eşinin ailesiyle görüşmeyenler

Yani çevremde 3 kadın var eşinin ailesi ile görüşmeyen. 2 si 4-5 yıl sonra yeniden görüşmeye başladı ama mesafeli. Birinin kıymeti baya bi arttı, diğri aynı gibi. Birisi de hala görüşmüyo ama ayrılmadılar. Tabi eşinin tutumu da önemli burda. En çok bayramlarda, düğünlerde ve senin ailenle yaptığın görüşmelerde sorun çıkabilir.

Tamamen kesmek bence de hic hos degil, adi küslük olmamali en azindan.. yarin öbür gün bisey oldugunda yüz yüze gelinebilmeli....

Benim annem görüsmüyor, küs degiller ama baska sehirlerdeyiz babamin ailesiyle, babam kendi gider görmeye annem gitmez çünkü ne zaman gidilse bi gerginlik olur, babam doğulu sayilir benim asla böyle biseyi normalde kabul etmezdi anasina hürmet etmeyen kadini yaninda tutmazdi ama alıştı o da hatta istemez annemin gelmesini bi gerginlik olmasin diye

eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama küs olduğumuzdan değil. uzaklar. arada 22 saatlik mesafe var ve annesi köyden çıkmıyor. evlendikten 1 sene sonra kv. gördüm

Bi de şöyle düşünüyorum, kimse kimsenin ailesini benimsemek zorunda değil. Sana uymaz, ters gelir görüşmezsin. Bi arkadaş demiş ya görüşmezsin ama adı küslük olmaz. Mesafeli olayım diyorsun, bu kez de her hareketin gözlerine batıyor. İlla onlara uyacaksın yoksa onların yanında işin yok :KK51:
Aile ile ilgili durumları evliliğe yansıtmamak en güzeli. Aile yüzünden boşanan çiftlere çok üzülüyorum Allah korusun.

Ben sadece bayramda seyranda gorusuyorum oda istemeye istemeye. Ama eşim babasıyla calıstıgı için devamlı gorusuyor annesiylede babasıylada.

Bazı insanlara mesafe koyamiyorsun seni sevmiyorlarsa eğer sürekli rahatsız ediyorlar kv beni oğlundan kiskaniyordu o yüzden hep oyun peşinde kadın

X