kızlar merhaba,
Benim eşiminde morfoloji bozukluğu var Diğer değerleri iyi.(hareketlilik sayı vs.) Ama morfoloji %2 Doktorumuz morfolojinin çok etkilemeyeceğini söyledi. Biz Yaklaşık 5 aydır deniyoruz bunu öğreneli 2 ay oldu. Doktorum 3 ay deneyin normal yolla olmazsa aşılama yaparız dedi. Yani %2lik oranlademekki aşılama yapılıyor. Aynı zamanda doktorum Özel bi hastanenin tüp bebek merkezinin başında.
Bu ay da deneyceğiz olmazsa aşılama şans dileyin bize.
Umarım bebiş isteyen herkese allahım tatlı mucizeler verir.
mrb nix aşılama o kadar pahalı deyil ve izine ihtiyac yok yani yatmıyorsun normal hayata devam
mrb yeni okudum iletini bazı arkadaşlar aşılamayı 110 yteleye yaptırmışlar bende 350 ytlye yaptırdım eşimin görevi nedeni ile hakkariye geldik burada pek doktor yok ondan bizimki biraz fazla oldu ama çocuk için değer diyorum sağlık olsun canını sıkma eşiyin spermimi az benim eşim varikoselden ameliyat oldu şimdi bazı değerleri yükselmiş hayırlısı olsun
Hani arkadaşlar nerede 110 ytl'ye aşılama yapıyorlar? Sadece labaratuvarda sperm yıkama işlemi için bile 150 ytl ödüyoruz biz. Doktorlarda 200 ytl'den daha ucuza yapmıyor bunu.mrb yeni okudum iletini bazı arkadaşlar aşılamayı 110 yteleye yaptırmışlar bende 350 ytlye yaptırdım eşimin görevi nedeni ile hakkariye geldik burada pek doktor yok ondan bizimki biraz fazla oldu ama çocuk için değer diyorum sağlık olsun canını sıkma eşiyin spermimi az benim eşim varikoselden ameliyat oldu şimdi bazı değerleri yükselmiş hayırlısı olsun
geçen benim eşimde olmuştu.ameliyattan önce 18 milyon ile 20milyon arasında çıkıyordu sperm sayısı.ameliyattamn sonra 36milyona yükseldi.fakat bendede pko var.hadi birimizin sorunu ortadan kalksın diye düşündük.şuan ben tedav ioluyorum.ameliyat basit bişy.20 25dk.sürüyor fakat sayı için faydası kesinlikle var arkadaşımHesretim68 Merhaba,
Yazini Okudumda Varikosel Ameliyati Ve Ameliyat Sonucuyla Ilgili Yani Sonrasinda Değerlerin Hepsimi Bir Kismimi Değişti Ameliyat Ne Kadar Sürdü Bilgi Verebilirmisin Biraz.
evet canım sayı için etkili oldu bizimde.hareketi etkilemiyo ameliyat.bende aılama oldum 4gün önce.nasip bakalım.600ytl ise toplam iyi.benim iğneler rapor ile 285 tutlu.200yumurta takibi için 300de aşılamaya verdim.birde ayrıyeten muayene ücreti ödedim.birde bursa yaptırdım.yol ücreti falan 1200ü falan buldu.allah yardımcımız olsunarkadaşlar ben trabzonda özel bir has.tev. görüyorum eşim varikoselden am.oldu fakat faydasını görmedik aksine harekat azlıgında daha düşüş oldu.bu yüzden aşılamaya karar verdik ve 600 ytl istediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?