim ama şimdi ağır geliyor.. annem hastanede yatıyor, çalışıyorum işten geç çıkıyorum oğlum var, araba kullanıyorum(acamiyim aslında) şimdi daha iyi kulllanıyorum ama yeniyken bile hiç moral vermedi bana... bişey yapmasa bile tatlı sözü yeterdi aslında bana :((((( keşke beni anlasa..

sorunu benimle gibi tavırları yalnız. negatif negatif hep... yani başka bişeye canı sıkılsa öyle davranmaz sessiz kalır yani sürekli bana laf sokar gibi :-((( gönlünü alcak gibi yaklaşıyorum sarılıp öpüyorum ama ruhsuz ruhsuz işte :(((

kızlar merhaba bende yeni evli sayılırım 1 seneyi gecti ilk zamanlar güzel di fakay yeni yeni tartışmalar basladı ama bu tartışmalar sözlü yada şiddetli olmuyo eşim tavrını benle konusmayarak sürdürüyor bu da beni oldukca rahatsız ve de mutsuz ediyor. en son ki tartışmamız size soruyorum acaba ben cok mu bencilim ? alışverişe gittik ve evimizin ihtiyaclarını alıcakken annesini arayıp ne ihtiyacın var diye araması evet arasın alsın bişey demiyorum fakat öncelik kendi evi olmalı sagolsun 5 kez telefon ile uzun uzun siparişler alındı ve ben alcagım var sa da almadım şimdi hata ben de mi yine söylüyorum yeri geliyo bende kendi aileme alıyorum fakat annem yok kızım ihtiyacım yok ama bu öle olmadı istekler bitmedi bende surat yaptım artı alışverişimizi de yarım kestikkeyfi kacınca ve hali hazırda ödedidigimiz evlilik borclarımız da cabası ben herseyi gıdım gıdım kullanırken onlara tam 4 maas girerken bizim ki nin bu davranısı beni deli etti........

kızlar merhaba bende yeni evli sayılırım 1 seneyi gecti ilk zamanlar güzel di fakay yeni yeni tartışmalar basladı ama bu tartışmalar sözlü yada şiddetli olmuyo eşim tavrını benle konusmayarak sürdürüyor bu da beni oldukca rahatsız ve de mutsuz ediyor. en son ki tartışmamız size soruyorum acaba ben cok mu bencilim ? alışverişe gittik ve evimizin ihtiyaclarını alıcakken annesini arayıp ne ihtiyacın var diye araması evet arasın alsın bişey demiyorum fakat öncelik kendi evi olmalı sagolsun 5 kez telefon ile uzun uzun siparişler alındı ve ben alcagım var sa da almadım şimdi hata ben de mi yine söylüyorum yeri geliyo bende kendi aileme alıyorum fakat annem yok kızım ihtiyacım yok ama bu öle olmadı istekler bitmedi bende surat yaptım artı alışverişimizi de yarım kestikkeyfi kacınca ve hali hazırda ödedidigimiz evlilik borclarımız da cabası ben herseyi gıdım gıdım kullanırken onlara tam 4 maas girerken bizim ki nin bu davranısı beni deli etti........

canım haklısın da bunu erkekler anlayamıyorlar, huzurunu kaçırma sen dış etkenler yüzünden. bunu bilerek yapıyorlar yani liste halinde ihtiyaç mı söylenir.. evliliği adapte olamıyorlar mı bu erkekler acaba.. bizimde ailemiz var onlar niye bu şekilde davranmıyor...

canım haklısın da bunu erkekler anlayamıyorlar, huzurunu kaçırma sen dış etkenler yüzünden. bunu bilerek yapıyorlar yani liste halinde ihtiyaç mı söylenir.. evliliği adapte olamıyorlar mı bu erkekler acaba.. bizimde ailemiz var onlar niye bu şekilde davranmıyor...

cok yasa sen duygularıma tercüman oldun evet ya nedir bu öncelik kendi evin olmalı 10 tl ye diş macunu alcak kadar hemde inatıma mı yapıyor yoksa en iyisi olsun diger cocukları düşünsün cok zor bde bana tavır yapıo konusmuyo bnde bundan sonra kendim alıcam herseyimi aldıklarımızı da daha boşaltmadım torba da duruyo bu kadar da olmaz kii hem beyaz için deterjan hem de renkli ler için deterjan lükse bak.....

yapıyorum ama mutlu olmuyor... bende monotonluğu hiiiç sevmem boğulcak gibi oluyorum onun bu hallerinden... yani konuşarak çözsek fakat çözme peşinde değil ki beni kırılacağımı bildiği şeyleri yapıyor.. en çok yardıma ihtiyacım olduğum dönemde bunları yapmasa taşıyabilirdim ama şimdi ağır geliyor.. annem hastanede yatıyor, çalışıyorum işten geç çıkıyorum oğlum var, araba kullanıyorum(acamiyim aslında) şimdi daha iyi kulllanıyorum ama yeniyken bile hiç moral vermedi bana... bişey yapmasa bile tatlı sözü yeterdi aslında bana :((((( keşke beni anlasa..

bazen diyorum ki erkekler de acıma hissi yok yüce rabbim vermeiş mi diyorum biz onların herderdine koşalımdestek olalım onlar yok aman incileri dökülür. bazen susmayı tercih ediyorlar bana da derler cok üstüne düşme kalkıo bi yerleri sende düşme bosver sussun elbet cözülecktir. bu nasihatı kendime de söylüyorum ama işin sırrı bunu uygulamakta ...

aslında sabah canımı sıktı bütün günüm kötü geçiyo onun yüzünden.. sabah aşağıya iniyorum dedi gidiyor musun dedim, hani her zaman ki gibi öpüp hayırlı işler falan dicektim, geleceğim tekrar dedi hem çocuğu hazırlıyorum evden çıkacağız hem de kulağım kapıda (biraz aralıklı kapı) neyse geldiğini fark ettim kapıyı kapat diye yüksek bi sesle söyledi vedalaşma öpme hiiiiiç bişey yok kapıyı çekmeye çalışıyo bana da kapıyı kapa diye bağırıyo:( neyse ben sandım ki kapalıyım, saçım açıktı karşı komşu var diye düşündüm, sonra kapatırken gördüm ki öyle bişey yoookk :(((
sabah müşterim geldi bi malzeme istedi geetirtmem gerekiyo hiiiç keyfim yok kolum kanadım kırık gibi.. söylesem kendini savunup beni suçlar. ama beni üzmek için yapıyor kesin biliyor böyle şeylerden hoşlanmadığı... uzun zamandan beri tahammül ediyorum konuşma zamanı geldi bence.

canım çalışıyorum, senin dediklerin mantıklı bunlar denediğiim yöntemlerden biri de.. benimkinde işe yaramadı , üzüyo üzüyo beni ağlayınca bile kaprislerinden bıktım diyip çıkıp gidiyo , sanki umrunda değilmişim gibi :((( işte bu hali beni çok üzüyor...

canım ya üzülme lütfen gerçekten anlaşılması zor bir durum ne diyim güçlü ol karşısında ağlama yaptıklarını bir anlasa o da üzülür de aslında biraz ayrı kalsanız nasıl olur? ya da bir evlilik danışmanına gitseniz evliliklerini bu şekilde kurtaran çok insan var eşini ikna etmek için başbaşa sakin bir mekanda yanınızda kimse olmadan (çocuğunu birine emanet edebilirsen) danışmana görünmeniz gerektiğini anlatabilirsin ne biliyim bu evliliği sen de kurtarmak istiyorsan, yeniden mutlu olabiliriz, birbirimizi bir yardımcı sayesinde daha iyi anlayabiliriz gibi cümleler kurarak ikna edebilirsin belki

canım ya üzülme lütfen gerçekten anlaşılması zor bir durum ne diyim güçlü ol karşısında ağlama yaptıklarını bir anlasa o da üzülür de aslında biraz ayrı kalsanız nasıl olur? ya da bir evlilik danışmanına gitseniz evliliklerini bu şekilde kurtaran çok insan var eşini ikna etmek için başbaşa sakin bir mekanda yanınızda kimse olmadan (çocuğunu birine emanet edebilirsen) danışmana görünmeniz gerektiğini anlatabilirsin ne biliyim bu evliliği sen de kurtarmak istiyorsan, yeniden mutlu olabiliriz, birbirimizi bir yardımcı sayesinde daha iyi anlayabiliriz gibi cümleler kurarak ikna edebilirsin belki

daha iyiyim galiba canım bikere ağlamak yok,,, huzursuzluğu çıkaran kişi de aynı evde mutlu olamaz heralde.. o da yaptığının yanlış olduğunu anlayacak ben gerçekten çaba gösteriyorum tavırlarının düzelmesi için... kendime vakit ayırıp onu takmamam lazım heralde. üstüne düşünce sapıtıyolar :) onun için yapabileceğim tek şey bana sorununu anlatması için yardımcı olmak... daha fazla kendime laf söyletmeyeceğim hak etmediğim halde. ben onun zor anlarında hep yanındayım o da benim yanımda olmalı..evlilik danışmanlarına gidecek biri değil canım.

öptüümm

Back
X