esimle her tartismamizda bana salak diyor

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
Evet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..

Off delirecem.vallahi esim her ortamda nasil konusacagini bilen biri.
Bense asiri utangancim hickimsenin yuzune bakarak konusamm..bilemiyorum cok kotu oluyorum her bunu dediginde..ne yapmayalim bu sozu pisman ettirecek..
Siz pişman ettirmeseniz bile onu Allah pişman edecektir kâr kalmaz.
Her ortamda konusmasini bilmek asıl hakaretvari biri olup olmamasına bakar. Yoksa tıris yani...
Demekki biraz kibir var, biz buna argoda .... Kalkmış diyoruz :)

Siz pişman ettirmeseniz bile onu Allah pişman edecektir kâr kalmaz.
Her ortamda konusmasini bilmek asıl hakaretvari biri olup olmamasına bakar. Yoksa tıris yani...
Demekki biraz kibir var, biz buna argoda .... Kalkmış diyoruz :)
Bira kibirli dogru bu konu disinda herseyde iyi anlasiriz.siddet yok bnmle yemek yapar sofrayi kurar magaza magaza gezer...
Ama gel gelelim tartismaya salaksin salaksin...
biktim bu sozunden.

Kendinize hakaret edilmesine neden izin veriyorsunuz? İlk kez söylediğinde gereken tavrı koysaydınız,bir daha söylemeye cesaret edemezdi..Siz izin vermişsiniz buna eşinizde alışkanlık haline getirmiş..
Aynnen haklisiniz..hatta cooook haklisiniz boyle vurdummu sozunu geciren bir bayan degilim...elimde degil olamiyorum.allah kahretmesin hep alttan aliyorum..elimdedegil kalbim bu yonde kizlar nasil degistrcm bu huyumu...

Olur inşallah canım hayırlı ise... Ona tepki göstermiş olsan belki de yapmazdı ciddi ve sert bir tepki ama.
Insallah canim nasil bir tepki gostermem lazim..
Ben hep susarim,kavga ettigimizde hep suskun dururum gelip uzur dileyene kadar nerde hata yapiyorum ben..

Madem bir salakla evlısin sende benden az salak değilsin o zaman deyin. Üzülmek dertlenme yerine onu kendi kelimeleriyle karşılayin. Bakalım o ne hissedecek.
Ben salak degildim sen beni sennle salak yaptin diedi..
Denedim boyle demedi.
lAfimi yutturdu..l

Aynnen haklisiniz..hatta cooook haklisiniz boyle vurdummu sozunu geciren bir bayan degilim...elimde degil olamiyorum.allah kahretmesin hep alttan aliyorum..elimdedegil kalbim bu yonde kizlar nasil degistrcm bu huyumu...
Eşinin sana karşı saygısı kalmamış ve bu çiftler arasında ayrılık sebebidir..Bugün salak der,yarın abartır daha da ağır laflar söyler..Sen tepkini koymazsan,bir zaman sonra daha da beter olacak..Eşini al karşına ciddi ciddi konuş..Aynı şeyi bir daha tekrarladığı an,tepkinin çok farklı olacağını söyle..Eğer ki bir daha aynı şeyi yaparsa bir süre asla affetme..Gerekirse topla eşyalarını bir süre ailenin yanına git,eşinin biraz burnu sürtülsün ve hakaret etmemeyi öğrensin..Ama sen kararlı olmalısın,her salak deyişinde affedersen,yine tekrarlar bunu..

Ben salak degildim sen beni senle salak yaptin diedi..
Denedim boyle demedi.
lAfimi yutturdu..l

Laf yutturma bunun neresinde?
Kendini de öyle kabul etmiş işte.
Geçici bir akıllık donemi olmuş ondan da kendi isteğiyle vazgecmis.

Ya tartışmayin ya da bir daha salak derse, senin icin denilen de dogruymus deyin ve susun. Sorarsa da cevap vermeyin. Bu sacma tartisma huyundan vazgecersiniz belki. Boyle kelimelerin geçtiği tartışmanın kimseye bir faydası yok çünkü.

sicak tepki sart..salak mi diyor,yemek koymayin onune..tartismayin da ama..salak mi dedi,yapmayin utusunu..salak mi dedi yuzune bakmayin 3 gun..duvar gibi olun oldur Allah konusmayin ama kavgada etmeyin..o yokmus gibi davranin..bana salak diyince aliniyorum deseniz anlamaz..erkeklerin agzi pis oluyor genelde..
tepki sart..acil..

X