- 19 Mart 2019
- 1.967
- 6.171
- Konu Sahibi Kelebeginruyasiii
Herşeyine eyvallah dediğiniz birine yaranmayı mı bekliyordunuz? Ya da ortak yürüteceğiniz bir evlilikte neden eşinin istediği olsun? Onca yıl yaşadığın hayatta hiç tecrübe ettiğin bir konu yokmuydu ki hayatını sen yönetemeyesin.Aslında o konuda yine ben hatalıyım en başta tanışma aşamasında o herşeyi söyledi bana ben kabul ettim yaparım ederim bunca yıl gezdim tozdum istediğimi giydim dedim bundan sonra da eşimin dediği olsun onca sene annem çok karıştı kadını hiç dinlemedim bari bu sefer eşimi dinliyim dedim ama sonuç bu ya ra na ma dım! En ufak hatada annemlerdeyim
Yahu bir kaç aylık bebek bile annenin tavırlarına göre nazını niyazın yapıyor, annenin açığını buluyor.
İnsana yaşadığı hayatı sorgulatması için daha iyi bir sebep olamazdı..Kendimi tanıyamıyorum ki zaten evlendiğimden beri ben ben değilim ben gitmişim yerine bir robot gelmiş gibi
Sorunda bu ya zaten onun istemediği!!şu anda o beni hatalı görüyo kesinlikle evet bir konuda hatalıyım istemediği şeyi gizlice yaptım ama bu onun herkesi karşısına almasını saygısızlık etmesini herşeyi silip atmasıni gerektirmiyordu...
Sigara sevmeyen insan uyarır, belki tartışır, benim olduğum ortamda içme der vs vs. Ama zorlayamaz! Zararı size değil mi sonuçta?
Siz kendinizi dövmeye alışmışsınız, baskı insana bunu yaptırır. Afallatır, özgüvenini alır, suçlu hissettirir.
Kendinize bunu neden reva görüyorsunuz. Yumruğunuzu masaya vurmayı bırak, masayı kırmanız lazım sizin artık.
Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 46 Kg. ile 62 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 158 cm. Başlangıç Kilom :70.95 Kg. Şimdiki Kilom :68.35 Kg.