Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir laf var çok kaba bir tabir ama uyuyor .....hatırı yoksa sahibinin hatırı var diyeKızlar bana kizanda olabilur ama yasadiklarimi bir ben bilirim kocanizin ailesinden nefret ettginiz halde nasl katlanmayi basariyosunuz bi yolu bi pratigi varsa lütfen
Ayni ilcede 15 dk lik mesafedeyiz malesef velevkii o mesafede bile kalmaya geln insanlar allahimmm neydi gunahimSeni bilmem ama ben kandil özel gün vs olmadıkça aramıyorum, aynı şehirdeyiz ben ilçede olduğumdan 3 4 ayda bir görüşüyoruz, onlar ilçeye geldiğinde ben bir bahane bulup anneme ya da eşimi de alıp bir yerlere gidiyorum(tabi bazen kaçış olmuyor:) ) , kısacası bayramdan bayrama samimilikle arayı buldum. yoksa ilişkiler laçkalaşıyor. ve geçmişte olanları unutacaksın yoksa inan ki hayat geçmiyor. bu konuda eşinin de desteği şart. onlardan konu açılınca hiç konuşmuyorum.
Keske bunun bir yolu olsa kendi kendime telkinler veriyorm sakin ol duyma görme ama olmuyo malesefBen evli değilim ama sadece nefret konusuna yazmak istedim. Ne olursa olsun kimseden nefret etme tatlım, nefret insanı duygulara ters geldiği icin kişinin kendisine ruhen cok zarar veriyor. Nefret etmemeyi öğrenirsen daha iyi katlanabilirsin. Onlarla samimi bir aile olmak zorunda değilsin, saygını yitirme ve nefrette olsa hislerini körelt, o zaman yaptıkları hic bisey sana dokunmaz.
Ben mesafe koymaya calissamda cat kapi gelipp giderler 15 dklik mesafede kalmaya geln insanlar vay oglum kardesn size gelsin kalsn bizm evn orda markette kendi evlerinede 10 dk....Mesafe her zaman her şey için mühimdir
Elbette zor ama nefret etmekte zor Olmalı. Sürekli kendini doldurup durursan hayattan zevk alamazsın bu nefret duygusu oldugu sürece. Üstelikte hamilesin yapma bunu kendin ve çocuğun icin. Herkes kendine yakışanı yapar, onlar sana kötü davranıyorsa o onların kendi karakteri kendi ahlakları. Sana zarar vermeye kalkarlarsa müdaheleni yaparsın ama nefret etme, araya mesafe koy, görüşme arama sorma ama nefreti bırakKeske bunun bir yolu olsa kendi kendime telkinler veriyorm sakin ol duyma görme ama olmuyo malesef
Bnde oyle diyorm cook gerekmedikce gorusmeyeyim surekli bizdeler esimde uyardi bakn hamile yoruluyo dinlensin gelmeyin gibisinden zoraki olarak cumartesi iftara geliyorz diyolar simdiden cumartesiyi dusunuyormElbette zor ama nefret etmekte zor Olmalı. Sürekli kendini doldurup durursan hayattan zevk alamazsın bu nefret duygusu oldugu sürece. Üstelikte hamilesin yapma bunu kendin ve çocuğun icin. Herkes kendine yakışanı yapar, onlar sana kötü davranıyorsa o onların kendi karakteri kendi ahlakları. Sana zarar vermeye kalkarlarsa müdaheleni yaparsın ama nefret etme, araya mesafe koy, görüşme arama sorma ama nefreti bırak
Burda eşine cok iş Düşüyor, hazır Börek falan yaptır iftara yanınada karpuz vs kesin. Kusura bakmayın cok rahatsızdım bişey yapamadım dersin. Eşinde destekçi mademBnde oyle diyorm cook gerekmedikce gorusmeyeyim surekli bizdeler esimde uyardi bakn hamile yoruluyo dinlensin gelmeyin gibisinden zoraki olarak cumartesi iftara geliyorz diyolar simdiden cumartesiyi dusunuyorm