Eşimle tartışırken kızım uykudan uyandı

Konu sahibesi haksızsınız..
Adamla evlenmeye mecbur değildiniz..
Çocuğunuzun önünde bardak kırılmasına üzülmekten ziyade, bu gidişle babasız veya anne baba psikolojik hasta ebeveynlerle yaşayacak ona üzülün..
Dün bile nereye harcadığımı unutuyorum bazen..
Sonuçta robot değilsiniz bu stres insanı hasta eder..
Hayatınız ve diğer hayatlar 24 tl için kavga çıkaracak kadar ucuz olmamalı..
Evlenmişşiniz insanların bazılarının hemen bulamadığı evladıda Rabbim vermiş..
Bence nankörlük etmeyin eşiniz ve çocuğunuzla en önce kendinizle barışın..
Selametle..

Ama siz eşinizin para ayırdığını biliyorsunuzdur
Oda sizinkini biliyordur
Ama eşim bana söylemedi
İspat etmesem belki de hala bilmiyor olucaktım

Paran vardır ayırırsın
Ona birşey demem
Ama gelirimiz ona göreydi
Ben sadece onda değil kendimde de kısıyordum
Canım birşey isterdi alamazdım
Bir kıyafet görürdüm alamazdım
Ben böyle düşünürken onun para ayırması beni çok üzdü

ama o parayı ayırıp kumarda harcamamış ki.
o da canı bir şey isterken almamış para biriktirmiş. gereksiz harcama yapmamış. zamanında bir şeylerden eksik kalmışsınız diye adamı bu kadar suçlamayın. siz o zaman çalışsaydınız istediğiniz alsaydınız.
yukarda da yazmışsınız yok bodroya bakaraım hesaba bakarım. bu kadar şüpheci durumlar yorar sizi. aynı hayatı paylaşıyorsunuz bu kadar şüphe fazla.

İnsanlar çalışırken bazen iş arkadaşları ile plan yapıyor..Şuraya yemeğe gidelim, aa şöyle bir yer açılmış bi gidip bakalım, ya da öğle yemeğini beğenmeyince topluca dışardan yemekler söyleniyor...Böyle bir durumda çalışanın cebinde para bulunmalı değil mi?...Her kuruşun hesabı verilemez ki...Belki eşinizde bu tür durumlarda mahcup olmamak için biraz cebinde kalsın diye ayırım yapmıştır ve yeri gelincede kullanmıştır.

Madem bordroyu görmediniz kendisimi itiraf etti para ayırdığını o yıllarda. Bence de 24 tl için kavga çıkarmaya değmezdi ama siz bir kere güveninizi yitirmişsiniz bence o para ayırma olayı ile ilgili destek alabilirsiniz çünkü atlatamamışsınız.

Evet öyle benim etrafımdakiler
İşine gücüne bakıyor
Parasına bakıyor
Bir insan birisini ya sevdiği için evlenir ya parası için
Ben sevdiğim için evlendim
Birçok sıkıntı çektim
Ama öyle olmadı
Sevdiginiz icin evlendiyseniz cektiklerinizi anlatmaktan vazgecin. Kocanizin yuzune surekli bi seyleri vuran, kocalarini asagilayip hor goren, adamlari bunalima sokan kadinlardan gibi gozukuyorsunuz burdan. Suan sizde calisiyormussunuz zaten. Hala daha adama neyin hesabini soruyorsunuz? Hadi onceden imkan yoktu evde ac bekliyorduk o bizden para sakliyordu diyorsunuz. Bu kadar lanet bir adamsa zaten bosanin ve kendi kensinize gecinin.

Parayi saklayip baskasiyla yemeyecekse sizin icin kenara attiysa ne sıkıntı var ki bunda. Benimde kenarda bazen param olur. Esim ne miktar bilir ne bisey. Cok buyuk ayip etmissiniz.

ama o parayı ayırıp kumarda harcamamış ki.
o da canı bir şey isterken almamış para biriktirmiş. gereksiz harcama yapmamış. zamanında bir şeylerden eksik kalmışsınız diye adamı bu kadar suçlamayın. siz o zaman çalışsaydınız istediğiniz alsaydınız.
yukarda da yazmışsınız yok bodroya bakaraım hesaba bakarım. bu kadar şüpheci durumlar yorar sizi. aynı hayatı paylaşıyorsunuz bu kadar şüphe fazla.
Yemek yedim diyor
Ama ne kadar sakladı nereye harcadı hiç bilgim yok
O zamanlar sağlık sorunundan çalışamamıştım
Ama şimdi çalışıyorum çok şükür

Bakmaktan yoruldum zaten
Hayatımdan hiç memnun değilim

Şaka gibisiniz gerçekten bende her ay maasimdan kenara para atıyorum eşimin hiç haberi olmaz zaten benim kazandığım parayı asla sorgulamaz bile ne bu şimdi bendemi arkasından iş çevirmiş oluyorum bir sene önceki faturan8n hesabını soruyorsunuz kusura bakmayın haksızsınız

Eşim bir kaç sene önce maaşından para ayırmış ve bana söylememiş
Maaş bordrosu istiyordum verilmiyor diyordu halbu ki veriliyormuş
Ve ben bunu meydana çıkardım
Açıklaması da o zamanlar tek maaşla geçiniyorduk sen çok harcama diyordun
Ben de istediğim yemeği yiyemiyordum
Onun için dedi
O zamanlar

O günden bu güne hep içimde şüphe
Bankanın sayfasını telefonuma indirdim
Hesaba ne yatıyor ne çıkıyor
Herşeye bakıyorum
Maaş bordrosunu da alıyorum

Akşam bankanın sitesinden bakarken geçen sene bir yere 24 tl çekilmiş gördüm
Giyim diye geçiyor
Belki de ben çektirmişimdir
Sordum belki hatırlar diye
Geçen seneyi nerden hatırlayayım
Zaten kontrol ediyorsun
Yapıcak olsam burdan mı yaparım
Kenara atarım
Her ay maaş bordrosu elinde dedi
Ben de yaptın zaten yapıcağını sanki bendem habersiz hala saklıyorsun gibi dedim şüphe içindeyim senin yüzünden dedim

Tartışırken kızım uyandı geldi
Kızımın önünde bardağı kırdı
Çok sinir oldum
Kaç kere söyledim ne olursa olsun çocuğa tartıştığımızı belli etmicez diye
Bu bardak kırıyor
Gırtlağını sıkıveresim geliyor

Sanki ben şüphe içindeydim hep
Güvenimi sarsan o
Ben de sıkıntılar çektim
Etrafımdakiler kendilerini düzerken arabalarla gezerken ben hep sıkıntı çektim
Ama yalan söylemedim

Haklı mıyım yoksa paranoya mı
Çok sıkıldım bu durumdan
Özellikle kızımın tartışmaları görmesine üzülüyorum
Eşin hata yapmış sen daha da büyük hata yapıyorsun. Bir evliliğin içine para hesabı girdiyse üstüne de güvensizlik tuz biber ektiyse o evlilikten hayır gelmez.

Onu bilmiyorum işte
Maaş bordrosunu görmüyordum ki
Göreve gidiyordu
Harcırah yatıyordu
Ordan da ayırmış
Az diyordu ama bilmiyorum
Nasıl çıktı bu ortaya?
Ben sonradan bordrosunu gördünüz de öyle öğrendiniz sandım.

Madem bordroyu görmediniz kendisimi itiraf etti para ayırdığını o yıllarda. Bence de 24 tl için kavga çıkarmaya değmezdi ama siz bir kere güveninizi yitirmişsiniz bence o para ayırma olayı ile ilgili destek alabilirsiniz çünkü atlatamamışsınız.
Hayır ben kendim öğrendim telefonundan
Güvenim gitti
Sanki hala saklıyor ve bana söylemiyor gibi geliyor

Eşin hata yapmış sen daha da büyük hata yapıyorsun. Bir evliliğin içine para hesabı girdiyse üstüne de güvensizlik tuz biber ektiyse o evlilikten hayır gelmez.
Benim yaptığım hata ne anlayamadım
Yalan söyleyen eşim

Ben hatırlarım
Her ay kredi kartı ekstresine bakarım
Maaş bordrosuna bakarım
Herşeye bakarım
Ama bu beni artık yoruyor

Çocuk için olandan dolayı ayrı kızgınım
Kaç kere de söyledim

Bence artık güvenip herşeyi ona bırakmalısınız bu çünkü adamı sıkar ya ben ilk evlendigimde müşterilerini felan sorardım ama farkettim ki oda bende bu durumdan sıkıldık sormayı bıraktım ki gelen faturayı bilmem kendi telefon faturaları bile bakmam bunlar bana ait işler değil bir kere geç odedi neden bana faturayı vermedin dedi bende dedim ben elektrik panosuna bakmıyorum sen geçerken al dedim ondan sonra alıştı oda otomatik ödemeye aldı çalışmıyorum parası yok ise param yok der bana kaba bir hesap çıkartır bunay ki gönderiniz 15 bin gelen 14 bin der ne yapacaksın bin lirayı derim eksi desin derim hallederim ben der o konuyu o acana kdr sormam beni ilgilendirmez çünkü biliyorum ki içkisi sigarası kumarı yok eğer bunlar olsa bu kdr rahat olmam ama bu kdr senin kdr abartacagimi düşünmüyorum gerçekten bu düşünceden sıyrılıp eşine güvenip ipleri biraz ona bırakmalısınız

Nasıl çıktı bu ortaya?
Ben sonradan bordrosunu gördünüz de öyle öğrendiniz sandım.
Bana burda kızıcaklar belki ama
Casus programı yüklemiştim
Öyle gördüm maaşından 50 tl para çekmişti

Eşiniz de sizin hesabınızı inceliyor mu? Suan çalışıyorum demişsiniz Sizin maaşı da esiniz kuruş kuruş takip ediyor mu

Back
X