Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortada hiç bi sorun yok boşu boşua huzurunuzu bozuyorsunuz suçlu da eş ve ailesi oluyor
Bütün bunların hepsi hamilelik psikolojisinden kaynaklanıyor işte![]()
çok hoşsunuz,gerçektenayrıca kendini dünyadaki her bebeğin annesi gibi hissedecek
ben doğum yaptıktan sonra yeni doğan kedi,köpek,kuş vb..şeylerin bile annesi sanıyordum kendimi,yavruları bakımsız biçare görünce oturup ağlıyordum..arkadaş şu açtığı konunun ne kadar boş olduğunu o zaman daha iyi anlayacak.İnşallah.
ay canım haklısın.ben biraz katı biriydim.kolay klay ağlayamazdım.oğullarım doğduğundan beri nerde asker görsem içim yanar,gözlerim dolar o ana kuzularına,hiç kıyamam![]()
10 milyar bocu olandan beklemesi yanlış değil doğru. özel şeylermi burda paylaşmak tan hoşlanmıyorum ama sinirden dökcem hepsini.neyse ben susayım.
annemler kayseride ben istanbuldayım ve annem dedi beşiği kurduysanız resim at bakayım evime gelemicek göremeyeceği için.
ayrıca gösteririm ilk çocuğum hevesimiz var bizimde
yorum yazmaya bırakmıyorsunuz nasıl olsa kendi çapınızda konuşuyorsunuz demi
alın size bırakıyorum konuyu konuşun eğlenin bura birkez daha öğreniyoruz ki
hiç birşey yazlmaması gerekiyor
hayırlı cumalar .
yorum yazmaya bırakmıyorsunuz nasıl olsa kendi çapınızda konuşuyorsunuz demi
alın size bırakıyorum konuyu konuşun eğlenin bura birkez daha öğreniyoruz ki
hiç birşey yazlmaması gerekiyor
hayırlı cumalar .
olay daha çok yeni,konu sahibi resim paylaşmış daha.anladığım kadarıyla kaynana almayız dememiş.ama konu sahibi evde yaşayan çocuğa bile alınanlara fesatlık ediyor.benim yanımdaki evladıma aldığım hiç birşeye gelin karışamaz.benim gezmeme de karışamaz.
aileler evlatlarının evlenmesi ve çocuğu içi,n birikim yapsın deniyor.biliyormusunuz ne şartlarda yaşıyor insanlar.değil birikim yapmak çocukların okul ve dersane masraflarının altında zorlanıyoruz.ne zaman birikim yapsın bu aileler.çocukların önce okulu,dersanesi,sonra üniversite ve geçim masrafı.arkasından askerlik ve tabiiki gene kpss için dersane ve harçlıkları,aileler ne zaman birikim yapsın.lütfen biraz da aileler için empati yapın![]()
Aaaa olur mu birikim yapamıyorsanız kredi çekersiniz, o da olmazsa oturduğunuz evi satarsınız, emekli olup dinlenmek de hakkınız değil, emekliyken çalışıp şanınıza uygun bir düğünün parasını ödersiniz. Neden, çünkü bu ülkede şan şeref ve namus artık altınla, düğünde takılan takıyla, alınan eşyayla ve düğünün yemekli olup olmamasıyla ölçülür hale gelmiş.
toplu cevap veriyorum evet ben bir herşeyden fedakarlık yaptım düğünümden nişanımdan şimdide çocuğumdan yapıyorum
ben bir kez evlencektim birkez nişan yapcaktım haklısınız doğumuda nasıl olursa yaparım bir kaç tane
çok tşekkür ederim benim beklediğim bir şey olmadı şimdiye kadar olunca da gördük
çocuk kandırr gibi oraya gelince alınır denipde alınmayacağınıda biliyrduk
işte bende kendini dışlanmış hissediyormuş yazık dışlansın istemedim beğendiğim şeyin resmini linkini gönderdim özelden
anne slm
Sunny Baby Alya Ana Kucağı - e-bebek.com
bundan böyle oyuncaklı
bide arabada bu Baby 2 Go Mistral ift Ynl Puset 8842 | | Bebefix.com
Baby2Go 8842 Mistral Çift Yönlü Bebek Arabası kırmızı siyah iyi diğer ini hangi renk alırsanız olur fark etmez siz beğenin
ama bu modellerde isityorum sizin ordan almanız daha iyi sanırım burda zorlanırsınız dışar çıkmak felan
hem tanıdık olur sizin oralar iyi günler görüşürz aeol
yazmam sorundu haklısınız tekrar teşekkür ederim hepinize teker teker.
ha bu arda düğünümde nişanımda bana istemedin ki bir şey yoksa alırsınız diyen insanlardan
isteyince ne olur diye istedik yoksa çok şükür kimseye ağız eğmedim kimseye çok şükür minnet etmedim
söylenincede söylenmeyincede birşey alınmadığını gördüm.
benim babam yaptı düğünü hreşeyi tek lafta etmedi.
ama ben ederim daha üstüne laf söylüyorlarsa.