Tum bunlari esimle konusmamiz lazim ama konusmuyor. Ya vallahi hic konusmuyor.
Soyle soyleyim bakin sadece bugunluk ornek:
Sabah ikimizin de birbirine sirtina donerek yattigimiz yataktan kalktik, yedik ictik, ben cocukla bahceye ciktim, 1 saat gezdik, oynadik, dereye tas attik vs. Eve geldik esim dedi ki ben kutuphaneye gidiyorum. Ben de geleyim dedim, oteki arabayla gel dedi (ikimizin de arabalari ayri, ikimiz de cok yogun oldugumuz icin)
Ben de dedim ki ikinci arabaya ne gerek var madem ayni yere gidiyoruz? Biraz bekle geleyim dedim. Gittim hemen hazirlandim, ciktik. Arabada birkac isi vardi, biraz iki-uc muhabbet etmeye calisiyorum ama cevap vermiyor, ya da evt hayir, kisa cumleler tarzinda suratsizca cevap verip susuyor. Kutuphaneye geldik, bunun cantasinda kek varmis, gulerek aldim yedim falan hic gulmuyor, suratima bakmiyor. Sonra kalktim muzip bir harekete yaptim, buna da gulumsedim ve her zamanki ters bakisiyla bana bakip "cok komik" dedi.
Zaten sinirim tepemde, tersledim bunu. Bosanmak istiyorum yeter vs vs tersledim tersledim, tek dedigi ben bosanmak istemiyorum. Cocuk annesiz ve babasiz buyumemeliymis. Size yemin ediyorum, her gunumuz boyle, her gunumuzzzz, birbirimizle aylardir konusmuyoruz. Yahu erkekler cinsellik icin yine bosanir, nasil erkekse hayatinda cinsellik yok, yine de bosanmiyor.
Bir konussa, bir yanassa resmi proseduru uygulariz. Esim maddi destegini kesmez biliyorum, cocuk icin gerekli olan odemeyi yapar. Isin ilginc tarafi adam beni de birakmak istemiyor onu hissediyorum, hani annemden babamdan emanet aldi ABD ye getirdi ya, benim de basima geleceklerden korkuyor, farkediyorum, aman ikisi de basimin altinda dursun da, hanim doktorayi bitirsin, cocuk buyusun bosaniriz mantiginda bence (asla bunlari soylemedi, mantigini, icini, disini bilirim ben onun, bunun kafasini yasiyor)