esini cok seven ama "iyi.peki.tamam"demekte zorlanan hatunlarrr

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
36
Esimi cok seviyorum bide hamileyim. Ikinci evliligim bu. Ben elimden geldigince tamam demeye calisiyorum ama sanki ben tamam dedikce tepeme cikio Allahm yardm et. Kizlaar sizde de oluyomu bole seyler???ikimzde sukur abdestli namazliyiz. Kucuk bi ornek ama abdestm varken hadi abdest al dio var diyorum olsun al dio o an icimmden ne sabirlar cekiyorum anlatamam... sivri dilli olmakla suclaniyorum ssurekli. Asi geliomsm gorende ondan habersiz haltlar yiom zannedicek nolur akil verin

aynen sürekli tamam sn nasıl istersen olur diyemiyorum biş yere kadar.niye dememiz gerekiyor onu da anlamıyorum

Esimi cok seviyorum bide hamileyim. Ikinci evliligim bu. Ben elimden geldigince tamam demeye calisiyorum ama sanki ben tamam dedikce tepeme cikio Allahm yardm et. Kizlaar sizde de oluyomu bole seyler???ikimzde sukur abdestli namazliyiz. Kucuk bi ornek ama abdestm varken hadi abdest al dio var diyorum olsun al dio o an icimmden ne sabirlar cekiyorum anlatamam... sivri dilli olmakla suclaniyorum ssurekli. Asi geliomsm gorende ondan habersiz haltlar yiom zannedicek nolur akil verin
Valla canım benimde ikinci evliligim insan daha tecrübeli oluyor eskiden yaptıgı hataları yapmak istemiyor, o yüzden alttan alıyoruz ama anlayana benimde yeni bebegim oldu 47 günlük bugun alışveriş herseyi arabamız var ok ben yapıyprum anlıyprum onu da zamanı yok yoruluyor dün mesela alışveriş yaptım niye az sey almışım herşeyi alsaymısım o eve cıkartırmıs bir tripler dedim alışveris arabasına zaten cocıgın puseti kaplıyor alamıyorum az az hergün alıyorum cıkıp daha ne yapayım yok kavga cıkardı deli etti beni dün sabret güzel zamanınızda sakin sakin konus canım , ben dayanamayıp sonunda sesimi yükseltince istemeden bagırıyo oluyorum elimde degil artık ama son hadde geldiginde

Valla canım benimde ikinci evliligim insan daha tecrübeli oluyor eskiden yaptıgı hataları yapmak istemiyor, o yüzden alttan alıyoruz ama anlayana benimde yeni bebegim oldu 47 günlük bugun
Allah bgislasin bebeginizi InsaAllah. Anlamioki ki ben oncekinden ilimli olumluym ve daha cok alttan aliyoeum bi sorun olunca beni sogutma dio arkadas bende sogumaya gidiym ozaman bende insanim Ben neden soguma kkelimesin agzima almiyorum. Tamam kocanin kadin uzerinde hakkini Biliyoruz ama sanki sabrimi sinio o konustukca icmden dua eediyorum allahm sabirrr diye korkuyorum bi gun patlicam

Eğer herşeye peki tamam derseniz, yıllar yıllar sonra, kendi fikri olmayan, ezik, sinik biri olarak sizi görür.

Sivri dilli elbette olmayın fakat bu kadar da mudahaleye izin vermeyin.

Bos yere niye tamam, peki diyesin ki?
Hakliysam zaten hayatta diyemem. Bazen tartisma cok yorarsa, iyi tamam sustum derim. Ama asla hakli oldugum bi konuda haksizmisim gibi pozisyona dusmem.

Allah bgislasin bebeginizi InsaAllah. Anlamioki ki ben oncekinden ilimli olumluym ve daha cok alttan aliyoeum bi sorun olunca beni sogutma dio arkadas bende sogumaya gidiym ozaman bende insanim Ben neden soguma kkelimesin agzima almiyorum. Tamam kocanin kadin uzerinde hakkini Biliyoruz ama sanki sabrimi sinio o konustukca icmden dua eediyorum allahm sabirrr diye korkuyorum bi gun patlicam
Yok canım sogumaya onların hakkı var bizim yok hatta küsmeye bile hakkımız yok ben beni çileden cıkarsa cok üzsr bile kahvaltımı hazırlarım yemegimi yaparım ama tersligine devaö eder ben kırılmısım umrunda degil ona göre o haklı ben hakettim ve mecburım. Düşündükce sinirlerim bozuluyor, uzatmayayım diyorum o yüzden hep alttan alan ben oluyorum cünkü küslük kavga devam etsin istemiyorum ama ona göre hava hoş

Siz baskın çıkın o konuştukça siz daha fazla konuşun susturun bu sefer tamam diyecek ve susacaktir.

Bende de işler ters. Büyük şeyleri sineye çekerim ama böyle ufak durumlarda yakar yıkarım.
Günlük hayatta genelde agresifim ve karıştırmam ama genele baktığımda hayatımı etkileyecek olaylarda peki, tamam diyen taraf ben olmuşum.

X