• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Kavga Ettik Lütfen yardım edin :(

haklı değilsin kusura bakma...
herkes birilerinden bişeyler isteyemeyebilir...
benide kesseler kimseden bi iğne isteyemem yapı meselesi...
hassas bi dönemde olsanda bu kadarcık şeyle kendini bu hale getirmen çok tuhaf...
yazık etme kendinede evladınada...

Bütün bunların hepsi hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyor işte :52:

bana pek öyle gelmedi gibi :1:

öyle olsa sanırım ailesi doğumda yanında olamıcakmış

canım sıkıldı ilk çocuğum ve annem yanımda olamıcak diye konu açması gerekiyordu ama tabi bunun yerine kayınvalidenin düğünden beri hiçbir maddi yardım etmemesi çocuğa birşey almaması daha dokunmuş olacak ki bunu açmayı uygun görmüş

çok hoşsunuz,gerçekten:42: ayrıca kendini dünyadaki her bebeğin annesi gibi hissedecek:1:ben doğum yaptıktan sonra yeni doğan kedi,köpek,kuş vb..şeylerin bile annesi sanıyordum kendimi,yavruları bakımsız biçare görünce oturup ağlıyordum..arkadaş şu açtığı konunun ne kadar boş olduğunu o zaman daha iyi anlayacak.İnşallah.

Evet cok dogru birakin insanlari hayvanlarin yavrusuna bile baska gözle bakacak:)

ay canım haklısın.ben biraz katı biriydim.kolay klay ağlayamazdım.oğullarım doğduğundan beri nerde asker görsem içim yanar,gözlerim dolar o ana kuzularına,hiç kıyamam:5:

Allah kolaylik versin onlar zaten basli basina bir dert analar icin.

10 milyar bocu olandan beklemesi yanlış değil doğru. özel şeylermi burda paylaşmak tan hoşlanmıyorum ama sinirden dökcem hepsini.neyse ben susayım.

annemler kayseride ben istanbuldayım ve annem dedi beşiği kurduysanız resim at bakayım evime gelemicek göremeyeceği için.
ayrıca gösteririm ilk çocuğum hevesimiz var bizimde

bu anlattığın şey ne... özel bir konu değilmi

ayrıca f... oldugu için bir mail adreside vardır elbet... mail atsaydınız f..... den herkese gösteriş yapacagınıza

Son düzenleme:
yorum yazmaya bırakmıyorsunuz nasıl olsa kendi çapınızda konuşuyorsunuz demi
alın size bırakıyorum konuyu konuşun eğlenin bura birkez daha öğreniyoruz ki
hiç birşey yazlmaması gerekiyor

hayırlı cumalar .

ben eşini araya koyarak iletişim kurmaya çalışmanı gereksiz buldum

ama kayınvalidenin de sen beğendiğini seç alalım deyip eşinle konuşurken hiç bişeyden haberi yokmuş gibi yapmasını da hiç samimi bulmadım

sanki çocuk eğler gibi hı sen seç alırız alırız der gibi

hani çocuğa dersin ya dönüşte alırız deyip almazsın onun gibi birşey olmuş

ben olsam bende kızardım ama kayınvalıdeme direkt söylerdim

gerçi nişanda düğünde birşey yapmamışlar ve bundan sonra da yapmayacakları belli zaten canım sadece cimriliklerini kamufle etmeye çalışır bir tavır olmuş bu demişler ya biz alcaz aslında ama sen beğenmezsin diye almıyoruz

alacak olan alır getirir kurar aslında

ne bileyim ya seninde kendini bayoya kitlemen falan biraz dram katmışsın olaya sanırım hamiilelikten olsa gerek

bu saatten sonra kimseden beklentiye girme bebek senin hayat senin artık eskisi gibi değil ki hiç birşey herkes kendi ayağının üstünde dursun diyor ana babalar.

insan istiyor bir oğlun bir kızın varsa at kenara parayı biriktir 20 sene de bir düğün bir nişan yapacak kadar da paran olsun yani

eskiden utanılırdı şimdi kım kım kırıtıp sım sım sırıtıp kenara geçiveriyorlar

ne yapcaksın ya kabul etceksın ya da etmeyeceksin....

hayırlı cumalar .

hayırlı cumalar canım:16:

Ben alındığınız noktayı anladım.Eşinizin size destek çıkmaması.Evet bu konuda çok haklısınız.Hani desem siz mi çok şey istiyorsunuz ama yazdıklarınıza göre eşinizin ailesinden hiçbir şey görmemişsiniz.Desem ki nasıl olsa isteksizler zorla da güzellik olmaz niye istediğiniz şeylerin fotosunu yolladınız?Diyorsunuz ki alacaklardı senin beğendiğni bir şey olsun dediler.Bunda da yaptığınız yanlış bir şey yok.Bir de şu erkek ya da kız tarafı(anne-baba) yardım etmek zorunda dğeil mantığını anlayamıyorum! Bazı arkadaşlar bu ifade etmiş.Anne değilim bilmiyorum ama bir anne babanın evladından başka nedir çok değerli olan?Yapmayacak mı gelinine,oğluna,torunua bir şey.Yardım etmeyecek mi yuva kurarken(elinden geldiğince),evlenirken,ya da sıkıntıya düştüğünde.(tabi evladın tutumuna göre de değişen bir şey bu).Çevremde görüyorum,yeter ki kızım mutlu olsun,oğlum mutlu olsun içlerine sinsin diye anne babalar ellerinden ne geliyorlarsa yapıyor ama burdaki bazı üyelerin mantığı bana garip geliyor.Konu sahibi arkadaşım sen de üzme kendini fazla,büyütülecek bir eşy değil,sen eşinle mutlu olmaya iyi anlaşmaya bak..

Son düzenleme:
Bence bırak ona buna darılmayı; bebek sahibi olmanın keyfini çıkar.

Son düzenleme:
ben olsam bende darilirim ya elaleme bir cift kiyafet alip goturuyorlarsa kendi torunlarina iki katini yapmalari lazim hem annemlerin hem kayinvalidemlerin yapmazlarsa dusuncesizliktir bence...

ama konu sahibi sen demissin esine karakiz su arabayi begenmis vs diye adamda oyle demistir ne var bunda...

Son düzenleme:

hayırlı cumalar .

kim ne ile eğleniyor arkadaşım? kim seninle dalga geçti? konu açtın hatalı olduğun yönleri vurguladık ki gelen yorumların çoğu bu yöndeydi.hamileliğinin etkisiyle yanlış davranıyorsun kendini bu kadar üzme dedik.anne olunca geçecek bunlar,kimseye nispet için çabalama dedik..ne dememezi iserdin? "evet haklısın k.validenler çok kötü insanlar.ne anneler gününde ara ne de birşey yap" desek mutlu mu olacaktın? istenilen yorumlar gelmeyince bir suçlama,bir garip tavırlar..oh ne ala memleket...

olay daha çok yeni,konu sahibi resim paylaşmış daha.anladığım kadarıyla kaynana almayız dememiş.ama konu sahibi evde yaşayan çocuğa bile alınanlara fesatlık ediyor.benim yanımdaki evladıma aldığım hiç birşeye gelin karışamaz.benim gezmeme de karışamaz.

aileler evlatlarının evlenmesi ve çocuğu içi,n birikim yapsın deniyor.biliyormusunuz ne şartlarda yaşıyor insanlar.değil birikim yapmak çocukların okul ve dersane masraflarının altında zorlanıyoruz.ne zaman birikim yapsın bu aileler.çocukların önce okulu,dersanesi,sonra üniversite ve geçim masrafı.arkasından askerlik ve tabiiki gene kpss için dersane ve harçlıkları,aileler ne zaman birikim yapsın.lütfen biraz da aileler için empati yapın:50:

olay daha çok yeni,konu sahibi resim paylaşmış daha.anladığım kadarıyla kaynana almayız dememiş.ama konu sahibi evde yaşayan çocuğa bile alınanlara fesatlık ediyor.benim yanımdaki evladıma aldığım hiç birşeye gelin karışamaz.benim gezmeme de karışamaz.

aileler evlatlarının evlenmesi ve çocuğu içi,n birikim yapsın deniyor.biliyormusunuz ne şartlarda yaşıyor insanlar.değil birikim yapmak çocukların okul ve dersane masraflarının altında zorlanıyoruz.ne zaman birikim yapsın bu aileler.çocukların önce okulu,dersanesi,sonra üniversite ve geçim masrafı.arkasından askerlik ve tabiiki gene kpss için dersane ve harçlıkları,aileler ne zaman birikim yapsın.lütfen biraz da aileler için empati yapın:50:

Aaaa olur mu birikim yapamıyorsanız kredi çekersiniz, o da olmazsa oturduğunuz evi satarsınız, emekli olup dinlenmek de hakkınız değil, emekliyken çalışıp şanınıza uygun bir düğünün parasını ödersiniz. Neden, çünkü bu ülkede şan şeref ve namus artık altınla, düğünde takılan takıyla, alınan eşyayla ve düğünün yemekli olup olmamasıyla ölçülür hale gelmiş.

toplu cevap veriyorum evet ben bir herşeyden fedakarlık yaptım düğünümden nişanımdan şimdide çocuğumdan yapıyorum

ben bir kez evlencektim birkez nişan yapcaktım haklısınız doğumuda nasıl olursa yaparım bir kaç tane
çok tşekkür ederim benim beklediğim bir şey olmadı şimdiye kadar olunca da gördük
çocuk kandırr gibi oraya gelince alınır denipde alınmayacağınıda biliyrduk
işte bende kendini dışlanmış hissediyormuş yazık dışlansın istemedim beğendiğim şeyin resmini linkini gönderdim özelden
anne slm
Sunny Baby Alya Ana Kucağı - e-bebek.com

bundan böyle oyuncaklı

bide arabada bu Baby 2 Go Mistral ift Ynl Puset 8842 | | Bebefix.com

Baby2Go 8842 Mistral Çift Yönlü Bebek Arabası kırmızı siyah iyi diğer ini hangi renk alırsanız olur fark etmez siz beğenin

ama bu modellerde isityorum sizin ordan almanız daha iyi sanırım burda zorlanırsınız dışar çıkmak felan
hem tanıdık olur sizin oralar iyi günler görüşürz aeol

yazmam sorundu haklısınız tekrar teşekkür ederim hepinize teker teker.

ha bu arda düğünümde nişanımda bana istemedin ki bir şey yoksa alırsınız diyen insanlardan
isteyince ne olur diye istedik yoksa çok şükür kimseye ağız eğmedim kimseye çok şükür minnet etmedim

söylenincede söylenmeyincede birşey alınmadığını gördüm.

benim babam yaptı düğünü hreşeyi tek lafta etmedi.
ama ben ederim daha üstüne laf söylüyorlarsa.

Aaaa olur mu birikim yapamıyorsanız kredi çekersiniz, o da olmazsa oturduğunuz evi satarsınız, emekli olup dinlenmek de hakkınız değil, emekliyken çalışıp şanınıza uygun bir düğünün parasını ödersiniz. Neden, çünkü bu ülkede şan şeref ve namus artık altınla, düğünde takılan takıyla, alınan eşyayla ve düğünün yemekli olup olmamasıyla ölçülür hale gelmiş.

hadi bir tanesi için evimi sattım( gerçi daha ev sahibi değilim,çocuklara iş kuralım diye ev parasını oraya yatırdık fazlasıyla)diğer oğluma haksızlık olmayacak mı:34:

zaten senelerdir evlatlarımız için yaşamışız,bıraksınlarda emekliliğimizde bacaklarımızı uzatıp oturalım.emekliliğimizin keyfini sürelim değil mi:50:

biz senelerdir evlatlarımız olmadan hiçbir yere gitmedik.biri bile gelemese planımızı iptal ettik.geçen hafta baktım biri bir tarafa gitti,diğeri başka tarafa.yani ne kadar biz üstlerine düşsekte sonunda herkes bildiği gibi yaşıyor.bundan sonra bende kendi keyfimce yaşayacağım:51:kim ne yaparsa yapsın:34:

toplu cevap veriyorum evet ben bir herşeyden fedakarlık yaptım düğünümden nişanımdan şimdide çocuğumdan yapıyorum

ben bir kez evlencektim birkez nişan yapcaktım haklısınız doğumuda nasıl olursa yaparım bir kaç tane
çok tşekkür ederim benim beklediğim bir şey olmadı şimdiye kadar olunca da gördük
çocuk kandırr gibi oraya gelince alınır denipde alınmayacağınıda biliyrduk
işte bende kendini dışlanmış hissediyormuş yazık dışlansın istemedim beğendiğim şeyin resmini linkini gönderdim özelden
anne slm
Sunny Baby Alya Ana Kucağı - e-bebek.com

bundan böyle oyuncaklı

bide arabada bu Baby 2 Go Mistral ift Ynl Puset 8842 | | Bebefix.com

Baby2Go 8842 Mistral Çift Yönlü Bebek Arabası kırmızı siyah iyi diğer ini hangi renk alırsanız olur fark etmez siz beğenin

ama bu modellerde isityorum sizin ordan almanız daha iyi sanırım burda zorlanırsınız dışar çıkmak felan
hem tanıdık olur sizin oralar iyi günler görüşürz aeol

yazmam sorundu haklısınız tekrar teşekkür ederim hepinize teker teker.

sana ya da eşine almayız mı dediler:26:

ha bu arda düğünümde nişanımda bana istemedin ki bir şey yoksa alırsınız diyen insanlardan
isteyince ne olur diye istedik yoksa çok şükür kimseye ağız eğmedim kimseye çok şükür minnet etmedim

söylenincede söylenmeyincede birşey alınmadığını gördüm.

benim babam yaptı düğünü hreşeyi tek lafta etmedi.
ama ben ederim daha üstüne laf söylüyorlarsa.

Eğer soruluyorsa ve aranızda böyle bir münasebet varsa bencede istemek ağız eğmek değildir.

Sonuçta onlar bizlerin aileleri.. Samimi arkadaşlar arasında alınacak hediyeler bile söyleniyor.

Kişinin ihtiyacına göre birşey almak en iyisi.

......

Bence laf etmeyin..Siz üzerinize düşmeyeni, istediğiniz için yapmışsınız.

Bununla gurur kırmayın.

İnşaallah sağlıkla ve mutlulukla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. :nazar:

Back
X