- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- Konu Sahibi veronika_nika
Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlendim daha görmedim.tanıyınca kötü değilse yılda bir kere belki görüşürüz ama hiç de hevesli değilim.eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama küs olduğumuzdan değil. uzaklar. arada 22 saatlik mesafe var ve annesi köyden çıkmıyor. evlendikten 1 sene sonra kv. gördüm
eşin çok üzülüyor ve sana baskı mı yapıyor görüş diye.eğer öyleyse sıkıntı olur.Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama küs olduğumuzdan değil. uzaklar. arada 22 saatlik mesafe var ve annesi köyden çıkmıyor. evlendikten 1 sene sonra kv. gördüm
Ben sadece bayramda seyranda gorusuyorum oda istemeye istemeye. Ama eşim babasıyla calıstıgı için devamlı gorusuyor annesiylede babasıylada.
en iyisi..evlendim daha görmedim.tanıyınca kötü değilse yılda bir kere belki görüşürüz ama hiç de hevesli değilim.
nasıl başarıyorsun bunu canım formülü nedir...
aynen valla çok rahatım ... gerçi ben bekarken eşimle konuşmuştum. . şartlarımı sunmuştum . ama bu kadarınıda beklemiyordumne şanslısın sen öyle hatun :)