- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi Nickimnick
Evet kizlar 3 yillik evliyim her tartismamizda salak salak salak kelimelerini kullaniyor bende biktim bu durumdan artik..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off delirecem.vallahi esim her ortamda nasil konusacagini bilen biri.kişi kendinden bilir işi
O her zamn haklidir benide her zmn haksiz..goruyor cook yoruldum artik bu durumdan..O ne ya İlkokul çocuğu gibi. Büyük bir ihtimalle suçlu o ve kendini savunacak durumu yok zekası da yetmeyebilir o yüzden böyle yapıyor
Siz pişman ettirmeseniz bile onu Allah pişman edecektir kâr kalmaz.Off delirecem.vallahi esim her ortamda nasil konusacagini bilen biri.
Bense asiri utangancim hickimsenin yuzune bakarak konusamm..bilemiyorum cok kotu oluyorum her bunu dediginde..ne yapmayalim bu sozu pisman ettirecek..
O her zamn haklidir benide her zmn haksiz..goruyor cook yoruldum artik bu durumdan..
Bira kibirli dogru bu konu disinda herseyde iyi anlasiriz.siddet yok bnmle yemek yapar sofrayi kurar magaza magaza gezer...Siz pişman ettirmeseniz bile onu Allah pişman edecektir kâr kalmaz.
Her ortamda konusmasini bilmek asıl hakaretvari biri olup olmamasına bakar. Yoksa tıris yani...
Demekki biraz kibir var, biz buna argoda .... Kalkmış diyoruz :)
Yok cocugumuz olmuyor suan..Anlıyorum seni. Saygı olmayınca olmuyor. Çocuk var mı
Yok cocugumuz olmuyor suan..
Aynnen haklisiniz..hatta cooook haklisiniz boyle vurdummu sozunu geciren bir bayan degilim...elimde degil olamiyorum.allah kahretmesin hep alttan aliyorum..elimdedegil kalbim bu yonde kizlar nasil degistrcm bu huyumu...Kendinize hakaret edilmesine neden izin veriyorsunuz? İlk kez söylediğinde gereken tavrı koysaydınız,bir daha söylemeye cesaret edemezdi..Siz izin vermişsiniz buna eşinizde alışkanlık haline getirmiş..
Insallah canim nasil bir tepki gostermem lazim..Olur inşallah canım hayırlı ise... Ona tepki göstermiş olsan belki de yapmazdı ciddi ve sert bir tepki ama.
Ben salak degildim sen beni sennle salak yaptin diedi..Madem bir salakla evlısin sende benden az salak değilsin o zaman deyin. Üzülmek dertlenme yerine onu kendi kelimeleriyle karşılayin. Bakalım o ne hissedecek.
Eşinin sana karşı saygısı kalmamış ve bu çiftler arasında ayrılık sebebidir..Bugün salak der,yarın abartır daha da ağır laflar söyler..Sen tepkini koymazsan,bir zaman sonra daha da beter olacak..Eşini al karşına ciddi ciddi konuş..Aynı şeyi bir daha tekrarladığı an,tepkinin çok farklı olacağını söyle..Eğer ki bir daha aynı şeyi yaparsa bir süre asla affetme..Gerekirse topla eşyalarını bir süre ailenin yanına git,eşinin biraz burnu sürtülsün ve hakaret etmemeyi öğrensin..Ama sen kararlı olmalısın,her salak deyişinde affedersen,yine tekrarlar bunu..Aynnen haklisiniz..hatta cooook haklisiniz boyle vurdummu sozunu geciren bir bayan degilim...elimde degil olamiyorum.allah kahretmesin hep alttan aliyorum..elimdedegil kalbim bu yonde kizlar nasil degistrcm bu huyumu...
Ben salak degildim sen beni senle salak yaptin diedi..
Denedim boyle demedi.
lAfimi yutturdu..l