Esinden belirli bir sure ayri yaşamak

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.786
43
Kizlar esinden belli bir sure ayri yasamak zorunda kalan var mi ve cocugu olan

Biz hakkari de yasiyoruz ve esim teror olaylarindan dolayi cok tedirgin yaklasik 9 ayimiz kaldi ve beni istanbula ailemin yanina gondermek istiyor bu durumda olan yasayan var mi zorluklari getirdikleri götürdükleri neler acaba bu arada 4 yasinda kizim var nasil etkilenir

Arafta kaldim resmen

Not durum gercekten burda kotu disari bile cikamiyoruz az cok haber izliyordur herkes cocugumu evde tutmam gercekten cok zor oluyor bazen

Biz hakkari de yasiyoruz ve esim teror olaylarindan dolayi cok tedirgin yaklasik 9 ayimiz kaldi ve beni istanbula ailemin yanina gondermek istiyor bu durumda olan yasayan var mi zorluklari getirdikleri götürdükleri neler acaba bu arada 4 yasinda kizim var nasil etkilenir

Arafta kaldim resmen

Not durum gercekten burda kotu disari bile cikamiyoruz az cok haber izliyordur herkes cocugumu evde tutmam gercekten cok zor oluyor bazen
bence esiniz dogru olani yapms sizn ve cocugunz icin mantkli

Evli değilim ama eşiniz sizi riske atmak istemiyor. HAKLI. Bence böyle durumda "eşimle ayrı kalmam doğru mu?" diye düşünmeyin. Bebeğiniz varmış hem, evladınız için bence en iyisi. Evet karışıktır eminim ki İstanbul bile öyle, alışveriş merkezlerinden ve büyük meydanlara çıkmayın etmeyin diye hep uyarı anonsları var sosyal medyadan. Biraz ortalık dinene kadar ailenizin yanına, İstanbul'a gelmeniz en doğrusu.

Evli değilim ama eşiniz sizi riske atmak istemiyor. HAKLI. Bence böyle durumda "eşimle ayrı kalmam doğru mu?" diye düşünmeyin. Bebeğiniz varmış hem, evladınız için bence en iyisi. Evet karışıktır eminim ki İstanbul bile öyle, alışveriş merkezlerinden ve büyük meydanlara çıkmayın etmeyin diye hep uyarı anonsları var sosyal medyadan. Biraz ortalık dinene kadar ailenizin yanına, İstanbul'a gelmeniz en doğrusu.

Tabiki de tehlike sadece burda degil istanbul dahil tum sehirlerde ama bilmiyorum esim kesinlikle izin donusu gelmiyceksin burda basiniza bir sey gelse omur boyu vijdan azabi cekerim diyor offff bilmiyorum

Arafta kaldim resmen

eşin haklı malum olaylar,Allah yardımcınız olsun.

:KK51:allah yardimcin olsun canim ama cocugunuz icin gitmelisin,senide anliyorum aklin hep esinde kalacak ama ona dualarinla destek olacaksin insallah ortalikda sakinlesir,kavusursunuz merak etme icini ferah tut ama git esin hakli..

Bizde şu an şark görevindeyiz, sen tek olsan gitme eşini yalnız bırakma derdim ama çocuk var, o çocuğa anlatamazsın neden dşarı çıkmaması gerektiğini ve el kadar yavru üç it için ev hapsini haketmiyor, en doğrusu ortalık yatışana kadar ailenin yanına güvenli bir yere gitmen çocuğunun psikolojisi ve eşinin güvenliği için bu çok önemli. eşin siz evdeyken işine adepte olamaz aklı sizde kalır en iyisi bir süreliğine ayrı kalmak 9 ay boyunca ayrı kalmak zorunda değilsin ortalık durulup sular çekilince geri gelirsin istersen

Canım tek olsan eşini bırakma derdim ama kızın için bunu yapmalısın.zaten zor şartlarda çalışıyor bir de aklı sizde kalmasın sonra.9 ay kalacakmış zaten çabucak geçer o zamanlar inşallah.

Zorunlu bi durum sonucta..ama ben olsam diye dusundugumde gitmezdim aklim hep esimde kalir zaten 9 ay kalmis hep evde oturcagin kadar oturmussun arti olcak sey heryerde olur kaderde nasipte varsa ben birakmazdim orda esimi
Ama zorda bi durum ailenin yanina gitmende normal ben sadece ben olsam diye dusunup yazdim

oğlumvar onun için giderdim kocam için gitmezdim ne diyeyim bilmiyorum. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. İNŞALLAH EN DOĞRU KARARI VERİRSİNİZ.çok zor

Arafta kaldim resmen

Biz de batmandayız, hakkariye göre daha sakin ama ben 8 ağustos ankara biletimi iptal ettim ben ve oğlum burda babayla kalıcaz

X