eşimle yeni ayrıldık, ayrılırken üzgündüm şimdi dönmek istemiyorum. kızlar sızce normal mi ?

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
slm arkadaşlar..
esimle 1 hafta önce ayrıldık. ortada gecerli bi sebep yok böyle bi karar almış ve ayrıldık yanı bana fikrim sorulmadı bile... bu durumla ilk karsılaştıgımda cok uzulmuştum cok yıpranmıstım ama gun gectıkce bu evlılıkten uzaklastıgımı hissediyorum. etrafımdakıler onun yakın zamanda donecegını söylüyor. çünkü birbirimizi çok seviyorduk ve ayrılık için neden yok, pişman olmaya basladıgını duydum..
benım kafama takılan sey ıse bu ayrılık baslarda benı uzse de suan kahretmıo eskı hayatıma dönmus olmaktan mutsuz da değilim sanki evililiğimden de soğudugumu hissediyorum, tabı evlılık bıterse sonrakı surecler karsına cıkıcak yenı bırı insanı dusunduruo ama eşimde barısmak isterse dönmeli miyim yoksa inceldiği yerden kopmalı mı bilemedim....
var mı böyle durumları yasayan yada tanık olan kızlar sizce nasıl yapmalı ?

sana sorulmadan ayrılık olmuş..dönmemen kadar doğal birşey yok..
haklısın kesinlikle bencede dönme...
evlilik öyle canı istendiğinde ayrılıp geri dönülcek birşey deil..

İki aynı konu açmışsınız,biri kapanır bilginize...
Onun dönebileceğini düşünmeniz bile garip.
Adam bencilce bir hayat yaşıyor işte.
Ben olsam,oturup konuşmadan çekip giden adamı aklıma bile getirmem.
Bir an önce davamı açar,boşanırım.
Soğumakta geç bile kalmışsınız.

evet farkındayım konunun birini silemedim açmış bulundum... bilmiyorum hersey o kadar anı oldu kı anlamlandıramıyorum

Nasıl.. Eşiniz boşanma kararını kendi başına mı aldı.
Şimdi de pişman olmuş..
Dönme kararı alma ihtimali var..
Sıkıldım git, vazgeçtim gel..
Oyuncak gibi..
Oyun gibi..

yani boşanma gibi değil ama düşünme.. düşünmeye ihtiyacı varmış ama netice de ayrıldık o yuzden bu durumda bosanmada kuvvetli ihtimal.....

Haksiz yere terk edilmissin , soguman cok dogal ..
Bencede dönme , dönsen bile esin yine sebebsiz ayrilmak isteyecektir ..

ben neden ayrıldığınızı da anlamadım ki. ne kadarlık evlisiniz??
nasıl size sorulmadan alındı bu karar,sebeplerini yazarsanız daha net anlaşılır durumunuz..
atıyorum adam size şiddet uygulamıştır,ya da madee kullanıyordur,ya da aldatıyordur,ne bileyim aileler sorundur vss...hepsinin cevabı farklı çünkü..

yani boşanma gibi değil ama düşünme.. düşünmeye ihtiyacı varmış ama netice de ayrıldık o yuzden bu durumda bosanmada kuvvetli ihtimal.....
Ha boşanma ha düşünme ha ayrılık!
Ne farkedecek?
Bu adam küçücük bir sebepten dolayı size sormadan çekip gitmiş.
Şimdi neyini düşünüyorsunuz ki?

Öyle saçma şey mi olur? Gerçekten sebepsiz bir ayrılıksa, her git dediğinde gidip, dön dediğinde dönecek misiniz?

Hadi çok pişman oldu, döndünüz diyelim; güvenebilir misiniz kafası atınca yine ayrılmak istemeyeceğine?

iki yıllık evliyiz. aslında bırbırımız cok sevıyoruz ve cok ıyı anlasıyoruz ama aileler yüzünden özellikle onun ailesi yüzünden sebepli sebepsiz atışmalarımız oluyordu.. zaten ayrılıgın sebebı de onun aılesı buna sonradan ıyıce emın oldum.... basından berı esımı doldurup doldurup kafasını kurcalıyolardı bazen hıssettırse bazen hıssettırmıyordu. ve bızım ayrılmamızı da bence yıne aılesı ısteyıp esımı guzelce doldurup gazladılar bızde ayrıldık... onların yaptıgına emınım cunku bu durumda onlardan yardım ıstememe ragmen hıc bısey yapmadılar bi ohh ıyı oldu demedıklerı kaldı..

eşim onların gazına gelerek bı hata yaptı ama sonrasında da pişman olmaya baslamış.. bu durumda hepsine öfkeliyim onları Allah a havale ediyorum. sinirlerimle fevri hareket etmek istemiyorum ama esımı çok sevmeme ragmen ınanılmaz sekilde evliliğmden soğudum, geri dönmek istemiyorum ama pişman olmakta istemıyorum.. acaba dıyorum benı kaybettı sımdı ve ayrıyız bu durumda aılesının gercek yuzunu görebılır mı yoksa hersey dön basa en basa mı olur bilemiyorum...

iki yıllık evliyiz. aslında bırbırımız cok sevıyoruz ve cok ıyı anlasıyoruz ama aileler yüzünden özellikle onun ailesi yüzünden sebepli sebepsiz atışmalarımız oluyordu.. zaten ayrılıgın sebebı de onun aılesı buna sonradan ıyıce emın oldum.... basından berı esımı doldurup doldurup kafasını kurcalıyolardı bazen hıssettırse bazen hıssettırmıyordu. ve bızım ayrılmamızı da bence yıne aılesı ısteyıp esımı guzelce doldurup gazladılar bızde ayrıldık... onların yaptıgına emınım cunku bu durumda onlardan yardım ıstememe ragmen hıc bısey yapmadılar bi ohh ıyı oldu demedıklerı kaldı..

eşim onların gazına gelerek bı hata yaptı ama sonrasında da pişman olmaya baslamış.. bu durumda hepsine öfkeliyim onları Allah a havale ediyorum. sinirlerimle fevri hareket etmek istemiyorum ama esımı çok sevmeme ragmen ınanılmaz sekilde evliliğmden soğudum, geri dönmek istemiyorum ama pişman olmakta istemıyorum.. acaba dıyorum benı kaybettı sımdı ve ayrıyız bu durumda aılesının gercek yuzunu görebılır mı yoksa hersey dön basa en basa mı olur bilemiyorum...

eşinin burnunu sürt, süründür onu sakın hemen vazgeçme.
ailenin yanında kal uzunca bi süre.
çok kızdım eşine, afedersin ama eşin köpekler gibi pişman olup ailesini de kendi evine karıştırmamayı öğrenmeli.

eşinin burnunu sürt, süründür onu sakın hemen vazgeçme.
ailenin yanında kal uzunca bi süre.
çok kızdım eşine, afedersin ama eşin köpekler gibi pişman olup ailesini de kendi evine karıştırmamayı öğrenmeli.

bende öyle dusunuyorum ve zaten benım esım oyle naza da gelmez ben hemen donmem oda peşimden gelmezse bu iş biter direk....
yada hıc uzatmıycam ders almışmıdır duzelmışmıdır ıhtımalıne kapılmıycam. dırek bitircem bi kere yapan bı kez daha yapabilir diye düşüncem

bende öyle dusunuyorum ve zaten benım esım oyle naza da gelmez ben hemen donmem oda peşimden gelmezse bu iş biter direk....
yada hıc uzatmıycam ders almışmıdır duzelmışmıdır ıhtımalıne kapılmıycam. dırek bitircem bi kere yapan bı kez daha yapabilir diye düşüncem

tercih senin tabiki ama ilerde pişman olursan bir şans daha verseydim diye.
ben o yüzden boşanma lafı etmedim sana.
sen bilirsin tabiki ölç tart duruma göre.

kocan deh dedimi gidecen kah dedin mi duracan mı ben anlamadım...canı istemiş ayrılmış şımarık herif pişman olmuş gelecekmişmiş..valla kukla gibi bir karakteriniz varsa o git deyince gidin dön diyince dönün..

tercih senin tabiki ama ilerde pişman olursan bir şans daha verseydim diye.
ben o yüzden boşanma lafı etmedim sana.
sen bilirsin tabiki ölç tart duruma göre.

eşim benı sevıo bunu bılıyorum ama benım ıcınn yanıp tutusmuo demekkı. bu kadın benım hayat arkadaım ona sarıkayım sıkı tutayum demıyo demekkı aılesının lafıyla hareket edıo. ben sınırlenıp herseyı pat pat soylerken acık bı sekılde onlar aklındakılerı yavas yavas guzelce tatlı dılle ve sınsıce cocuklarına asılıyorlar.. bu durum nasıl asılır ve asılmazsa ılerde yıne tekrarı olur yasadıklarımın o yuzden esıme guvenemıyorum..
karsıma geldiğinde çok kararlı pışman ve ılımlı görürsem dediğin doğru sans vermediğime pişman olurum ama hala burnu havada dediğim dedikse de orda bırakırım diye dusunuyorum.. şimdi bile dediğim gibi o kadar soğudu kı ıçım aklıma bıle getırmemeye calışıyorum

kocan deh dedimi gidecen kah dedin mi duracan mı ben anlamadım...canı istemiş ayrılmış şımarık herif pişman olmuş gelecekmişmiş..valla kukla gibi bir karakteriniz varsa o git deyince gidin dön diyince dönün..

aynen öyle şımarıklıgından ve arkasına aldıgı destekten böyle yapıyor... hayır oyle kuklası falan olmak degıl derdım zaten benı yonetemedıklerı ıcın oldu butun bunlar ben hep bildiğimi yaptıgım enı kendılerıne cevırıp kukla yapamadıkları ıcın oldu...
benı dusunduren sonrasında pişman olmamak adına temkınlı adımlar atmak, bunun ıcınde nasıl davranmam gerektıgını bulmak

X